Mamici de Martie-Aprilie 2008(60)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns RalucasS spune:

Eu ma duc sa ma intind putin, ca vad ca iar m-a luat ameteala asta nesuferita...

31+ Lucas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Roxana, ma apucara emotiile cand am vazut ce putin mai ai. Super ca ai totul pregatit, asa te-ai luat de-o grija. Si la mine nasterea o sa fie in jur de 20-25 februarie, sambata la consultatie o sa stabilim exact . ( asta in caz ca nu se grabeste bebelina intre timp, caci dr. vrea sa ma programeze la 39 de saptamani, deci in jur de 25 feb ). Sambata aflu mai multe si va anunt bineinteles.

Raluca, ai dreptate, unele dintre noi putem naste mai devreme, degeaba ne facem noi calcule ca pana la urma bebele vine cand vrea el!

http://community.webshots.com/user/claudel77

CLAU 32 + cu Rebecca

AMR 7 SAPTAMANI !!!!!

mamica de Razvanel si acum de Rebecca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramo_cata spune:

sa trecem la treaba...gata cu leneveala...
sovi-bine ai revenit...f tare isprava ta,parca imi imaginez faza aia
ralucas-hai nu mai plange..ai sa vezi ce repede o sa treaca o luna...e f misto caruselul...are si multe muzicutze...
mstela-bebele ala e chiar la eco,mie mi-a zis puiul meu de el sa intru pe site-ul asta...e nepotelul unui coleg de serv...iar mamica are 8 luni si a fost la eco la dr camen...deci e adevarat nici eu nu am crezut dar de asta l-au pus si pe site cica mai rar sa vezi asa ceva...
bubu-mamica petrecareata multam pt informatiile date despre camasa de alaptat...
off mai fetele cu tatici plecati de acasa va cred ca este greu eu una cred ca la fel as reactiona,eu nu stau singura nici macar o zi...uite cum a fost acum ce nu puteam sa raman acasa singura pana duminica,era vorba de o nopate dar nu pot ...imi e urat nopatea sa dorm sg si m-am cam saturat de singuratate,macar in weekend sa stau si eu cu puiul meu...
gudine,delphin-mamica gospodina......eu beau iaurt danone nutriday...imi place cel mai mult,dar iaurt de baut nu altfel...
kya-f frumoase pozicile...burtica e frumusica fos...
naty-off ..nu stiu ce sa mai zic...dupa ce ca erai condamnata sa stai numai la patut acum trebuie sa renunti si la mancarica care itit place cel mai mult...dar lasa ca o sa treaca toate cu ajutorul lui d-zeu o sa fie bine...sa o tii tot asa cu tensiunea iar despre luni/sapt nu stiu ce sa-ti zic...eu cand ma intreaba cineva cat am ii rasp in sapt daca asa se procedeaza asa fac si eu...iar despre med de fam ce sa zic nici eu nu prea am avut treaba cu a mea...mi-a luat o sg data tensiunea si m-a cantarit...cand imi trebuia trimitere zicea sa ma duc eu spunandu-i de nu stiu cate ori ca nu ma pot deplasa f mult ea ma tot cerea pe mine...am fost acum intre craciun si rev si i-am dus toate analizele si rez de la eco,cica trebuie sa le aiba la fisa, si am rugat-o sa-mi dea concediu med dupa 3 ian si mi-a zis sa ma duc pe 3 dar nu mi-a facut nimic doar m-a intrebat cum ma simt...eu in legatura cu analize si tot ce tine de bebe cu dr gineco discut...asa ca pe 3 ian am trimis-o pe soacramea sa-mi ia concediu...sufera ca nu sunt bagate prea mult in seama
diana-off sa nu-mi zici ca stai pe spate...nu prea e recomandat...eu de acum,26 sapt nu pot sa mai stau pe spate ma doare ingrozitor cand ma misc, durere care se lasa si pe picioare in jos....si dr mi-a zis sa evit statul pe spate
clau -eu adorm f greu seara iar dimineata nu m-as trezi...noi ne trezim cand pleaca puiul la serv pe la 8 si apoi mai facem iar nani pana la 10-11 depinde...suntem puturosi rau,,,
roxana-da si eu as prefera tot pijamale dar am auzit ca atunci cand nasti si dupa nu -ti dau voie decat cu camasa nu pijama...cel putin asa e la noi la craiova si cand am fost eu internata la gineco,aveam 16 sapt ne tot ziceau de camasa ca e mai bine ,ca ne strang peste burtica etc....acum nu stiu ...
lyvy-mai mamica stai linistita...este alegerea ta aca faci vacc sau nu asta sa pt spital,asa cum au zis si fetele daca este vreun instrument ruginit etc sa nu faci infectie...dar ma gandesc ca nu sunt si medicii astia chiar asa de inconstienti...
clabuc -la multi ani sotiorului...
mamici am citit de suzete si ham pt bebici...mama nu stiu dar eu sunt impotriva lor....nu mi se par necesare...suzeta ca suzeta dar ham-ul ala chiar nu-mi place...
cat despre hainute primite ,am si eu de la nepotelul meu...dar sunt mai mari nu pt nou nascuti...sunt blugisori,raiati...si cateva camasute...dar sg o sa-mi foloseasca.
mstela-uff iar spital...cand o sa merg la dr pe 16 parca vad ca si mie o sa-mi zica la fel pt ca si noi mai avem nevoie de o internare pt concediu med si cine stie ce mi-o mai face...
doamne fereste mai mamici sa ne puna sa ne imbracam cu haine de la spital,cat ar fi ele de sterilizate eu cu hainele mele o sa ma imbrac...nu cred ca o sa ne oblige eu o sa merg si cu lenjerie de pat la fel am facut si acum si nu a zis nimeni nimic....
cory-serv usor ...si eu sunt pt burtiera chiar e necesara
deea-bine ai revenit si sunteti o fam frumoasa...
ali-chiar azi dimineata am avut si eu carcei la gamba,cei drept n-am mai avut de mult dar uite ca au aparut din nou..
diana-frumoasa burtica...
pidana -ai grija mamica...contractiile astea nesuferite...am si eu dar nu sunt dureroase si nici f dese...
vad ca in weekend-ul asta s-a mancat mamaliga cu branza si smantana...cand am ajuns la bals sambata ne astepta soacramea cu mamaliga branza si smantana si oua fierte...bun bun dupa atatea grasimi...
roxana-f frumoasa tinuta de spital iar de burtica ce sa zic e superba...imi plac toate burticile suntem toate frumoase...nu exista burtica urata...
numeioana -LA MULTI ANI SI NUMAI BINE
mami-sa te bucuri mult si sa ai un trim 3 linistit....
elena-mie dr gineco mi-a zis sa stau acasa...de la dr de fam ai nevoie de trimiteri pt concediu med si de prenatal cand o sa fie cazul ...pana acum eu am luat concediu med doar de 2 ori de la dr de fam si astea cand nu am putut ajunge la dr gineco..cum a fost acum pe 3 ian...dr gineco a inceput activitatea azi...
simo27-merci pt informatii...
ne-am schimbat si noi semnatura avem 26sapt...cum se scurg sapt astea...
va pupacesc...gata am citit tot...

ramo26+ 26 sapt

bebicul_meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns midasnu spune:

Trebuie sa-mi mai iau material sa fac cateva scutece, am luat doar 2m de finet pana acum, de proba, dar clar trebuie sa mai iau. Oricum eu vreau sa iau si cu ursuleti, masinute, ce-oi gasi mai vesel ca vreau sa-i fac lui bebe cate ceva, lenjeria spre ex o sa o fac eu, sac de dormit, vreau si un halatel mic, vreau multe eu....

Si eu astept prima nastere la randunici! am intrat un pic pe la ianuarie-februarie, abia astept sa vedem cum o sa fie si la noi, sa-mi da-ti sfaturi ca eu nu stiu nimic despre copii, noroc ca eu sunt mai pe la sfersitul lunii aprilie! am de la cine invata!

Elena 25+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RalucasS spune:

Aha..stati asa, ca daca e de pariuri vin si eu
Bine nu pot paria, dar dupa parerea mea, Simonette va fi prima care va naste, asta in afara de Roxana care stie data....

31+ Lucas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

Cine va naste prima?!Sper din toata inima sa nu fiu eu!!!Ca nu-mi doresc deloc,desi cred ca am mari sanse...cu burtica asta tare,cu durerile de burta,durerile de spate,colul mic de tot...ce mai,sanse am,DAR NU AM VOINTA!!!

Simo,mamica lui DAVID,32+ cu SAMUEL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rox_dox spune:

raluca...la ce laborator ai fost azi dimineata sa-ti faci analizele?
ca si eu tot azi dimineata mi le-am facut... poate am dat nas in nas.

si dc zici ca ai stat la coada data trecuta? noi avem prioritate..asa ca tre sa ai tupeu sa te bagi in fata.

si apropo de analize, ce analize ti-a dat sa faci?

_
28+ cu RADU

Pozele mele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

Clau,stai nu da cu(ca-s bolnavioara)!!!Ca eu nu am nici o vina...glumesc...si bebele meu la 30 de sapt avea 1900g,deci...dar cum zicea si Naty ,e un studiu !Asa, ca pana te imbunezi iti dau o

Simo,mamica lui DAVID,32+ cu SAMUEL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Aha, bine ai revenit Ralucutza! . Sa ma tii la curent cu analizele, te banui de o hipocalcemie sau poate o anemie usoara; nu e exclus nici sa ai caderi bruste de glicemie, mai ales dupa cum povestesti ca te repezi la mancare...Te ia vreodata cu transpiratii reci si tremurat cand ai starile astea de lesin?
Ok, deci eu pariez pe Numeioana, pe principiul..."Cine tace si face"
A venit mama, i-am dat concediul pt vizat la medica de familie si in acelasi plic am pus, cronologic, copii dupa toate analizele, ecografiile si biletul de iesire din spital. Sa ma ia in evidenta de acum, ok, imi asum toata raspunderea ca nu m-am prezentat pana acum...desi din cate vad nu sunt singura

naty 26+ cu (Iulia Elena)
http://bd.lilypie.com/FYlVp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Mi-am amitit, tot ziceti ca unele dintre voi aveti carcei... Si eu mai am noaptea, insa in fiecare seara cand e acasa sotul imi face masaj la picioare, asa, usurel, cu o crema care inta repede in piele. Si parca e mai bine, numai in serile fara masaj ma apuca uratii astia...

Nicoleta 25 plus si Stefan (27.01.2003)

Mergi la inceput