Mamici de Martie-Aprilie 2008(60)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Da Ioana asa-mi zice si randunoiul-"Mami cata burtoiu' ai!!"Cica o sa fie baban ursuletzul care e el ursuletz!!
Hai ca m-ai facut pruna cu linea nigra!Nici eu n-am nimic acum-dupa cum bine vezi..Si io care credeam ca am scapat..

Ela.. in 29+ cu !!
Varsta mogaldetei
Photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Zoze, am pus 2 poze cu balonul. Se vede discret linia, dar cu timpul vad ca se inchide si mai tare la culoare... Ce chestie! Nu ma mai asteptam sa apara!

Ioana
33+ si David

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

http://community.webshots.com/album/560208009ZkaQMM

Ioana
33+ si David

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

Daaa!!O vad si eu!!Nu pot sa cred!!Deci sigur imi apare si mie!!Bine ca m-ai trezit tu la realitate-si nu ea....Nu-i nicio chestie,sa apara..numai ca nu ma mai asteptam sa rasara la varsta asta..
burticii durdulii!!
Fug sa pregatesc capitolul...

Ela.. in 29+ cu !!
Varsta mogaldetei
Photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ali_bia spune:

IOANA ti-am vazut pozicile... am fost pe faza
se vede dar putin, nici la mine nu mi-a aparut linia neagra, nici acum nici la prima sarcina
pupici.... f frumoasa burticutza

_
Mamica de Bianca si acum de 2
Alexandra Ioana
Alina 26+
Bebe2
Pozele mele

Mergi la inceput

Ali, mersi! Ai grija cu eclerele alea, ca acum ma duc si eu la cofetarie o fuga!!

Zoze, nu e neaparat sa-ti apara si tie... Eu una eram sigura ca n-o sa am pt ca nu a aparut pana la 30 de sapt si nici mama n-a avut la niciuna din sarcini. Dar iat-o!!

Ioana
33+ si David

Mergi la inceput

Capitolul 61!!

Ela.. in 29+ cu !!
Varsta mogaldetei
Photos

Mergi la inceput