Mamici de Martie-Aprilie 2008(60)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mami_papatot spune:

mamici,v-am citit dar acum se pare ca cedez de somn ... si desi am dormit de la 23 pana la 10 mi-e tare greu sa ma mai tin batzoasa...

nicol, tutunaru nu i-a nimic la nastere ... am o cunostinta care a nascut cu el ...

mami_papatot 27+ cu Honey mica

http://community.webshots.com/user/mami_papatot

Sunt cucoana-n casa mea!

http://bd.lilypie.com/24Mjp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Naty, eu am vazut unul la cineva, am cautat pe net si nu am gasit, poate aflu firma si iti spun. Parea tare comod, insa nu stiu cum faci sa fie si confortaboil de plasat, ei dormaeu intr-un pat matrimonial cu copilul intre ei, in cosulet. In plus aveam si un patut pliant, mai puneau copilul acolo, cu tot cu cosulet. NU te uit si daca aflu, iti scriu. Si linkul pus mai sus cu Moses baskets m-a topit , pur si simplu.

Nicoleta 25 plus si Stefan (27.01.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Mamici la al doilea bebe, ce sterilizator de biberoane ati folosit? Eu la Razva foloseam oala, toata ziua fierbeam la biberoane . Dar acum ne-am smecherit, de!!! As alege intre Chicco si Avent, dar nu sunt sigura...Niste sfaturi ar fi binevenite!

http://community.webshots.com/user/claudel77

CLAU 32 + cu Rebecca

AMR 7 SAPTAMANI !!!!!

mamica de Razvanel si acum de Rebecca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delphin spune:

Naty, dimensiunile sunt: 100x54x83 (Lx Wx H cm)el tot
corbeille de grande espace: 90 x 40 (Lx W cm)"patutzul"

Pt. sterilizator, cel de la Avent pt. microunde.Daca nu, eu am folosit pastile de sterilizat. Puneam seara pastila in apa si biberoanele si dimi le aveam sterilizate.

pozici
bb2
burticutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

quote:
Originally posted by clauclau

Mamici la al doilea bebe, ce sterilizator de biberoane ati folosit? Eu la Razva foloseam oala, toata ziua fierbeam la biberoane . Dar acum ne-am smecherit, de!!! As alege intre Chicco si Avent, dar nu sunt sigura...Niste sfaturi ar fi binevenite!

http://community.webshots.com/user/claudel77

CLAU 32 + cu Rebecca

AMR 7 SAPTAMANI !!!!!

mamica de Razvanel si acum de Rebecca!

Eu am de la Chicco si pana acum au fost bune

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)

poze

povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

Am venit de la spital,!Nu ma interneaza,ca nu e nevoie,mi-au facut si TNS si totul este f bine,in afara de burtica care tot tare e,dar mi-au zis ca nu e motiv de ingrijorare...rasuflu usurata!Ma duc sa pap,ca mi-am facut si analizele si nu am mancat nimic pana acu...pupic

Simo,mamica lui DAVID,32+ cu SAMUEL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Felicitari Nicol pt.BB sanatos tun!Te asteptam la ciripeala!
Simo ma bucur ca ai scapat de internare!Ai grija de burtica mamico-sa stai cat mai mult acasa!
Simonetteeee?!!!!!

Ela.. in 29+ cu !!
Varsta mogaldetei
Photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pucca spune:

Simo 27 ce veste bunaaaaaaaa Meritai si tu o veste buna, acum odihneste-te si alunga gandurile negre
+27, Bianca Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramo_cata spune:

buna randunici...
ali-ma bucur ca bebelina ta e bine
ralucas-mercic ptrasp..nu-mi fac griji in privinta taliei stiu ca bebe e bine sanatos si asta ma intereseaza cel mai mmult
naty-nu mai citi toate site-urile...lasa-le incolo ca te panichezi...stii ce inseamna preeclamopsie despre ce e vorba ,e suficient in rest nu mai citi...
simo27-multa bafta la spital,sper sa te intorci repede...
ioana -mergi la medic si discuta cu el...poate nu trebuie neaparat sa-ti faca anestezie...
roxi-gata am vazut hainutele...super super...
zoze-la eco la cine o sa mergi tot la dr tudorache?
ioana-si pozocile tale sunt frumoase...arati super...doar ca ai burtica in rest mi s-a parut ca esti slaba...
adriuta-somnic usor
underquuen-tinem pumnii pana la eco si asteptam vesti bune...
revin...acum vb la tel cu sora mea....revin

ramo26+ 26 sapt

bebicul_meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RalucasS spune:

Mama, mama ce ati mai ciripit de dimineata...dar stati ca va ajung si eu din urma imediat!

Elena - cu dormitul prost ne confruntam cam toate in perioada asta...
Adriuta - , tare imi pare bine cand vad ca ne scrii, pe bebe si eu il simt cum spui tu, pt ca acum este maricel , si nu mai simtim doar o mana sau un picior, ci il simtim cu totul
- daaaaa, m-am bucurat la maxim de zapada, e asa de bine
- si eu am data 3 martie, dar sunt ferm convinsa ca bb o sa vina in februarie...iar daca o sa vina pe 29 asta este, fiecare are soarta lui, nu o putem schimba noi acum, si in plus o sa fie mai cu motz sa zicem asa, o sa fie mai special
ursuleata - tu ce mai faci? vad ca nu ne mai povestesti nimic de tine, ce ai facut...
Roxana - nu ma lasa sa vad pozele....aha, acum pot sa le vad, cu noul link
toate hainutele sunt foarte frumoase, dar ploverul si raiatul sunt mortale, si treningul la fel , iar cu salopeta maro o sa fie un adevarat ursulet
Ioana - nu stiu ce sa iti spun, si eu am niste masele varza, care la inceput ma dureau de ma rupeau, dar si la dentist imi era teama sa merg sa nu cumva sa imi dea cine stie ce, care sa ii faca rau lui bb, mai ales ca eu la toti dentistii care am fost, am nimerit numai incompetenti. Daca as fi stiut un dentist de nota 10 in care sa am incredere maxima , ma duceam cu siguranta.
- foarte frumoasa burtica si bebe vad ca are trusoul aproape complet...felicitari
Ela - cum ai facut tu de ai vazut pozele Roxanei? ca la mine nu merge linkul - (Gata l-am vazut si eu)
simonette - iesi mama de acolo, ca de mult nu te-am vazut pe la noi !
clau - ma bucur ca ai mai dormit un pic si acum esti in forma
Ali - cum sa nu te primim?
anca si eu ma gandesc cu groaza , ca atunci cand vom alapta, nu mai avem voie deloc la cafea, iar eu cu tensiunea mea scazuta, nu stiu cum o sa ma tin pe picioare
maria - tinem pumnii pt la doctor, si eu abia astept sa ma duc maine...
delphin - spor la cumparaturi, si cred ca ai sa iei niste lucruri de nota 10, de abia astept sa ni le arati si noua
naty - o sa ne fie din ce in ce mai greu noaptea....
nicol - pai si in total cat a dat pe amino? ca stiu ca este foarte scumpa, in jur de 10 mil, sau mai bine
Clau - sa imi zici si mie ce sterilizator alegi pana la urma, ca si eu sunt intr-o mare dilema pe tema asta....
simo - ce bine ca ai scapat de internare...sa fii fata cuminte, ca sa nu ai probleme nici de acum inainte

32+ Lucas

Mergi la inceput