Copiluti de mai-iunie 2005 (61)
Raspunsuri - Pagina 4
Danelutza spune:
Am fost la doctor i-a gasit Isabellei doar rosu in git si ne-a dat sirop, cica de la git face febra si nu poate inghiti, el se temea de bronsita, dar am fost norocosi si de data asta.
Doamne, ce urla Isabella cind a vazut pediatrul, a inceput "mami, nu buba", isi amintea de cind a facut acum 7 luni, vaccinurile de doi ani, tipa la tat'su "Tito aiutami", iar pediatrul nu mai putea de ris. Cind sa se uite in gitul ei, i-am explicat ca vrea sa se uite la dinti, a muscat din lopatica aia de lemn, ca nu era chip sa se uite omul la amigdalite. Pina la urma am tinut-o eu de barbita si am reusit. Important e ca nu-i nimic grav. Gata, ne-am linistit.
Teddy bun revenit in sinul familiei.
gabitzam spune:
Cred ca era nostima saracuta de ea cum tipa dupa ajutor Bine ca e doar atat, am citit ca ziceai in alta parte ca sunt multe cazuri de meningita in zona voastra.
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
Danelutza spune:
Gabitza in Italia sint, si cum sotul fusese acum vreo doua zile cu ea prin magazine si erau multi italiani, o cam bagasem pe mineca, mai ales ca anuntasera ca a murit si un copil de-un an jumate , si mai arata astia la stiri, cum lumea-i speriata si se vaccineaza preventiv
gtexro spune:
Intru repede sa fac urari tuturor celor care si-au serbat ieri numele: La Multi Ani Ioni si Ioane!!! Sa aveti parte de tot ce va doriti!!!
Elisor, La Multi Ani sotului tau!!! Sa fiti sanatosi si fericiti!!! Am vazut pozele, sunteti o familie tare frumoasa! In privinta accidentului, bine ca nu a fost mai mult de atat! Iarna se mai intampla...eu am sarit de-a dreptul intr-un sant anul trecut cu truck-ul de la servici. Era polei si nametii cat casa, nu am vazut la timp indicatorul de facut la stanga si am franat cam brusc . Eh, eu am intrat, eu am iesit...dupa ce am dat lopeti la greu ca eram in zapada aproape pana la usi. Noroc ca a trecut o familie care avea vreo trei baieti, au oprit (in zona aia nu se circula prea des) si s-au suit toti pe bena sa-mi faca balans . Noi sa fim sanatosi !
Elisor, Cloreta, Anca, OanaC, ChrisDun multumesc pentru comentariile si aprecierile la adresa pozelor Dianei! Sunteti niste dragute! Sper ca nu am omis pe cineva!
Tdi, ma bucur ca ai rezolvat cu bine problemele! Ai un ton foarte optimist, cred ca acasa lucrurile au mers mai mult decat bine!
Vai de mine, Danelutza, ca "peripetii" ai mai avut si tu la sfarsit de an!!! Ai grija de tine!
Loreen, ma bucur ca ai revenit pe forum! Acelasi sfat si tie, ai grija de tine, nu-ti mai face nervi din orice!
Gata, mi-a expirat timpul de stat pe forum...
Dana si www.dropshots.com/gtexro" target="_blank">Diana
nelia spune:
Va salut si eu, cu cafeaua in fata! Indiferent cit de ocupata sint, daca nu beau cafeaua aici cu voi, macar sa va citesc, nu se cheama ca am baut cafea. Cind imi caut servici, o trec la conditii de lucru.
Danelutza, imi pare rau pentru fratele tau, a fost un ghinion care l-a costat viata, asa cum la tine a fost o sansa ca nu s-a terminat mai rau. Bine ca Isabella nu are ceva mai grav.
Tdi, bine ai revenit acasa si aici, la noi! Acum ramii singura tu pe baricade, ca sotul va pleca in delegatie, nu?
Elisor, cind am citit accident de masina m-am speriat ca ai patit ceva, dar m-am linistit, bine ca a fost numai atit.
Loreen, bine ai revenit!!!! Sper ca nu mai fugi! SI ai grija de inimioara aia mare a ta! Ca de la marimea ei ti se trag tie necazurile...
Gtexro, am vazut-o pe Diana pe schiuri, felicitari! Ma bucur ca Diana vrea sa iasa si sa incerce totul, cunosc satisfactia asta, a parintelui, la fec cum cunosc si frustrarea in fata refuzului categoric de a face ceva. Eu incerc sa tratez aceasta frustrare pe care o simt ca Tudora, spre deosebire de Agata, nu vrea nimic sa faca si sa o iau asa cum este: nu e o sportiva, iar pentru alte activitati e prea micuta. Nu ma deranjeaza acest lucru decit ca observ diferenta: Agata la virsta ei mergea si o ora pe jos, avea picioarele foarte solide si puternice, probabil din cauza zbenguielelor din apa, a patinajului, a gimnasticii, Tudora merge un sfert de ora si spune ca nu mai poate, ca o dor picioarele. Si cind o vad cit de slabuta e (ea nu a depasit 12.5 kilograme), mai ales la picioare, imi vine sa pling ca nu vrea sa faca nimic, macar in piscina de-ar intra. Astept sa faca 3 ani si sa o duc la balet, ca poate ii mai intareste picioarele, dansul e singura miscare care ii place. Nici afara nu vrea sa stea prea mult, nu-i place prea mult zapada, nu-i plac parcurile in perioada asta, nu vrea pe sanie... daca ar putea sta numai in casa, cu cartile in fata, cu animalutzele ei de plastic, ar fi cea mai fericita. Am redus timpul de stat afara din cauza asta, iarna trecuta stateam cu orele si acum daca stam o ora zic mersi. Noroc cu curtea din spate, ca eu stau cu cei doi mici in casa si Agata sta cit vrea la aer, in curte. Deci, bravo Diana! Sa continui tot asa!
Fran, bafta multa, sa se rezolve cu serviciul cit mai repede si mai bine pentru tine. Sanatate tatalui tau!
Cu intirziere, urez la multi ani tutoror Ioanelor si Ionilor!
Gata cafeaua, deci gata si pauza. Pe miine!
CORNELIA , mami de www.dropshots.com/day.php?userid=132493&cdate=20070505&ctime=090808" target="_blank">AGATA, www.dropshots.com/day.php?userid=132493&cdate=20070530&ctime=103800" target="_blank">TUDORA si www.dropshots.com/aurice#date/2007-11-26/18:33:35" target="_blank">LISANDRU
denisa73 spune:
La multi ani mamicutelor si copilutilor!
Noi am pasit cu stangul in 2008,am racit cobza,dar mai rau Cristian si sotul au facut o infectie la intestine.Au diaree si vomita incontinuu.Cristian a facut febra 40.Sper sa nu iau si eu si virusul asta,ca nu stiu ce m-oi face.
Va pupic dulce!
22+ si Cristian - 31 mai 2005 "CEL MAI DULCE PRINT"
elisor spune:
M-am gandit sa dau binete la voi, dac-o fac zilnic atunci nu-mi raman pagini prea multe de recuperat
Laura chiar n-aveam viteza ca tocmai trecusem peste un obstacol din ala de franare (ce se gasesc inainte de trecerile de pietoni, chiar, in C-ta sunt?), dar asa cum ai spus si tu, soarta si ghinionul. Numai ca mi se vor lungi urechile pana o scot din service, am uitat cum e sa mergi cu transportul in comun, azi m-am urcat intr-un autobuz gresit . Mi-ar face placere sa ne vedem mai ales daca vii cu fetele, sa vedem cum facem si cu timpul.
Oana de-asta plangeai dupa mobilul defunct ca aveai poze in el, ca nu intelegeam ce mare scofala un mobil, altul la rand. Despre ce concurs tot vorbesti tu acolo, ca am citit si-n mesajele anterioare si n-am priceput o iota. Bucura-te de noua achizitie! In weekend vreau sa-mi fac timp sa ma uit pe pozele voastre.
Daniela m-ai infiorat de-a dreptul, eu m-am gandit ca te-ai ars la maini. Vorba ta, bine ca ai cazut cu fatza ca te puteai rani serios la cap. Imi pare rau de fratele tau, e foarte trist cand se intampla tragedii in care mor oameni tineri, nu mai vorbesc de copii. Astea sunt socuri in viata pentru cei ramasi.
Las'ca vine Bianca s-o ajute pe Isa cand mai merge la doctor (e de preferat sa nu mai fie cazul), ca si ea se zbate si urla pana o vede pe doctorita inapoi pe scaun.
Andra imi pare rau ca n-a ajuns mesajul, mai bine va sunam pe toate cele care nu l-ati primit. Nu-ti fa probleme ca n-ai trimis mesaje, gandurile bune sunt suficiente pentru mine
Asa cum ii spuneam si Danielei e socant cand afli vesti de-astea, eu am prostul obicei sa ma pun imaginar in locul familiilor indoliate si ma doare sufletul de ce simt, imi pare rau.
Teddy bine ai revenit la ai tai, ai vazut ca totul a fost ok si ti-ai facut griji degeaba, un fel de-a spune, ca mama intotdeauna isi face griji chiar si cand lucrurile merg ca unse.
Dana, ooo, pai acum vreo 10 ani veneam de la bunicii din partea tatalui si era un viscol si-o zapada de nu mai deosebeam care-i soseaua si care-i campul iar bunicul din partea mamei ma freca la melodie sa opresc sa se usureze si am oprit asa de bine ca m-am trezit cu masina in sant (de la zapada nici nu se vedea), dar norocul meu ca a trecut cineva cu simt de raspundere si m-a impins cat eu am ambalat-o. A fost doar sperietura. Multumesc de urari pentru sot si de complimentele la adresa pozelor noastre.
Nelia daca Tudora e sanatoasa nu-ti mai fa sange rau, e slabuta dar probabil ea se simte foarte bine asa cum e. Miscare da, e bine sa faca, s-ar putea sa fie doar comoditatea, preferand carticele in locul miscarii, dar odata antrenata nu cred sa refuze. Nici eu nu ma dau in vant dupa iesirea din casa in timpul iernii iar vara e tocmai invers.
Eli cu Bianca (13.06.2005) Andreas (17.08.1998)
www.dropshots.com/dansaueli" target="_blank"> foto 1, , foto 2 , www.dropshots.com/elisibia" target="_blank"> foto 3
"Daca un copil traieste in LAUDE, invata sa APRECIEZE.
Daca un copil traieste in SIGURANTA, invata sa aiba INCREDERE.
Daca un copil traieste in ACCEPTARE si PRIETENIE, INVATA SA IUBEASCA LUMEA"
elisor spune:
Astazi m-a facut de ras cupilul asta mic. In autobuz ma intreaba "mami, asta cine e? I-am spus ca un domn pe care nu stiu cum il cheama. Raspunsul ei: eu stiu, il cheama tigan . Iar despre altul a spus ca "a cacat nenea in balta" (calcat), mai are si un timbru vocal subtire si inalt ca o aude toata lumea.
Denisa sanatate barbatilor tai, ai grija de tine sa te pazesti de virus.
Laura stiu ca nu te incalzeste dar si pe mine ma ocoleste alocatia, 2 luni am ratat-o, inainte mi se vira pe card dar banca nu mai are contract cu cei de la Directia copilului si uite asa am ajuns la cheremul postasitei. De sarbatori au fost niste cozi la posta, am preferat sa se intoarca decat sa-mi pierd 2 ore la coada.
Astea fiind zise ma retrag sa-mi odihnesc neuronii ca maine sa fiu fresh sa gasesc la prima strigare suma ce nu mi-a iesit in 8 ore de servici, asa ca see you tomorrow!
Eli cu Bianca (13.06.2005) Andreas (17.08.1998)
www.dropshots.com/dansaueli" target="_blank"> foto 1, , foto 2 , www.dropshots.com/elisibia" target="_blank"> foto 3
"Daca un copil traieste in LAUDE, invata sa APRECIEZE.
Daca un copil traieste in SIGURANTA, invata sa aiba INCREDERE.
Daca un copil traieste in ACCEPTARE si PRIETENIE, INVATA SA IUBEASCA LUMEA"
nelia spune:
OlgaM, am primit astazi pachetul cu sacul. Multumesc mult de tot! Vine foarte bine si in scoica si in carut, chiar acum plec de acasa dupa fete si il folosesc.
Mi-a zimbit Lisandru!!!
CORNELIA , mami de www.dropshots.com/day.php?userid=132493&cdate=20070505&ctime=090808" target="_blank">AGATA, www.dropshots.com/day.php?userid=132493&cdate=20070530&ctime=103800" target="_blank">TUDORA si www.dropshots.com/aurice#date/2007-11-26/18:33:35" target="_blank">LISANDRU
Oana C spune:
Nelia, ce frumos Prima data cind zimbeste bebelusul ...
Eli, este concursul ala cu urechea fina
Cuscra, ce ma bucur ca am vorbit la telefon!!! Poate ne mai sunam asa pina ajungeti inapoi in state.
Denisa, multa sanatate lui Cristian si sotului si ai grija de tine, sa nu te imbolnavesti si tu ... mai ales pentru simburelul din burtica.
Danelutza, Doamne fereste de asemenea nenorociri ... Imi pare enorm de rau pentru fratele tau Sper sa te refaci cit de curind si sa nu ti se mai intimple niciodata (adica sa nu te mai urci pe scara, nesupravegheata, asa de sus!).
Andra, nu stiu ce cautam azi dimineata pe la topicul vostru, chiar dupa ce a postat mamica indurerata si mi s-a rupt inima de durere. Sper sa ii dea Dumnezeu toata puterea de care are nevoie acum Atitea intimplari nefericite peste tot, ca deja numai la asta ma gindesc ...
Oana si Eva (29 iunie 2005)
http://community.webshots.com/user/oanaevac