Nou stil de viata (165)
Raspunsuri - Pagina 7
Eftimie C. spune:
Tzuni multam ca incerci sa ma mobilizezi, chiar daca o faci cu bata
.Urmeaza sa vina Delidana cu biciul
si cred ca ma omorati inainte de a ma apuca de dieta
.Sambata e ultima petrecere si dupa aia sa nu mai aud de interzise pana la ziua lui fiu-meu.
PS.Ce spui de Daneza?Ne bagam?Facem si noi un concurs "Danezele"
Carmen E. si
Eduard-Costin (28.02.2003)
madelaine77 spune:
Salutare natiune,
Intru si eu rapid de la birou.
Meph si Tzuni, multumesc pt bice si ciocane...Le merit pt ziua de ieri, dar acum sa ma si laud putin: aseara si azi am fost cumintica, cumintica
.
Imi pare rau doar ca nu am ajuns azi la sala asa cum imi promisesem.
Zuzi, pupici si mobilizarea!!!

Puskin, distractie placuta la ski.
corianai spune:
Am revenit, multumesc pt primire, sigur ca vreau sa raman alaturi de voi
Datele mele: 7 martie 1971, 1.61m, 52.5kg, 2 copii(Mara 10 ani si Eva 3.5 ani)
Sunt si eu uimita de cat de putin mancati voi. Eu am cam facut excese in ultima vreme, mai ales in concediu (intai la socrii la Stockholm cu sarmale si piftie apoi 6 zile la Paris cu tone de branza, vin si ratze) Plus ca mi-am schimbat radical si in rau stilul de viata in ultimele luni, fac o specializare in chimie la o facultate aici si in afara de faptul ca mananc prost si pe apucate am devenit si groaznic de sedentara. Cu toate astea am de luptat alaturi de voi 
Referitor la diete, eu am tinut-o pana acum doar pe cea daneza, de trei ori de-a lungul timpului, si am fost de fiecare data multumita de rezultat.
gusta spune:
Nu ma mai joc cu voi.Pleaca omu un pic sa culeaga copilul si ce gasesc iar o pagina scrisa.
Tzuni poate
o asa miscare te infioreaza.Si cand o sa vina sefa si o sa vada ce ai zis sa vezi ce bice iti iei si ce bucurie am sa am eu
.
Carmen F uite ce ma iti fac eu
daca de lunea viitoare nu te pui pe treaba.
Carmen debea astept sa imi spui cum e cu Iustin la gradinita.
Meniu pe azi
cafea si ceai
legume calite
supa de legume
2 mere si o portocala
2l de apa si voie buna de la Tzuni.
Marilena si Mara Augusta
Eftimie C. spune:
Aoaleu, Gusta nu mai da
ca incep sa ma obisnuiesc si iar nu-i bine.
Fetelor pana si sotu' mi-a zis ca "de luni GATA CU SARBATORILE"- asta pentru ca ultima data am reusit sa tin dieta si datorita lui, ca m-a sustinut mult
, ba chiar a slabit de ma intrebau rudele daca avem probleme in casnicie 
Carmen E. si
Eduard-Costin (28.02.2003)
mephala30 spune:
am revenit cu juma de falca amortita,
.
Meniul:
-cafea
-ciorba de gaina (de la mama ei)
-struguri, un mar
Gusta, si eu sunt curioasa: se va adapta usor, repede? O sa-ti spun si tie cum evolueaza lucrurile.
Tzuni,
, nu gatesc nimic azi. Am facut aseara ciorba de gaina si mai am tocanitza cu ardei.
Te pup si-ti doresc o zi usoara, cu multa voie buna.
Delia, ai inceput scoala, dar sa nu uiti de noi,
Cori, cate kg vrei sa slabesti? Mi se pare ca esti deja ok...
Eftimie, petreceri si musafiri vor mai fi, ai grija sa nu faci excese, sa nu mananci dulciuri prea multe...vezi cat de greu sa duc kg, ai grija sa nu mai adaugi altele la cele pe care deja le ai.
Ce inaltime ai? Data nasterii?
www.totsites.com/tot/iustin_si_teo/photos/g0" target="_blank">
nastad spune:
Buna dragelor!
Multumim mult pentru urari!
Am luat 3 kg, sunt plina de bube( sper sa nu fie varicela), am examene la facultate si la scoala de soferi, am mult de munca la servici, asa ca iau o pauza...nu ma stergeti de pe lista ca revin.
va
pe toate si va doresc un 2008 plin de bucurii si succese!
Oana : mamiii!
Eu : da
Oana: Dutze ( Doru) e frumos, destept si scump
Eu : asa e mami ! dar tu cum esti?
Oana: Bine!
Doina,
Oana(03.04.2003) si
Doru(23.06.2006)
www.flickr.com/photos/11093178@N02/page10" target="_blank">Album Oana si Doru
CRISCOSTY spune:
Ziua buna fetele!
Carmen E., pai hai sa ne mobilizam si sa dam serios kg. astea in plus
Trebuie sa te apuci cat mai repede..hai lasa toate bunatatile.
Eu ma simt ca o balena
zici ca am o tona
Nu mi-a raspuns nimeni de ceai si eu parca nu ma indur sa incerc, daca nu o fi bun?
Aseara am rezistat cu brio si de astazi incep si cu pedalatul. Dany a fost multumit ieri, de pe la jumatatea lunii decembrie tot o tine in petreceri si cadouri si mai urmeaza![]()
Carmen, Iustin a mai fost la gradi? Sau acum se duce prima data? Dany a fost si la cresa si ii place la nebunie la gradi, m-a innebunit in vacanta ca de ce sta atat acasa.
Madelaine ciocolata zici?
Nu este buna, este cah, nu mai papa..
Revin...
Crys si Dany(30 ianuarie 2004)
corianai spune:
Mephala sincer nu stiu cate kg vreau sa slabesc, e mai mult vorba de centimetri la mine, cred ca in ultimul timp am pierdut din masa musculara datorita sedentarismului si s-au depus in loc sunculite, care se stie bine sunt mai usoare decat muschii. De aceea par eu usurica ca un fulg si am numai colacei de jur imprejur. uau ce explicatie SF am gasit!!!
Zuzilici spune:
Buna dimineatza si de la mine si multumesc de incurajari si
de mobilizare.
Tzuni multumesc de mesajul scris referitor la 2008 si astre. Cred ca de asa ceva aveam nevoie ca sa ma mobilizez. Daca stiu ca-i scris in stele sa reusesc, atunci e imposibil sa nu reusesc. ![]()
Ieri am mancat aiurea dar foarte putin cantitativ zic eu. Insa pentru ca sunt o gurmanda v-a trebui sa gasesc un mijloc sa-mi satisfac foamea cu chestii care nu ingrasa.
Si mai ales sa redevin adolescenta care isi imagina in farfuria cu mancare gandaci pentru a nu mai manca deloc.
Am sa incerc sa-mi induc aceasta viziune cand mai am macar jumatate de mancare in farfuria. ![]()
In alta ordine de idei azi sunt pregatita de atac si sper ca prima jumatate a zilei sa fie de fructe: ananas, banana, portocala + grefa. Cam multe nu? Nu stiu daca reusesc sa le mananc pe toate dar am sa las ananasul si grefa pentru mai tarziu deoarece sunt singurele fructe care se pot manca dupa masa pentru ca ajuta la digestie si nu se depun. 
Mephala am zis c-o sa printuiesc cele 10 reguli de baza pentru un stil de viatza sanatos si n-am reusit s-o fac.
Acum nu mai stiu in ce capitol erau.
Iti mai aduci tu aminte?
Crystina ne-ai promis c-o sa ne vizitezi mai des...Hello? Anybody home? 
Gusta sa traiti am luat aminte de bata
si sper ca mi-ai dat cu ea si ceva vointa. ![]()
Mamicadulce nu te da la fund...hai la concurs. Posteaza-ti meniul zilnic. 
No, fetelor o sa trebuiasca sa ma pregatesc de servici dar va
pe toate si revin de-acolo.
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Miss%20Odiseea%20Sarcinii&page=22" target="_blank">Va multumim pentru vot! 
Zuzilici
de Isabella Maria (21.04.2006)