Nou stil de viata (165)
Raspunsuri - Pagina 13
corianai spune:
Neata fetele!
Vad ca pe mine nu ma inscrieti in concursul vostru
M-am mai gandit la teoria mea cu kilogramele si muschii si ma bantuie ideea ca poate cantarul meu a luat-o razna si de aceea ma dau eu silfida pe aici cu 52.5. Poate oi avea fro 60 in loc
O sa incerc sa verific, desi mi-e putin frica sa investighez prea mult.
Eu am mancat usurel ieri, va spun pt ca la mine vad ca sunt de mare inspiratie meniurile voastre:
Dimineata: cafea, cereale fitness cu lapte batut degresat
Ora 11: o felie wasa cu ton si masline verzi cu lamaie
Pranz: 2 felii wasa cu ton si masline (mi-a placut la nebunie) + 1 avocado
Ora 5: 1 gref
Seara: salata (rosii, castravete, salata verde, 1 ou fiert, fructe de mare, un strop dressing light) mandarine
Asata a fost tot, pare cam mult, dar va jur ca e nimic fata de ce ingurgitam eu pana acum. Cu carnea si branzeturile incerc sa o las moale o perioada, in schimb trag tare cu peste si fructe de mare (noroc ca imi plac)
Va pup, o zi buna va doresc
tlaura spune:
Buna dimineata! hai ca m-am obisnuit sa trec pe aici pe la cafeluta!
Ieri m-am simtit foarte rau si nu stiu de ce, motiv pentru care nu am mers nici la sala si nu am tinut cont nici de ce am mancat! De azi sunt si ngura; sotul mi-a plecat in Italia, so, nu voi mai merge la sala pana saptamana viitoare. Asa ca va trebui sa am mare grija ce voi manca. Oricum, am renuntat la dulciuri (nu de tot) si grasimi.
Pana acum am slabit cam lent, dar eu sunt multumita; sper ca pana la vara sa dau jos si cele 4 kg. pe care le mai am in surplus (numai in jurul taliei, bineinteles)!
Nu ma infometez prea rau, pentru ca nu vreau ca organismul sa se obisnuiasca cu putin, iar cand voi manca o prajitura sa pun 2kg.la loc!
E ceea ce va sfatuiesc si pe voi sa faceti; unele dintre voi mananca atat de putin!!! O sa puteti sa tineti regimul asta toata viata?
Va pup si va doresc spor la slabit!
l_carmen2003 spune:
Claudia, in decembrie, in fata mea, la 2 m in fata mea chiar, copilul a cazut pe gresie in fata unui magazin, la mall; in viteza a venit alt copi si s-a trantit peste umerii si capul lui. Am crezut ca ramane acolo! S-a ridicat si a inceput sa planga - el nu plange cand se loveste de obicei, ca e barbat asa i s-a spus la gradinita. Avea pe frunte un ditai cucui. Parca era klingonian; si urma sa plecam intr-o saptamana la Viena asa ca ma uitam la vanataia de pe fruntea lui... cu real interes.
I-am facut si analize si tot - a doua zi i s-a umflat si invinetit ochisorul si ne-am speriat tare. Acum e OK insa sa stii, nu poti interveni... sunt lucruri care se petrec de asa natura ca nu le poti impiedica. Nu te invinovati...
Carmen- Mephala... l-ai dat pe Iustin deja la gradi? Bravo! Eu l-am scapat pe Alex de tuse cu tinctura de propolisi n miere de albine si in plus i-a marit si imunitatea...
Raport:
Mda... sunt de acord cu teoria cu mancatul putin... am patit-o acum de sarbatori...
Asadar, ieri:
MD: ora 7,00 cafea, ceai verde, 1 felie paine intermediara cu 2 felii subtiri-stravezii de prosciuto
P: - adica la ora 14,30 ca atunci am reusit, piept de pui cu muraturi!!!! si 5 biscoti!
C: - ora 17,00 salata orientala... simpla si un mar
2 litri de apa si ceai verde - 2 cani
azi:
MD: idem ieri deoamdata
Maine nu cred sa pot intra dimineata... asa ca pa.
gusta spune:
Neatza la cafea.
pai asa ne-a fost intelegerea sa scrieti 3 pagini si eu dimineata sa raman cu cafeaua in mana si cu ochi bulbucati la ecran.
Citesc si revin sa va zic si eu 2 vorbe.
Carina am micsorare de sani facuta.Au scos aproape 2 kg si acuma tot mari sunt si vad ca se maresc din nou si nu gasesc nici o explicatie.
Claudia pupam lovitu si azi bafta la analize.La cratitele tefal se spuna ca nu se foloseste deloc ulei da e bine macar asa sa ungi cratita.Cum zicea si Carmen nu stiu la ce alta tigaie te poti referi.
Pana aici am citit si acuma ma duc sa continui.
Marilena si Mara Augusta
hcclara spune:
Fetelor, va multumesc tuturor de incurajari...eu am dormit tare rau, am niste cearcane adanci, mi-am facut griji si de una si de alta, Luca e ft bine, nu are nimica, iar barabtu-meu m-a sunat sa-mi zica ca au ajuns la gradi si Marc a cooperat ft bine la analize...saracutzul, azi dimineata plangea si imi zicea ca mananca orice ii dau numai sa nu mearga la dr!
Ma duc sa-mi fac o cafea ca nu mai pot ce ma doare capul, si apoi plec si eu in oras iar inapoi vin pe jos, cam jumate de ora fac pana acasa!
Carmen, da la oale din alea ma refeream, cred insa ca nu-mi iau!
Carina, stiu cum e fara sot acasa, nici mie nu-mi place, al meu are mai rar delegatii, o data de doua ori in an si atunci numai o noapte sau doua e plecat, dar tare nu-mi place fara el!
pup fetele, revin deseara cu meniul!
corianai spune:
Claudia acum am vazut ce ai scris despre cazatura. Nu-ti mai face absolut nici o problema, copiii sunt foarte rezistenti, mie doctorii mi-au spus mereu ca daca nu isi pierd cunostinta dupa cazatura nu e nici un pericol.
Gusta noi ar trebui sa facem un schimb de experienta... eu am stat mereu prost la capitolul "balcoane", acum ca sunt mai durdulie parca-parca se mai implinisera putin, dar vad ca se topesc din nou, inaintea meduzei de pe burta.
gusta spune:
V-am citit ce imi mai ramasese.
Delia si Carmen sa inteleg ca ati dormit bine impreuna si pe mine nu m-ati chemat lasa ca ma duc la Tzuni poate poate ma ia ea.
Carina hai uite ca vin eu la tine.Eu numai zic nimic de olandez dar are un program super dimineata de la 6 sau 7 pana seara 6 si cand vine incepe distractia ca mai are ceva de facut si uite asa aseara a dormit omu singur in camera si eu cu copilul
.
Claudia ma bucur ca totul e bine.
Laura eu am mai zis cu mancatul putin poate voi credeti ca o salta la mine inseamna 2 fire sau asa ceva.Eu cand zic salta zic un castron destul de sanatos si in care imi pun destule.
Violeta si Doroty ati intrebat de eco ce stiu e ca chistul de pe ovarul drept creste si am 2 noi pe stangul atata am scos de la medicul de la spital si debea luni am programare la medicul meu si atunci hotaram ce mai e de facut.Vorbeati de post eu sunt de ideea ca daca nu il tii un pic si spiritual nu prea are sens.
Mamica dulce eu nu pot zice nimic de concurs ca am intrebat cine cu cine vrea in echipa si suntem destule fete inscrise.Frumoase poze si ai un flacau in toata regula cuvantului.
Zuzulici d-na Puskin e la ski pana duminica.Vezi ca te urmaresc tot ce bagi in gura.
Anacezara pun acuma bicele in functiune daca mai bagi ceva interzis in gura.
Sigrid sanatate multa si printesei si sa treaca repede .
Ma duc ca mi s-a terminat prima cana de cafea si trebuie si runda 2 ca am pazit copilul toata noaptea ca tusa asta ne omoara ei suspecteaza ca r face o alergie da la ce ca nu am schimbat nimic.Asa ca azi bag curatenie in camera ei si poate poate scapam de necaz.
Marilena si Mara Augusta
gusta spune:
Corinai nu doresc nimanui sa aiba sani pe care i-am avut eu si nici cum ma uit acuma la ei ca cresc din nou si nimeni nu imi poate da nici o explicatie logica.Iar eu operatia am facut cu semnatura medicala ca imi facea din ce in ce mai multe probleme la hernia de disc si aveam dureri ingrozitoare si ajunsesem sa stau mai mult in pat sa nu ma pot misca.Acuma dupa 7 luni de la operatie pot sa zic si eu ca sani mei au luat o forma frumoasa dar au fost zile cand ma intrebam de ce am semnat ca ii las sa imi faca operatia.De asta la mine problema kg e o problema asa ca trebuie sa ma lupt cu ele si sa ajung la cat aveam pe masa cand m-am operat.Asta pentru inceput.
Marilena si Mara Augusta
corianai spune:
Gusta, glumeam doar, nu mi-am imaginat ca ai avut asemenea probleme, credeam ca era doar vorba de estetica. Iti doresc multa sanatate si succes in lupta cu kg!!
tlaura spune:
Gusta, am vazut pe discovery un reportaj cu baieti cu sani care erau operati, iar doctorul spunea ca glandele mamare se pot regenera.
Probabil ca asta e si explicatia la tine. Eu sper din tot sufletul sa nu ti se intample asa ceva si sa fie doar faptul ca se mai lasa dand impresia ca cresc la loc. Si eu am sanii mari si stiu ce inseamna!