* Mamici de Ianuarie-Februarie 2008 (115) *
Raspunsuri - Pagina 7
Ellenuta spune:
irinuka, bafta la doctor! te asteptam cu vesti bune!
louiza hmm .. chiar asa aiurit sa fie sotul tau .. eu zic ca e ok si ideea ta, adik sa lasi lucrushoarele in masina.
eu am noroc caci vor fi aici pe baricade si mama si socrella .. stiu ele de unde sa ia lucrurile lui bitzi .. asta daca nu poate veni nasa caci mi-a spus ca ea a pregatit deja lucrurile cu care sa-si scoata finuta din spital!
40+ EVA MARIA
AMR .. CAND VA VREA BITZI SA IASA!
BB EVA MARIA
LUCRUSOARE BEBE
www.flickr.com/photos/14096542@N05" target="_blank">POZE DE TOT FELUL
Am ajuns la termen dar nu prea vreau sa ies
grati.ela spune:
neatza fetele! am sorbit coffe dar mor de somn...m-am foit insomniaca pana la 5 dimineata iar la 8.30 m-am trezit cu mare chin...am reinceput serviciul!!! A se citi Ozi a reinceput scoala (Isidora, Ozi are 8 ani si 7 luni si e in clasa a III-a). Scriu un pic si ma bag la pat ca ma dor umerii de somn.
Felicitari Miki pentru bebe! Sa fiti sanatosi, fericiti si iubiti!
Jelimoni, multa sanatate!
Iry, succes la dr azi!
37 Tudor Gabriel
AMR 18 de zile
Carmilia spune:
Neata,fetele!La multi ani pt.toate Ioanele si Ionii!
La multi ani,Ceska!
Felicitari Miki,bine-ai venit Sara,sa fii sanatoasa!
Miri,iti tin pumnii,sa fie totul bine si usor!
IrinaL,azi mergi la dr,nu?Bafta si sa vii cu vesti bune!
Trebuie sa ma "laud",sunt cam toanta,citesc povestile voastre despre alaptat cu mare emotie,mi-e tare frica ca nu am sa ma descurc!Oricum,Angi,nu-ti pierde tonul optimist pe care-l ai inca din primele saptamani,mi-ai ridicat mereu moralul,nu e cazul sa te opresti tocmai acum!
Noi suntem oarecum bine,ma streseaza ameteala.Iar cand vine intunericul,ma apuca o teama teribila si nu pot sa adorm,nu respir bine si am senzatia ca am sa mor sufocata...Zuza,nu?
Va pup
Carmilia 39s1z ,Alex
Carmilia spune:
Fetelor,am o problema cu AMR-ul.Initial,DPN(dupa UM-08.04)era pe 11.01,dar la ultimele 2 eco mi s-a pus DPN "ecografica" 18.01,iar dr.care mi-a pipait colul a zis "cam pe 15".Dupa calculele de pe aici ar fi pe 13.01.Asa vrea si d-l tati,pt.ca si el e nascut pe 13(iulie,insa).Cine da cu banu pt.mine,please?Parca mi-e si frica sa zic AMR 4 ZILE!Wow!
Pupici din nou
Carmilia39s1z ,Alex
Adryana_4u spune:
Uram si noi LA MULTI ANI si SA TRAIASCA CU NUMELE toti Ionii si toate Ioanele pe care le cunoastem, fie zuze, soti de zuze, copii de zuze, parinti, prieteni, indiferent...si bineinteles, special pentru fetele noatre de la odisee care poarta acest nume si se dau de gol usor, usor:
laura_ioana, ven, ceska, alinaatudor, si cine mai este, cu scuzele de rigoare daca nu am retinut, la multi ani si petrecere frumoasa astazi
Adriana S.
AMR maxim 4 saptamani
-36 sapt BIANCA
de toate
bebe evolueaza
www.flickr.com/photos/adryana_4u/1468720937/in/photostream/" target="_blank">Bianca-22sapt.
stoisor spune:
ola zuzelor....am pierdut ceva pe aici ???
Mitsu credeam ca pot sa cumpar si eu ......exact asa ceva caut si eu si nu am de unde sa iau
Noi nu ne simtim deloc bine dea bea pot sa stau o ora in picioare sa gatesc cateceva in rest numai intinsa ,i-am spus lui tati ca vreau tastatura fara fir sat stau in pat si calc bagat prin tv ca ma plictisesc dar o zis ca avem lista lunga si i tot ce ne lipsete tastatura aia are dreptate dar m-am saturat ,....ma mai doare si burta pe jos chiar tare si spatele de zici ca ma rup nu alta .....hai ca v-am inveselit asa-i??
imi cer scuze dar nu prea am cui ma vaita
Sambata mergem la doc in sfarsit sa vedem bebelusa mica ce face ....sper sa fie bine si se pare ca voi intra tot mai rar
va pupam
33+Sara Ioana
alinaatudor spune:
Multumesc mult fetelor de urare...eu ma simt Ioana numai de Sf Ion, pentru ca numai in aceasta zi familionul imi zice Ioane...va multumesc inca o data si va doresc numai binele din lume...
Noi inca la calculator, citim ce avem restante...si radem si plangem..zici ca vad 10 filme in acelsi timp....
Vreau sa o felicit cu lacrimi in ochi pe Miky...sa fie sanatoasa si fericita alaturi de bebitza...
Apoi vreau sa le felicit pe fetele curoajoase care sunt in sapt 39-40 si care nu sunt lesinate pe aici de teama...ca eu..care am un AMR cat casa...mi se zguduie izmenele de frica...sper ca in cateva sapt sa ma calmez...
Si..sincer..nici nu stiu pentyru cine sa fac galerie...Ellenutsa...vrei tu?, Irinouka, am vazut ca erai un pic intoarsa pe dos ioeri, oare e la tine?!...Docdecap..Serbanel...e in prelungiri, sapun aici majoreta??...Mai erauy cateva fete, scuzati-mi omisiunea..dar acu acu pun galeria, numa anuntati ca aveti ceva contractii si suntem cu majoretele in aer:D...
Nu o uitam pe Miri, dar pana nu pleaca la spital, nu vreau sa o stresez:D...
Mai citesc in urma si revin...aaa..am uitat ce era mai important...imi ia mult sa citesc ca la fiecare zuza mai intru la poze...poate poate apare ceva nou..si am vazut muulte burtici tare frumu...wow..ce frumoase burtici avem la odisee..cat despre copii..am vreo 10 tab-uri deschise..si ma uit iar si iar..nu ma pot abtine..sunt extraordinar de frumosi si expresivi...imi vine sa plang de emotie
Alina 34 si Stefania
http://bd.lilypie.com/HzUhp2.png
AMR 6 Saptamani
stoisor spune:
Miki felicitari pentru micuta Saara Maria,bine ai venit pe lume ingeras scump
33+Sara Ioana
danybv spune:
Irinouka bafta la , asteptam vesti bune
danybv39Maria
Poze cu Mamy graviduta si Andrei (21 martie 2006 )
http://community.webshots.com/user/danybv
AMR : 1 SAPTAMANA !!!