* Mamici de Ianuarie-Februarie 2008 (115) *
Raspunsuri - Pagina 13
zeririlouiza spune:
Neata din nou , acum ma-m trezit si eu din siesta
Ellenuta prefer sa fiu preventiva decat sa las pe sotul meu, ca el nu e mereu aiurit dar cate o data nu stie nici unde ii este capul
Carmilia, daca vrei sa nasti normal nu te mai agita ca bebe vine cand vrea el, o sa bata el la usa si sa vezi ca nu ai timp sa realizezi
Stoisor ai grija de tine si de bebelina si va fi bine, asteptam vesti bune, si stai la oatut daca e nevoie si poate iti ia tati si tastatura fara fir
Tina imi pare bione ca esti ok, dar fara sa te sperii eu zic totusi sa te duci la doctor asa de control si pentru linistea ta, eu stiu ca bebe e bine protejat acolo in saculetu lui, acum in functie de cum tte simti tu hotaresti
Louiza 38s + Yasmin - Elena
mai avem putin
AMR PANA PE 09 IANUARIE
www.flickr.com/photos/10161776@N07/sets/" target="_blank">poze graviduta, nunta, luna de miere, Sighisoara
Ellenuta spune:
DAR SPATELE NU MA DOARE DELOCCCCCC ..!!! IN SCHIMB AM O ARSURA PE GAT ..
40+ EVA MARIA
AMR .. CAND VA VREA BITZI SA IASA!
BB EVA MARIA
LUCRUSOARE BEBE
www.flickr.com/photos/14096542@N05" target="_blank">POZE DE TOT FELUL
Am ajuns la termen dar nu prea vreau sa ies
Ellenuta spune:
creataaaaaaaaa ... bine ai revenit printre zuze si spor la treabaaaa!
40+ EVA MARIA
BB EVA MARIA
LUCRUSOARE BEBE
zeririlouiza spune:
Ellenuta cred c a Eva se pregateste acum daca nu e prea grabita vine o data cu Sasha, daca nu o data cu bubulina mea
Louiza 38s + Yasmin - Elena
mai avem putin
AMR PANA PE 09 IANUARIE
www.flickr.com/photos/10161776@N07/sets/" target="_blank">poze graviduta, nunta, luna de miere, Sighisoara
irinouka spune:
ellenuta, inainte sa te instalezi cu totul la jucaria care iti masoara contractiile, nu vrei sa incerci experimentul cu baia? ca din doua, una: ori te lasa, oti iti cuprind si spatele si poate stii mai clar daca e laie ori balaie. eu iti tin pumnii sa fie CUM ITI DORESTI TU.
ce zici, faci o baitza?
irina 39 Rares
http://bd.lilypie.com/RXHAp2.png
http://www.flickr.com/photos/10189719@N06/
grati.ela spune:
Ellenuta, hai ca suna frumos ca Eva sa se nasca pe 7 ianuarie...si 8 suna super! Sa te ajute Dumnezeu sa nasti usor si frumos!
37 Tudor Gabriel
AMR 18 de zile
Ellenuta spune:
louiza eu i-am spus lui tati ca imi place cum suna 08.01.2008 .. poate bitzi o vrea data asta .. io stiu ..daca nu . cand o vrea, numai sa vina!! ca suntem in intarziere deja.
sunt cu ochii in 4 .. cand ma apuca cramputza sa fiu si pe contraction master .. sa stiu exact la cate minute sunt si cat dureaza ...
40+ EVA MARIA
BB EVA MARIA
LUCRUSOARE BEBE
miri_mik spune:
fetelor, muuuah! mare cat china...
oficial, nu mai postez. am promis ca inchid calculatorul si contemplu geanta de spital ca s ama obisnuiesc cu ideea. in doua ore juma, aproximativ, o tai spre spital. stare generala, trista. stiu ca maine trece, stiu ca trec prin "plansul purificator " la noapte, ca am sa scriu de-o s ama doara labele in agenda... nu mi-e frica, sunt doar trista dupa burtica mea... dar trece, dupa cum spuneam!
fetelor care va pregatiti: ellenutsa, docdecap, irinouka, cati, breaz, louiza, anandrei, danybv - poate virgo maia steapta totusi putin (si intreaga lista de zuzici care asteapta cuminti la coada)va urez sa traiti momentul senin, sa ramaneti cu o amintire extraordinara, pentru ca doar o data in viata deveniti mamica pentru prima data si respectiv a doua oara. si sunt niste momente din care ne vom trage cu toatele energia sa mergem mai departe cand ne-o fi greu si ne vom lovi de kkmoale, colici, ragade, alaptat, biberoane...
zuzele mele dragi, care au trecut prin "focuri", va pumpez si va doresc sa nu aveti nici o intrebare la care sa trebuiasca sa va raspund. asta ar insemna ca sunteti pe drumul cel bun si ca in curand veti raspunde si voi intrebarilor altora. si de-o fi sa fie... la galeria mea de incredere (tinna, nathalia, isidora, ven, lalaD, irinaL, grati, ginette, laura_dimitris)) sa va incurajeze si sa va dea sfaturi. ca stiu ele ce stiu.
zuzicilor nerabdatoare de februarie, le spun ca toate lucrurile se petrec la timpul lor. rabdarica. nimic nu se petrece peste noapte... poate doar nashterea:)asa ca... am sa revin sa va fac galerie:) cu burtica dantelata:) si-am sa sustin nasterea naturala cate zile oi mai avea, tocma pen'ca nu m-am putut speria sau bucura de ea.
irinouka... sa vii cu vesti bune de la medic. n-oi mai fi aici, dar am sa ma gandesc la tine:)
mitsule, huhurez d enoapte... nu mai fa prostii! ca vin oricum cu shlapu':))) si lasa patinele pentru dupa:)
si stiu ca am lasat fete pe dinafara si le rog sa nus e supere... ca eu va iubesc pe toate si o s ama gandesc cu drag si dor la voi deseara:)
muuuuuuuuuuuuuah!
si va daud e stire cand sacha a venit pe lume:)
miri_mik 39s en cours bebe sacha dimitris
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii
http://b2.lilypie.com/DjTMp2.png
http://bd.lilypie.com/25XKp1.png
Ellenuta spune:
irinuka .. cred ca ma bag la baita ca oricum trebuia sa ma spal pe cap .. daca nu mai apuc sa ma spal diseara .. ce fac .. plec asa nespalata la spital .. nu pot .. vroiam sa mai stau sa cronometrez putin pe situl ala ..
gratiela suna frumos si 7 ianuarie, e si cifra mea norocoasa, de fapt a mea si a sotului .. dar si 08.01.2008 e ok ..
ma duc sa dau drumul la apa calda/fierbinte .. sa vaz ce se petrece .. sunt sau nu contractii
40+ EVA MARIA
BB EVA MARIA
LUCRUSOARE BEBE
kalosalina spune:
Buna zuzici!
Am fost la ecografie si am trecut si pe la mama ca sa vad ce mai faceti.
Ce ma oftic ca nu am si eu pc acasa...
Vesti de la eco: avem o grasunica de 3400 g, este cu o sapt mai mare, deci aproape 38 de sapt., si s-a intors cu capul in jos. Speram sa fie bine si de acum inainte. Eu am dureri de menstruatie mai tot timpul, dar colul s-a vazut inchis la eco. Miercuri am programare si la ginecoloaga, sa vedem ce zice si ea. O sa va tin la curent. Imi pare rau ca nu putem vorbi mai mult...
Tinna nu imi vine sa cred ce oameni rai...saracutza de tine. Stai linistita ca sigur sunteti bine amandoua
toate zuzicile!!!
Poze
A venit Bebica!!!
37+
AMR maxim 3 saptamani!