ENDOMETRIOZA nu ne va impiedica sa avem un bebe-27
Raspunsuri - Pagina 6
magdita spune:
Neata fetele,
Multumesc din suflet pentru caldura cu care m-ati primit printre voi , multumesc pentru incurajari si imi doresc din suflet ca anul asta sa fie unul plin de vesti despre gravidutze si bebici...
Ancaoradea, Ralu t, Alexia28, Andreyutza, Lucialu, Bebe2008, va pup pe toate
Andreyutza, caut linkul si ti-l dau.
magdita
Am invatat ca indiferent cat de mult suferi,
Lumea nu se va opri in loc pentru durerea ta.
"Avem timp" - Octavian Paler
www.flickr.com/photos/12786534@N04/" target="_blank">poze
magdita spune:
quote:
Originally posted by mada23
Salutare dragutzele
Magdita...ma bucur ca ai indraznit sa scrii, invatam multe una de la alta, asa ca stai pe aproape.Sa stai cat mai putin aici, sa ajungi la odisee
Mada
in 2008 miracolul va veni pe strada mea...madutz
http://tt.lilypie.com/r2aEp2.png
magdita
Alexa Ioana spune:
pupici de la cluj !!!
iertare ca n'am mai intrat de mult... va multumesc din suflet celor care v'ati gandit la mine...
ce sa va zic ? inca nu'i o luna de cand am facut injectia, si deja parca incep sa am bufeuri... mai ales noaptea... ma trezesc lac de transpiratie, iar dupa 2 minute simt ca inghet de frig... si parca si ceva dureri de cap... dar mi se pare prea devreme... se poate deja sa am simptome ???
nasol e ca de sambata am ceva scurgeri maro ciudate... ca si cum ar fi cheaguri... habar n'am ce poate fi...
dar, per total, pot spune ca ma simt chiar bine, si sunt extrem de optimista... nu stiu de ce, ca chiar nu ma caracterizeaza, dar sunt increzatoare...
ma intorc la treaba, ca am cam multa, dar incerc sa mai revin. va pup si va doresc o zi faina !
unducthable spune:
quote:
Originally posted by Alexa Ioana
pupici de la cluj !!!
iertare ca n'am mai intrat de mult... va multumesc din suflet celor care v'ati gandit la mine...
ce sa va zic ? inca nu'i o luna de cand am facut injectia, si deja parca incep sa am bufeuri... mai ales noaptea... ma trezesc lac de transpiratie, iar dupa 2 minute simt ca inghet de frig... si parca si ceva dureri de cap... dar mi se pare prea devreme... se poate deja sa am simptome ???
nasol e ca de sambata am ceva scurgeri maro ciudate... ca si cum ar fi cheaguri... habar n'am ce poate fi...mami de brotac roacker
Buna Alexa, exact asa a fost si la mine, foarte repede au aparut bufeurile, asta mi se intampla si mie noapte de noapte din octombrie de cand am inceput tratamentul.
Si la mine s-a scurs ceva in prima luna, Dpctora Matei a spus ca sa stau linistita ca se elimina ce a mai ramas.
Asa a fost , de atunci , nu s-a mai scurs absolut nimic.
Eu deja de o luna si ceva am terminat tratamentul , bufeurile si capul si altele mai sunt , dar sunt super optimista .
sanatate TIE SI TUTUROR , Doamne ajuta !!
va pup, diana
A FI MARE NU-I MIRARE, A FI OM E LUCRU MARE .
magdita spune:
Andreyutza, verifica PM
magdita
andreyutza spune:
Magdita, multumesc muuuuuuuuuuulttttt de tot. Ti-am raspuns si eu.
Vreau o minune, vreau o minune-n viata mea!!! Criss
unducthable spune:
nunta deja a inceput la noi ... , am si cazut pe zapada de 2 ori eu , o data mirele , asa ca io, adica mireasa , va dedica CANTECUL DE DANS , cu drag ,
sanatate , iubire si intelegere la toata lumea !!!
dan balan -> crazy loop , let's dance
http://www.youtube.com/watch?v=6SzaTpaCyj4
imi iau liber de la servici , pana Marti sunt mireasa , uite-asa , va puuuuuuuuuuuuuuuuuuup
magdita spune:
DIANA , CASA DE PIATRA, sanatate multa, intelegere, iubire si un bb mic care sa va implineasca in cel mai scurt timp.
DISTRACTIE PLACUTA SI SA VA BUCURATI LA MAXIM DE ACESTE MOMENTE UNICE !!!
magdita
mada23 spune:
Diana...fie ca unirea voastra in fata Lui Dumnezeu sa va aduca multa bucurie, implinirea familiei cu si la nunta de argint sa va iubiti la fel de mult.
Multe de la mine.Petrecere frumoasa!
in cinstea voastra
"Viata pe care o traiesti curand va zbura, dar lucrurile pe care le faci din dragoste vor dura."
in 2008 miracolul va veni pe strada mea...madutz
http://tt.lilypie.com/r2aEp2.png
unducthable spune:
Magdita ,
sa ai incredere de tot ce iti soun fetele aici, si eu am primit ajutor de la ele si deja de luni de zile, am urmat sfaturile lor si beau ceaiuri, iau vitamine, am grija de sistemul imunitar si multe altele.
acu sunt un pic ocupata cu dansurioe si muzica ... MULTUMESC PENTRU URARE !!! sa te vindeci repede si sa vine BEBE cand e momentul cel mai bun
va puuuuup diana