Mamici de iulie-august 2008 (18)
Raspunsuri - Pagina 3
oanasm spune:
ankalaura imi zici si mie te rog cum functioneaza ebay..stiu ca e cu licitiatie..dar trebuie sa-mi creez cont? da-mi te rog niste detalii..ce card imi trebuie? visa e ok?...merci
Oana
6+
o noua viata
M&M spune:
Neata!!!
Mada, multumesc de lista!!! Acum trebuie sa vad unde gasesc eu toate astea, caci presupun ca trebuie sa alerg dintr-un magazin intr-altul...
Zicea cineva ca are niste legi despre drepturile femeii gravide. Le puteti posta ??? Eu am un serviciu care ma solicita fizic, si saptamana viitoare ar trebui sa incep, dar mi-e tare teama...
Cristina
" O data ce ai zburat, vei pasi pe pamant cu ochii atintiti spre cer" - Leonardo Da Vinci
8+
ankalaura spune:
Mada - la sutiene imi trebuie corespondentele, ca nu le-am gasit nicaieri. Pune-le aici daca le ai, ca poate mai vor si fetele sa arunce un ochi la Victoria's Secret....
Oana - da, iti trebuie cont pe ebay si pe paypal pentru plati. Visa e ok, in lei. Sau orice card international. Nu e neaparat sa aiba cip.
Gata, de azi sunt la birou.... Cine stie cand mai apuc sa vorbim...
Anca 14+
flo1980 spune:
Buna dimineata tuturor!
Bun venit Aurora! Sarcina usoara si un bebe sanatos!
Si eu am secretie abundenta, uneori curge cand merg la toaleta , dr. mi-a zis la fel...e normal!
Poate ma ajuta cineva si pe mine....cum activez PM-ul caci vreau si eu carticelele, sau adresa comuna si parola......
Eu la spital mi-am luat comprese sterile ,supozitor cu glicerina trebuie neaparat, mai ales celor care nasc normal. La prima sarcina nu am stiut si pana am facut rost de ele.....caci dr. ma intreba mereu daca am avut scaun si cu epiziotomia......nu mai faci tu fara ajutor. Am mai luat si Garmastan pt. eventualele ragade, dar bebe tot mi-a facut la un san o rana de o saptamana i-am dat papa doar de la unul....Pentru bebe am luat hainute si pampersi, unele maternitati din Romania cer si ulei de masaj si lotiune de spalat bebele. Pompa de san este indespensabila, unde am nascut eu (sp. Caritas) aveau una electrica, mi-a fost de ajutor. Cateva biberoane va mai trebuie, laptele intarzie si unele maternitati nu dau lapte praf (Sp. Municipal). Daca imi mai amintesc va mai spun....
Acasa ......lenjerie patut 2-3, hainute nu prea multe, categoria 0-3luni, caciulite, ciorapei....dar s-a nascut iarna, vara noi scapam de unele.....termometru de baie si camera, bebe trebuie sa stea la o temp. nu prea mare (pana 25 grade), cadita, aleze, biberoane, solutie de sterilizat de la chicco am folosit eu, perie biberoane, suzete, proasoape de baie, portbebe, carucior, scaun masina cine are nevoie, paturica de joaca asta cand e mai marisor (cam la 4 luni), zornaitoare, bineinteles scutece si servetele umede, betisoare urechi cu opritor,....cosmeticele le gasesti pe toate grupate in supermarketuri si nu uiti sa iei ce-ti trebuie.....
Flory mami de Alex si 14+
bebe 2
lcazangiu spune:
Buna dimineata mamici cu burtici,
LA MULTI ANI tuturor Oanelor si Ioanelor,monalac sa-ti traiasca baietelul, am inteles ca il cheama si Ionut si stai linistita ca nu m-am suparat, eu m-am inscris prima oara aici, chit ca as fi putut sa fiu si pe forumul de mai-iunie, si cand am timp citesc in paralel, dar de obicei mai multe postari le am aici.
apropo de burtici si mie mi-a crescut destul de mult, totusi este interesant ca de ingrasat nu m-am ingrasat mult si ce am mai observat eu este ca si pofta de mancare parca nu mai este asa de mare ca la inceput;
abia astept sa merg pe 16.01 la dct si sa-mi spuna si mie daca e baietel sau nu, poate reusesc sa-l simt si eu pana atunci, caci eu sapt asta intru in 16 sapt si am vazut cu unele dintre voi deja v-ati simtit bebelusii.
vreau sa spun ca azi dimineata m-am trezit cu fundu' in sus, probabil pt ca aseara m-a mancat in fund sa ma uit la "4 luni, 3 saptamani si 2 zile", filmul e super facut insa mult prea dur pt noi gravidutele, merita vazut dar nu acum, al meu mi-a pus si mainile la ochi dar eu tot am reusit sa vad niste chestii aiurea rau.... ma rog sper sa-mi treaca mai repede starea asta!
va pupa Lori15+
boticelina spune:
Buna dimineata fetele cochetele !!!
Am pus pe mailul comun tot ce aveam eu in materie de legislatie, inclusiv Contractul colectiv de Munca la nivel National pentru fetele care lucreaza in firme mici, plus model de cum sa anuntati angajatorul ca sunteti gravide. Eu azi depun anuntul, sper sa nu le cada fata :-)
Vad ca v-au placut carticelele, o sa mai pun.
O intrebare, pt Nati, cred ca tu te lupti cu constipatia si rezolvi cu prune. Merge? Ca io de o luna nu mai misc nimic natural. Doar cu supozitoare si cu niste chinuri de-o sa creada saracu' copil ca vreau sa scap de el. Alte idei? Ca sunt DISPERATA, pling cand ma hotarasc ca e timpul sa ma duc la toiletes.
Monica si gargaritza 12+
"If you are unware of your choices, then you have none"
M&M spune:
LA MULTI ANI tuturor Ioanelor si Ionilor!!!!
Boticelina, pt constipatie eu stiu ca este bun compotul de prune!!! Eu inca nu ma confrunt cu aceasta problema, dar e drept ca mananc multe fructe...
Cristina
" O data ce ai zburat, vei pasi pe pamant cu ochii atintiti spre cer" - Leonardo Da Vinci
8+
dma2007 spune:
neata fetele!
eu sunt varza vomit pe unde apuc
pana pe la 2 nu pot manca nimic, nici eu nu mai vreau la munca ca nu mai pot, vreau sa stau dimineata in pat pana imi revin dar....
nati roaga pe cineva din ro sa-ti trimita ceva haine
6s+!
sper sa fie bine samburelul!!!!!!!
http://bd.lilypie.com/k1Xkp2.png
dma2007 spune:
cristina am citit ceva despre o lista de cumparaturi?
o pot avea si eu?
6s+!
M&M spune:
quote:
Originally posted by dma2007
cristina am citit ceva despre o lista de cumparaturi?
o pot avea si eu?
6s+!
Eu la spital mi-am luat comprese sterile ,supozitor cu glicerina trebuie neaparat, mai ales celor care nasc normal. La prima sarcina nu am stiut si pana am facut rost de ele.....caci dr. ma intreba mereu daca am avut scaun si cu epiziotomia......nu mai faci tu fara ajutor. Am mai luat si Garmastan pt. eventualele ragade, dar bebe tot mi-a facut la un san o rana de o saptamana i-am dat papa doar de la unul....Pentru bebe am luat hainute si pampersi, unele maternitati din Romania cer si ulei de masaj si lotiune de spalat bebele. Pompa de san este indespensabila, unde am nascut eu (sp. Caritas) aveau una electrica, mi-a fost de ajutor. Cateva biberoane va mai trebuie, laptele intarzie si unele maternitati nu dau lapte praf (Sp. Municipal). Daca imi mai amintesc va mai spun....
Acasa ......lenjerie patut 2-3, hainute nu prea multe, categoria 0-3luni, caciulite, ciorapei....dar s-a nascut iarna, vara noi scapam de unele.....termometru de baie si camera, bebe trebuie sa stea la o temp. nu prea mare (pana 25 grade), cadita, aleze, biberoane, solutie de sterilizat de la chicco am folosit eu, perie biberoane, suzete, proasoape de baie, portbebe, carucior, scaun masina cine are nevoie, paturica de joaca asta cand e mai marisor (cam la 4 luni), zornaitoare, bineinteles scutece si servetele umede, betisoare urechi cu opritor,....cosmeticele le gasesti pe toate grupate in supermarketuri si nu uiti sa iei ce-ti trebuie.....
E de la Flo...Ufff, poate reusim s ao punem pe prima pagina, mai scrisese si Ankalaura o lista.
Dma, incearca niste apa cu lamaie. Te inteleg perfect cu greturile, nici mie nu mi-au trecut complet.
Cristina
8+