Mamici de iulie-august 2008 (18)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Didi81 spune:

Rain imi pare foarte rau sa aud asta . Din pacate vad ca foarte multe fete au astfel de probleme; sunt sigura ca vei trece cu bine peste acest moment.

Eu am fost in seara asta sa fac ecografie pentru bitest si am vazut BB dand din manute . A fost foarte nostim, tot gesticula si dadea din maini, dar cand sa faca medicul zoom ca sa ii vada mai bine o manuta, si-a ascuns-o brusc . Se pare ca vacanta la ski i-a priit, ca era tare zglobiu. Chiar m-am simtit foarte bine in ultimul timp, de cand am facut mai multa miscare. Nu zic sa faceti ca mine, sa va aventurati pe partii, dar ceva sport tot trebuie.

Ella, de ce zici ca faci amniocenteza? asta nu se face doar daca ies prost bitest sau triplutest? pentru ca stiu ca implica unele riscuri totusi...

In alta ordine de idei, eu am chlamydia si va trebuii sa fac un tratament in sapt 14. Voi stiti ceva despre asta? a mai patit cineva asa ceva? e posibil sa fi trecut de la sine, ca sa mai fac o analiza totusi inainte de a ma apuca de tratament?

Didi 13s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dr_anca spune:

Imi pare rau rau rain sper sa revi in curand. Dar in cate saptamani erai?

Am fost la eco totul e bine, sotul s-a invoit si a fost cu mine, am risc scazut de anomalii cromozomiale si totul a fost ok.
Pentru cele care nu au fost inca la eco (pentru ca eu nu am gasit in odiseea noastra poate nu am fost destul de studioasa):
- eco morfo de la 12 sapt se face transvaginal deci vezica goala
La mine a trebuit sa faca si abdominala pentru ca bebe nu a vrut sa-si arate profilul deloc si dr spunea incontinuu ca nu vrea deloc sa colaboreze si m-a apasat pe burta de nu mai stiam ce e cu mine.
Mi-a mai spus ca nu are rost sa mai fac dublu sau triplu test dupa ce a vazut el pe eco.

Bebecubebe la inceput toate am trecut cred prin faza sunt urata, nu mai imi vin hainele, ce ma fac. La mine a mers cumparatul de farduri, haine mai largi si colanti colorati ca sa ma simt sexy.
Eu zic sa te bucuri de perioada asta si sa-i rogi pe cei de langa tine sa te sustina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madina71 spune:

Nu mai alaptez de mult, de vreo 7 luni aproape...

12+ si Adrian (20.01.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Didi81 spune:

Ralu, felicitari ! Cred ca scriam mesajul in acelasi timp cu tine, ca l-am vazut pe al tau de-abia dupa ce l-am trimis pe al meu. Si eu tot maine ma duc pentru recoltare pt bitest. Eu conform UM am 13 sapt fix, dar la ecograf arata de 13 sapt si 3 zile.

Didi 13s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

Ce misto e WRAP-ul ala! Am vazut si pe ebay, plus inca un model excelent, asta Mi s-au parut mult mult mai misto decat marsupiile...
Narci - poti impacheta bebe si pe pat, dar e mai incomod. NU se "impacheteaza" in 3 secunde, iar cu kile in plus inca, plus o pereche de sani de cate doua kile bucata, plus un spate cu dureri de la sarcina, nu e prea missto sa stai aplecata la impachetat bebeluj pe pat. Nici cu cadita pusa pe pat nu e fain - de-asta o sa imi iau cadita de-aia pe picioare cu placa rabatanta pe care vine masuta de infasat de data asta. Mi-a ajuns experienta de data trecuta. Totodata, acuma mi-am luat fotoliu. Cu Eliza nu aveam inca mobila, si am alaptat-o intinsa sau in fund, pe pat - extrem de incomod sa alaptezi pe pat sau pe scaun!!!
Of Rain, ce veste.... Imi pare tare rau...

Anca 14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina C spune:

Buna, fetelor si un An pe masura dorintelor voastre!

dr anca, poti sa-mi spui la cine ai facut echografia?Eu sunt programata luni la dr. Iliev si am mari emotii.Multumesc.

si eu va citesc zilnic si va doresc la toate multa, multa sanatate!

"Sa nu cautati a face pe om mai bun prin ratiune, ci prin exemplu;nu incercati a misca decit prin emotie;sa nu credeti ca puteti trezi dragostea decit prin dragoste.Fiti ceea ce vreti sa fie celalalt.Viata voastra, iar nu cuvintele voastre sa fie o predica."(II.Fr.Amiel)

ina C 9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina C spune:

...mi-am actualizat saptaminile

"Sa nu cautati a face pe om mai bun prin ratiune, ci prin exemplu;nu incercati a misca decit prin emotie;sa nu credeti ca puteti trezi dragostea decit prin dragoste.Fiti ceea ce vreti sa fie celalalt.Viata voastra, iar nu cuvintele voastre sa fie o predica."(II.Fr.Amiel)

ina C 11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iul-aug2008 spune:

CAPITOL NOU!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pufulin spune:

Dragele mele, desi citesc acest forum de vreo 2 luni si sunt tare placut impresionata de felul in care ne sustinem noi mamicile , abia azi am gasit ragazul sa ma loghez. Am si eu fel de fel de intrebari si sunt convinsa ca aici voi gasi raspunsurile. As vrea si eu sa apar pe lista mamicilor din luna iulie , dar nu stiu cum sa fac. Imi voi scrie aici datale si poate ca voi reusi sa apar si eu acolo. DN - 24.06.07 , UM - 06.10.07, DPN - 07.07.08. Sunt in 14 saptamani si sunt din Constanta. La Constanta merg la d-na doctor Lutescu, dar merg si la Bucuresti la dr. Herghelegiu Doru la Euroclinic. Daca ma ajuta Dumnezeu sa am un bebe sanatos as vrea tare mult sa nasc la Euroclinic deoarece acolo am auzit ca sunt conditii mult mai bune decat in alte spitale. Sunt la prima sarcina si am 34 de ani. Am facut dry testul la Medsana si zilele acestea voi primi rezultatul. Sunt putin tematoare cu privire la rezultat , dar ma rog la Dumnezeu sa iasa analizele bine si sa nu mai fie nevoie de alte si alte investigatii. Va imbratisez pe toate si va urez Sarcina si Nastere usoara tuturor.

Mergi la inceput