Mamici de iulie-august 2008 (18)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns flo1980 spune:

Monik nu se supara nimeni....la mine menstruatia a revenit dupa chiuretaj, la fix o luna. Cum te mai simti? Unii medici dau voie dupa o luna de la pierdere la o noua sarcina, altii dupa 6 luni. La mine s-a intamplat sa raman dupa 3 luni. Multa bafta si fruntea sus!

Flory mami de Alex si 14+

bebe 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

MONIK76 eu am avut chiuretajul pe 4 mai si pe 1 iunie mi-a venit menstruatia. Intra la "Asteptand un ingeras " la subiectul "durerea pierderii unei sarcini"...acolo vei avea multe raspunsuri legat de sarcina oprita din evolutie.

mult asteptat

Mergi la inceput

Eu azi nu am simtit deloc pe bb.....e normal??????

mult asteptat

Mergi la inceput

TURTURICA eu sunt deja in maternitate. Sunt in maternitatea anticipata pe motiv ca am sarcina cu risc. Si cum ambientul de munca al meu era cu risc.....inca un motiv in plus sa stau acasa. Tare mult as vrea si voi sa stati acasa, ma refer la cele care ati vrea. Eu uneori imi doream mult de tot sa fiu la munca.....dar dupa experienta de data trecuta....nici in ruptul capului nu ma mai intorc.

mult asteptat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

Caprioara, LA MULTI ANI pt Matei!!! Sa va aduca numai bucurii !!!
Mona, cum a fost la doctor???
ATB, bafta in sesiune!!! Ai grija de bebe sa nu il stresezi prea mult!!!
Ankalaura, si mie mi se pare scumpa sedinta de gimnastica in apa, 120 de lei!!!!
Pt Boticelina si Oana,LASATI-VA DE FUMAT!!!!
Gata , ca incep sa va plictisesc....

Cristina
" O data ce ai zburat, vei pasi pe pamant cu ochii atintiti spre cer" - Leonardo Da Vinci
8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

Ia uite dom'le ca mai sunt www.gravidemall.ro/" target="_blank">haine de gravide in tara asta, dom'le... Putine... dar sunt

Anca 14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

Danangie, in maternitate, adica in concediu de maternitate inteleg Hai ca ma speriasem, credeam ca esti la spital! Bravo, si eu mi-as dori tare mult sa pot sa stau acasa. O sa merg cat pot de mult, incat sa am postnatal mai lung, iar apoi, in crestere copil o sa stau maxim. Asa am de gand.
Cu Eliza nu am putut sta decat 6 saptamani cu totul si a fost foarte foarte rau.....
Am uitat sa pun LA MULTI ANI pentru Matei, si de nume si de nastere, pentru Cris de nume, si tuturor Oanelor si Ioanelor, si taticilor Ionuti daca sunt.
Si sotul meu este Ioan, dar nu il striga nimeni asa, deci nu il prea serbam. El ma tot imbie cica sa facem un vin fiert

Eliza a primit un BabyBorn super misto si azi am scapat de ea. NIci nu ne baga in seama . I-a pus numele Alexia si tot vorbeste cu ea. Mai are unul, Filip - auziti problema, de tinut, ii tine pe amandoi in brate, dar are un singur carut. Cica nu are unde sa il bage pe Filip ca acuma vrea Alexia in carut

Anca 14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flo1980 spune:

Frumoase hainute....dar scumpe rau...mai rentabil e sa iei salopeta sau sarafan care sunt cat o bluza....

Flory mami de Alex si 14+

bebe 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns narcisa.s spune:

Caprioara, la multi ani, sanatate pentru Matei!!!
Oana si Boticelina - bad girls!!!Si eu am fumat si inca destul de mult. Mi-am facut aprovizionarea din Duty free cu vreao 15 cartuse de Dunhill si o valiza cand am venit in Brasil era plina cu tigari, ca la contrabanda!!!Da nu e bine, ganditi-va cate toxine si otravuri...Ne ingrijim sa nu mancam conserve si peste de oceanic care are nu stiu cate mg Hg la tona da in schimb dam cu tigari ca-s mai sanatoase!!Pentru noi nah, ca e optiunea noastra sa ne intoxicam...Da bb-ii ce vina au???Ia incercati cu seminte, alune, incercati sa nu mai beti cafea sau sucuri (daca astea va solicita si cate o tigara), rugati-le si pe colege sau prietene sa nu mai fumeze in fata voastra...Zau ca nu e bine...
Mona, asteptam vesti
Ma uitai si eu azi pe site-uri sa gasesc un carucior pentru bb, m-am hotarat (deocamdata) ori Bugaboo Cameleon (da-i cam scumputz) ori Chicco Enjoy...Insa am vazut si ceva de genul - balansoare.Astea chiar trebuie??Adica un fel de leagane mai sofisticate...Hmmm??

Tot ce veti cere cu credinta, prin rugaciune, veti primi - Matei 21:22

Narcisa 11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marimar spune:

Bine v-am gasit din nou fetelor si LA MULTI ANI pentru 2008, sa vi se implineasca dorintele si sa fiti fericite mereu !!!!

Noi am fost plecati in vacanta, burtica mea creste si e maricica pentru 10 saptamini, iar eu sint foarte mindra,o puteti vedea aici :

http://picasaweb.google.com/Adina.May8/Graviduta

Mai avem 2 saptamini si aterizam in Viena, sa incepem o noua aventura !!

N-am prea citit din urma ca sint multe capitole de recuperat, dar sper sa fiu mai activa zilele astea, atit cit pot printre copii si impachetat.

Joia viitoare, pe 17, mergem la ecograf, voi avea 12 saptamini, se masoara in special pliul nucal. Apoi, pe 22 zburam !!

eu, fericita cu bebe 3

-------
Alaptati cit de mult, incepeti diversificarea de la 6 luni si mare atentie la ce alimente dati copilului!
Nu va jucati, repercursiunile in timp pot sa fie iremediabile !

Mergi la inceput