* Mamici de Ianuarie-Februarie 2008 (114) *

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns laura_dimitris spune:

Tot eu eram cu "bagatul la ghiozdan"...
Si am facut-o !!!
Parca imi vine si somnul acum cu stomacul aranjat...
Ba da, am nascut si voi naste si acum la municipal!

Laura 35+ Eleni si mami de Dimitrakis 25.04.2003

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Anandrei

Ca sa ma dau rotunda, David a fost regele Israelului, un prooroc f puternic, stramos al lui Iisus, iar numele inseamna "conducator", n-a avut influenta fatul ca suna evreieste, mi-a placut simbolistica biblica. Daca era fata ar fi chemat-o Sara Maria, tot cu influenta biblica. Nu stiu dc stii cine a fost Sara; dc nu stii iti povestesc. Nu stiu, dar eu asa imi simt puiul: puternic, cu personalitate, adica un "david"!

Ana-Maria 39+ cu David si tati Andrei

AMR 4 ZILE!

Hainele lui Iepurica
Poze cu mine gravidutz
Poze cununie si nunta

Foarte frumos numele David! Si suna atata de puternic !!!
Staim ca a fost regele israelului.In schimb nu stiu cine a fost sara...?! Pentru cultura mea generala, lamureste-ma te rog !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mitsu-bishu spune:

Daaa, chiar, David si Golliat! Nu stiu daca la David ala te referi... Sunt destul de credincioasa, dar Biblia nu e chiar prietena mea, ca sa zic asa. Nu ca nu o respect, dar nu am avut multe ocazii sa o rasfoiesc, desi mama e habotnica. Poate d'aia!
Mai, .. orice mama isi doreste ca puiul ei sa fie cel mai cel mai! Imi amintesc ca asta-vara cautam nume d'astea indiene sau aramaice, sa nu le inteleaga nimeni, sa stiu numai eu, dar sa insemne "perfectiune", "cel mai frumos, destept, iubit", etc. Pana cand m-am gandit ca numele joaca un rol prea mic in dezvoltarea caracterului... Plus ca mai e si temperamentul... la care nu ai cum sa "lucrezi"... So... Sa vedem ce fatza are, asta e ultima tendinta!

38 s

www.flickr.com/photos/21448537@N03/sets/" target="_blank">Pozici

Atat mai avem!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mitsu-bishu spune:

Aaaa, laura, mea culpa.. Nu stiu ce se intampla cu memoria mea de scurta durata... Da rateuri.... Nu ma mai pot concentra... Cateodata cand imi scriu mai multe fete, daca au trecut cateva pagini si nu pot sa le vad printre "ultimele 10 mesaje", ma intorc si imi notez ce a zis fiecare... Daca am Allzheimer??

38 s

Atat mai avem!

Mergi la inceput

Ma duc la culcare fetelor pentru ca la 7 trebuie sa fiu fresh sa-l pregatesc pe dimitris de gradinita...
Si apoi suntem deja la pagina 20... cine face capitol nou? Mishule, parca stiai tu sa faci capitol nou?
Mi-am amintit ca nu am zis si eu "la multi ani" dar o voi face cand ma trezesc in noul capitol...

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Mitsu-bishu

Aaaa, laura, mea culpa.. Nu stiu ce se intampla cu memoria mea de scurta durata... Da rateuri.... Nu ma mai pot concentra... Cateodata cand imi scriu mai multe fete, daca au trecut cateva pagini si nu pot sa le vad printre "ultimele 10 mesaje", ma intorc si imi notez ce a zis fiecare... Daca am Allzheimer??

38 s

Atat mai avem!

Dar daca este 5 dimineata si tu nu ai dormit deloc ???!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anandrei spune:

sara si sotul ei isi dorea f tare un copil, ea era stearpa. Si s-au rugat la Dumnezeu f tare si i-a binecuvantat cu un baiat. La cativa ani dupa aceea, Dumnezeu, ca sa ii incerce, le-a cerut drept jertfa unicul copil. Iar ei, cu sufletul impietrit, au acceptat. Binenteles ca DUmnezeu nu i-a lasat sa-l jertfeasca, dar m-a impresionat credinta ei si puterea de sacrificiu. Eu sunt mai credincioasa, asa, nu in sensul babesc, mai mult in sufletul meu stiu ca exista un DUmnezeu si ma incred mult in El, de aceea am vrut ca pruncul meu sa ia din taria personajului biblic! David e puternic, credincios si milos, iar Sara are credinta puternica si iubire.

AMR 4 ZILE!

Hainele lui Iepurica
Poze cu mine gravidutz
Poze cununie si nunta

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Anandrei

sara si sotul ei isi dorea f tare un copil, ea era stearpa. Si s-au rugat la Dumnezeu f tare si i-a binecuvantat cu un baiat. La cativa ani dupa aceea, Dumnezeu, ca sa ii incerce, le-a cerut drept jertfa unicul copil. Iar ei, cu sufletul impietrit, au acceptat. Binenteles ca DUmnezeu nu i-a lasat sa-l jertfeasca, dar m-a impresionat credinta ei si puterea de sacrificiu. Eu sunt mai credincioasa, asa, nu in sensul babesc, mai mult in sufletul meu stiu ca exista un DUmnezeu si ma incred mult in El, de aceea am vrut ca pruncul meu sa ia din taria personajului biblic! David e puternic, credincios si milos, iar Sara are credinta puternica si iubire.

AMR 4 ZILE!

Hainele lui Iepurica
Poze cu mine gravidutz
Poze cununie si nunta

Impresionant!

Mergi la inceput

Somn usor, Laura!

Legat de nume, cred ca pana la urma influentezi totusi destinul unui copil. Uite drept exemplu, cum sa te cheme "Irinel"? Sau "Mihaitza"? La 50 de ani???

AMR 4 ZILE!

Hainele lui Iepurica
Poze cu mine gravidutz
Poze cununie si nunta

Mergi la inceput

Sau "Raducu"? Eu am un coleg la facultate pe care-l cheama asa. De-aia am si stat mult pana m-am hotarat la un nume.

AMR 4 ZILE!

Hainele lui Iepurica
Poze cu mine gravidutz
Poze cununie si nunta

Mergi la inceput