* Mamici de Ianuarie-Februarie 2008 (114) *

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miki_baby spune:

Ellenuta, da m-au luat din prima, ca sa zic asa. Si au inceput acum 2 ore si 20 min, Deci ma gandesc ca as putea avea un travaliu destul de scurt( sper cel putin). Am sunat la spital si au zis sa nu en ducem inca ca s-ar putea sa dureze..intre timpo sa fac un dus fierbinte, daca ma doare rau si sa iau un panadol.Mai sunam intr-o ora sau cand contractiile devin mai dese si mai dureroase. ACUM ESTE SUPORTABILA DUREREA.

Nu-ti fie frica! Nu e chiar asa rau! Cel putin asa simt eu..si gandeste-te ca eu s-ar putea sa nu cer epidurala, dar o sa vedem.

Miki 40+ Saara Maria

Miki
Lucrusoare buburuza
Bradul de Craciun

AMR PANA CAND O VREA PRINTESA SA IASA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bdiana spune:

MIKY_BABy,travaliu scurt si nastere usoara!
Ce sa zic, esti un model pt noi, fricoasele....si ca sa nu jignesc pe nimeni am sa vb la singular....Imi tremura fundul pe scaun si ieri cand a plecat VIRGO la spital.....ca sotzul meu a zis ca imi inchide calculatorul daca ma mai vede asa stresata....ma bucur ca tu esti atat de calma, ca gandesti pozitiv si am si eu ce invata de la tine.....multumesc si pt detaliile privitoare la etapele travaliului.pupici
Diana,35s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki_baby spune:

Diana, ma bucur ca pot ajuta prin faptul ca dau informatii despre ce simt. De fapt asta mi-am dorit si eu ..sa aflu cat mai multe depre travaliu si tocmai faptul ca nu experimentasem nimic inainte ma speria..acum ca a inceput nu mi se mai pare stresant. Si pot spune ca sunt CALMA. Eu care intru in panica din orice si sunt foarte impulsiva.
Este dureros, dar daca te agiti, ce rezolvi?Ca o fi mai rau mai incolo, asta e...vad eu si va spun.

Miki 40+ Saara Maria

Miki
Lucrusoare buburuza
Bradul de Craciun

AMR PANA CAND O VREA PRINTESA SA IASA

Mergi la inceput

MIKY ,esti o scumpa!Cred ca esti si tare emotionata...mai ai putin si vei face cunoastinta cu minunea din burtica.....va doresc din tot sufletul multa sanatate! Bebe al meu va trimite muuuulti pupici pe burtica!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mitsu-bishu spune:

Asaaaa... Sa vedeti ce mi s-a intamplat azi... De la 8:00 am iesit pe afara si am revenit acum o jumate de ora. Dar sa incepem cu inceputul:

Am iesit sa mai "speculez" prin Carrefour, ca acolo n-am mai fost de muuult... Dupa ce am gasit super-cadita de la Baby Ok (a m luat alb sidefiu, singura de acest gen din raft ) si niste prosopele la super-oferta pentru frecat tzitzi in spital si inca n-spe mii de articole de food... Mi-a picat pata ca dupa ce iese bby ma apuc de patinat Si iau o pereche de patine super funky, albe si lucioase. In fine, aveam ditamai "bagajul", am acostat primul taxi iesit in cale. Abia am reusit sa iau cadita cu toate cumparaturile in ea si sa ma bag in lift! Ajunsa sus, ma dezbrac, cand ma suna mama: ca trebuie neaparat sa dau o fuga la Biserica, ca e Boboteaza, sa iau apa sfintita si sa ma stropeasca cu busuiocul in cap!!! Si cum eu stau langa Sf. Vineri... Biserica aia noua din Dr. Taberei, unde era omor... Iar era sa-mi dau duhul si pe-acolo. Nici la apa nu am mai stat ca faceam pe mine (pe drum am cumparat o sticla de apa ca am uitat sa imi iau de acasa si mi-a fost mila sa arunc continutul.. ) In fine, a fost infernal, cu toata zapada asta, durerile mele inghinale si multimea care se imbulzea pe cararuile alea mici... Ma intorc acasa (era deja 12:30), incep sa despachetez... Imi ia ceva... Ajung la patine - cireasa de pe tort. Cand dau sa le probez, imi dau seama ca aveam in cutie 2 patine pentru piciorul drept Oooof, ma imbrac pentru a treia oara si ma duc iar in Carrefour... Nu va zic - am stat 30 min. in statie la tramvai si tot nu a venit!!! Am luat 137 pana la V. Milea... In fine, ajung cu chiu cu vai la Carrefour, acolo ditamai coada la Casa Centrala, multi oameni nemultumiti, stau si pe acolo pana ma baga cineva in seama, fug sa recunosc casa de unde am cumparat (ca deh, mania mea cea tampita: primul lucru, aruncat bonuri si taiat etichete - de-acum m-am invatat minte!!!), apoi astept la o alta coada de angajati care isi luau borcanele cu $... Asta ca sa imi elibereze alt bon. Dupa care m-am dus inauntru sa caut, dar nu mai aveau modelul ala.. Da' io venisem dupa patine si nu puteam pleca cu mana goala! Asa ca ... Mi-am luat unele de baieti! Anyway, sper sa iasa bb repede, sa se vindece epiziotomia si mai repede si sa se inchida patinuarele cat mai tarziu!!! Va pup, o sa citesc din urma si o sa revin!

Aaaa, am apucat sa citesc primele pagini dupa mesajele mele - miri_mik, da, celeilalte "parti biologice" ii tsatsaie fundul probabil, dar din cu totul alte motive - cred ca sa nu afle ai lui, prietenii, etc. Nu stiu, ca ma evita, deci la asta ma gandesc

37+

www.flickr.com/photos/21448537@N03/sets/" target="_blank">Pozici

Atat mai avem!

Mergi la inceput

MIKY ,esti o scumpa!Cred ca esti si tare emotionata...mai ai putin si vei face cunoastinta cu minunea din burtica.....va doresc din tot sufletul multa sanatate! Bebe al meu va trimite muuuulti pupici pe burtica!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stancutza spune:

Despre ceaiul de frunze de zmeur, de pe www.maternitycorner.com:

"Red raspberry leaf tea is a uterine tonic used by Native Americans for thousands of years. It tones your uterus by helping to "focus" your Braxton Hicks contractions. Think of its job as helping your uterus do more effective exercising while you are pregnant. It does not "cause" contractions and can be safely used throughout pregnancy. It is contraindicated for those having complications "just in case", however, by most doctors who do not understand its use. Many women safely use it from the moment they learn they are pregnant at six weeks until months after delivery. (It helps to tone the uterus after delivery as well, shrinking it back to size more quickly and reducing bleeding.)"

sa ne fie de folos!

Stancutza

Poze burtica si altele: http://community.webshots.com/album/561382017ubNLub?vhost=community&start=12

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NataliaS spune:

Dragele mele...ce dor mi-e de voi...dar nu mai apuc din pacate sa postez prea mult...e greu cu doua micute, una cu colici si una cu crize, dar e si frumos, manca-le-ar mama pe ele de fete!

Si acum sa felicit fetele:

Laura, Irlandeza, Maryb, Jelimoni - am stat cu sufletul alaturi de voi si am tot citit printre picaturi ce se intampla - FELICITARI din tot sufletul pentru Thea Maria, Patricia, Cristian Bogdan si Robert - Bine ati venit pe lume clopotei iubiti! sa fiti sanatosi, fericiti, mancaciosi si sa le umpleti viata de bucurie parintilor vostri; iar voi mamicilor sa va refaceti rapid si sa aveti mult laptic pentru bebici.

Miri - m-am gandit la tine azi...nu ai nici un simptom , nimik? nu stiu ce-mi veni asa un gand ca s-ar putea sa nasti...frumos numele Sacha Dimitris - imi place tare.

Miki - nastere usoara si rapida iti doresc!!!

Natalia - de 2 ori mamica Stefania-Irina 26.12.2007 si Ana iubita 04.02.2005
Poze: http://www.flickr.com/photos/10220847@N05/
Acolo unde domneste iubirea, si imposibilul poate fi atins! (proverb indian)
http://www.youtube.com/watch?v=0R-FPIHNFJw

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zeririlouiza spune:

mitsule ai fost tare cu patinele si cu drumurile dar eu zic ca ar trebui sa nu mai cari sa nu mai mergi prin aglomeratii din astea ca nu stii cum iti iei vreun cot sau vreo busitura ca e lumea disperata si credincioasa doar de sarbatori la noi in romania

Louiza 38s + Yasmin - Elena
mai avem putin

AMR PANA PE 09 IANUARIE

www.flickr.com/photos/10161776@N07/sets/" target="_blank">poze graviduta, nunta, luna de miere, Sighisoara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri_mik spune:

MIKI!

si tu brutus??? pai nu apuca omul sa mearga si el in pat sa se odihneasca dupa brambureala de azi-noapte ca....

GOOOOOOOOO MIKI GOOOOOOOOO!
imi place ca-ti analizezi senzatiile. deocamdata e bine. si cand n-o fi bine, si-o sa-ti vina sa te cateri pe pereti, tot bine va fi c-o sa tii bebe in brate! s-apoi serios ca nik pe lumea asta nu e mai frumos! muuuuuuuuuuuuuuuuuah! la fata, s-o incurajam cum se cuvine!

anca.diana, somnul tau de noapte, cu regret iti spun, nus e mai regleaza:)) ai sa fii un insomniac somnambul - daca exista asa ceva, muuuuuuuuulta vreme de acu incolo:)) dar are si asta farmecul ei:))

mitsule, uite, vezi tu, mai sunt si oameni norocosi pe lumea asta... cei care nu m-au cunoscut! ca de dadea o jumate "biologica ca a ta" peste mine, azi nu ramanea decat amintirea lui "a fost acu ceav vreme un tip de-i zicea... a fost... si nu mai este... de ce nu mai este? c-am ales io sa-i usurez soarta..." misto aventura cu patinele:)))mai faci doo drumuri dintr-astea si faci bebe care o sa lucreze la RATB:)) o sa cunoasca tot bucurestiul ca in palma!

nathalia, uelcom! n-am nici un simptom. nici macar asa, de samantsa. am ins chimb insomnii si emotii si ganduri cat china. mai mult sunt stresata ca mai dureaza. io nu stiu sa astept, asa ca si creata, parca, sunt ca inaintea examenelor. pana vin subiectele imi frang degetele, p-orma "pecai ca se filmeaza", ies prima din sala si prima pe lista la rezultate. nah... belea:)

nush c emai vroiam sa zic, da mi-e sete.mai scriu io c abaietii mei sunt somnoroshi rau. ii scot la o plimbare in grand place, ultima in formula idilica de "mami+tati+bruno":)

miri_mik 39s en cours bebe sacha dimitris
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii
http://b2.lilypie.com/DjTMp2.png
http://bd.lilypie.com/25XKp1.png

Mergi la inceput