Comori de nov-dec 04(166)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Dana, 25 % e belgianca, bunicasu sta in Bruxelles cu familia lui, cu mama lui, fratele lui dar nu-i cunosc nici eu si nici ea, au vazut-o in poze cand era mica si atat.
Eu am adus niste poze din 95 pana in 2004, as vrea sa le scanez si sa le pun intr-un album. Nu stiu insa ce sa fac cu pozele cu fostii , corect ar fi sa le pun in ordinea in care au fost facute. Pozele imi sunt dragi si aveam uneori chef sa le vad si nu puteam ca erau la Bucuresti.
Si eu tot cu 10 kg mai putin, si nu mai zic de abdomen, off as mai da Bacul o data, doar doar oi slabi la loc.
Ce cura tii?

Pozele noastre si www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

oti, danette multumesc
da...stam pana pe la sf lui febr aici...sa ne saturam de zapada

monica
mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aime spune:

Oti, 10 saptamani da, e ceva, uite ca acum cele 3 se dusera nici nu stiu cand si parca acu ziceai ca ai venit, acu ai plecat...urasc ca timpul (si evenimentele placute) trec atat de repede..dar asta e...

Mi-l imaginez pe Alex "supaiat", ptr ca si Vladut mai nou spune la fel, "sunt supalat, mami" si pune buzita de jos, mainile subsuoara si sta incruntat, insa...privind pe sub sprancene...e ca un mic actor, is tare sugubeti copchii astia.

Eu intru la cura, dupa cumatrie...sper , da sper din tot sufletul...
O noapte buna va doresc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danette spune:

Oti, nu-i o cura nume. Mi-am facut un program de masa in functie de programul meu mai mult, nu de cum ar fi sanatos.
Eu incep serviciul la ora 7 a.m., si abia ma trezesc la 6.15.
Asa ca nu-mi arde deloc de mic dejun. Complet nesanatos, stiu!
Pe la 7.30 beau o cafea cu putin lapte. La 11 mananc o sana/chefir/ lapte batut cu un covrig. Pranzul il iau pe la ora 16, cand ajung acasa. Ori supa, ori felul doi fara garnitura. Doar salata sau muraturi eventul. Si stop.
Beau apa si ceai sca sa nu mai simt foamea.

Si asta e o chestie soft, as zice... ca eu slabesc numai NEMANCAND...
Am mai slabit odata 13 kg. Mi-a trebuit f. multa ambitie. Cam 3 luni a durat. Eram studenta si-am fost o vara in Elvetia ... am mancat tot felul de dulciuri . M-am inotrs de-acolo cu 9 kg in plus. Mama cand m-a vazut in aeroport s-a speriat.
Dar am slabit si m-am mentinut mult. Pana la sarcina. adica asta inseamna ca. 8 ani.
In timpul sarcinii am explodat... desi incercam sa controlez kg cat puteam... organismul meu a luat-o razna.
Nah', si de atunci ma tot chinui sa-mi revin.
Clar ca e mai greu ca si varsta e alta. Nu am timp de miscare. Stau mult pe scaun la birou, ma misc cu masina prin oras, ca sa nu pierd vremea... ca deh... copilu' nu poate fi lasat mereu in grija altora.
of.. of...of..
Mi-amintesc ca inainte de Iris, faceam saptamanal ture lungi cu mountain bike-ul... mergeam si cate 30-35 km/ zi. In w-e mereu eram in excursii... acum nu pot sa mai car copilu' pe unde am eu chef... ca nu mai incape nici in rucsac... nici pe jos nu poate merge asa mult... si iaca asa...
Tare frustrata ma simt. Pana creste Iris, imbatranesc de tot.

Mergi la inceput

fetelor, ceva nu se "pupa" ori bb2 ori cura de slabire

monica
mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post

Mergi la inceput

Monique, la mine situatia s-a clarificat, pe 5 ianuarie m-au napadit. M-am ofticat ca de Craciun nu m-am atins de vin la masa, am avut grija sa consum portocala zilnica in loc de acid folic ca nu am gasit la farmacie, atat am baut putina sampanie de revelion dar eram cu constiinta incarcata ca la Ana nu m-am atins de nimic nerecomandat. Eh si cum am ciocnit noi sampaniile, vorba lui Try sau a lui Fulgu, cum m-a luat o durere de spate de m-am tinut de un perete. Si trece o zi, doua, trei, eu ma gandesc ca au fost dureri de implantare. Vezi sa nu, dupa doua zile de intarziere ma buseste, nu zic ca nu aveam nici tampoane in casa ca nu am vrut sa iau din superstitie, asa ca am iesit prin nameti sa caut o farmacie deschisa. Eu cred ca facem prostioare prea des, ca nah, sotul ma prinde si el in vacanta si cred ca se epuizeaza resursele . Cand am fost pe 6 la Onitaz imi trecuse supararea, am fost si la biserica si stii cum zice "faca-se voia ta doamne".
In concluzie eu mai vin in iulie in tara si daca vreau ceva intre timp trebuie sa-l chem la inseminat .
Pana atunci trebuie sa-mi mai revin cu kg sa am unde sa ma ingras dupa .
Dana, tu cat ai pus in sarcina, ca eu am pus 24 si a fost foarte mult, nu cred ca m-a intrecut cineva.
Si eu sar peste mic dejun, cafea cum ajung la servici cu 2 biscuiti si pranz consistent, legume multe, peste, fara paine si maioneze. Azi am trisat putin ca am pus si niste smantana si am mancat o lipie cu ceva inauntru. Seara am mancat niste omleta cu salata de rosii si niste floricele. Si m-am gandit sa nu mai gatesc cu carne o perioada, nici nu simt nevoia acasa, o sa mancam peste.
Dar am dulapurile pline de ciocolata si biscuiti si alte bunataturi interzise.
Iar daca ma infometez parca nu am inspiratie la servici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikimi spune:

Otilico ma distrezi teribil cu inspiratia la servici.Azi ma gandeam ca atunci cand imi vine sa dau iama in biscuitii lu' fii-miu sa iau si un ardei iute langa mine.Pt fiecare biscuit un ardei iute, poate asa ma limitez...a ajuns copilul sa se roage de mine sa-i las si lui...mama denaturata.Si cand n-are biscuiti, fac eu ceva dulce.
Anuta e domnisorica in toata regula, ii sta foarte bine in rosu.Ce rau imi pare ca nu v-am vazut.
Poate ajungem si noi pe la voi anul asta, am vazut ca sunetti capitala europeana.macar la voi daca la sibiu n-am ajuns.

si la noi cu alexander e la fel Andreea, el dintr-o data face un bot mare, dupa care incepe un urlat/scartait tare neplacut, eu ii zic ca poate sa faca si mai tare, oricum il voi ignora, chiar asa fac si ii trece foarte repede.Adica la inceput tinea urletul 5-10 min, acum 1 min e mult, isi aduce repede aminte ca nu asa se dicuta cu mine.

Yannis pe de alta parte are ba stari subfebrile, ba febra sanatoasa, in seara asta era 39 in fundulet, cerd ca-i ies dintisorii ca are gingia de sus ascutita si tare, si musca din orice prinde.Asa i-au iesit si lui aexander la 4 luni juma, asa ca ma astept...

Roxanica mi-am amintit ce vroiam...de unde ai luat setul de curatenie, vreau sa scap si eu de omuletul meu cand fac curat sa nu se mai bage in ligheane si mopuri.

decembrie.

Miki,mami de Alexander (12.12.04) si Yannis crestinat. (28.08.07)

Mergi la inceput

Miki, eu o rog pe ea sa-i ia ca sa nu-mi revina mie. Adica am pus ciocolata la indemana ei acum, doar doar o papao pe toata, vezi tot mama denaturata oricum ai da-o. Dar ne cumintim noi, important este sa nu mai cumparam nimic. O sa-i spun Anei sa-mi atraga atentie daca pun in cos "interzise", are o mare placere sa ma atentioneze si ea pe mine. Ce faci in casa sunt mai bune si mai sanatoase dar la capitolul asta nu mi-e frica pentru ca ma mobilizez destul de greu.
Si vorbesti serios, chiar vreti sa veniti? Numai sa fie un an mai bun ca in 2007 nu a fost vara pe aici, doar 5 zile fara ploaie din iunie pana in septembrie , octombrie a fost ok.
Monica, chiar veti avea o vacanta pe cinste. Ma bucur ca vreti sa profitati de zapada, ar fi si pacat. Eu am fost inspirata si i-am luat costumul de ski, cel cu care ies ei afara la gradinita ca sa nu-i ude ploaia prea rau si l-am folosit intens si la Moreni si la Bucuresti, asa ca nu l-am carat degeaba.

Si Ana sufera cand o certam, la Bucuresti a venit in bucatarie sa-mi spuna ca "iar m-a suparat tati" sau cand am fost la Onitza a zis ca ea "vrea la tati lui Paul", cred ca-i place vocea lui Mihai si felul lui de a vorbi cu copii. Si acum tin minte tot. Eu de 2 luni sigur nu i-am dat vreo palma la funduletz si in seara asta mi-a zis ea ceva si i-am raspuns ca "mami o iubeste si nu o bate" si imi da replica "da, mami nu o bate pe Ana, o cearta si mami doar o trage pe Ana de par", iar eu stiu ca am facut asa ceva dar acum mult, mult timp. De fapt ea vroia sa se arunce pe jos si eu am prins-o de par si i-am zis ca daca se lasa o s-o doara dar ea nu m-a crezut asa ca a testat si a invatat lectia dar a invatat asa bine ca tine minte si acum. Si mai nou nu-i convine nici sa o cert sau imi zice ca vrea si ea sa ma certe pe mine sau ca vrea sa faca prostii.

Mergi la inceput

oti asa este...vorba ta...cand o fii sa fie e bine venit bb
miki, puiutii dar mai ales pe pitic sa nu mai faca febra
bitsone...la apel

monica
mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bits spune:

hello!Monica bine ati revenit pe pamant romanesc
eu fac mancare de 2 zile si mancai mei isi cam baga manutele.bulgarasii lui Monica sunt cam pe terminate asa ca mai fac o tura.azi e ziua de prajiturele!
ieri am mancat 1 felie din tortul lui Amon cumparat de la restaurant si pt asta am platit cu 2 h de fitness si sauna.ma bucur macar ca merg zilnic cu bicicleta si cu ambii copkii pe ea.sper si eu sa dau jos 10 kg pana in aprilie ca deh vreau sa arat bine la inceperea gradinitei lui Ken.

si eu vreau sa dau burta jos iar acum caut un mini vaccum sa-mi cumpar caci in Ro cand am fost si am facut sedinte s-a cunoascut.

Mergi la inceput