Strumfi de iulie-august 2007 (42)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Gabrielabv spune:

Amethyst, draga mea, e ingrozitor ce s-a intamplat. Nu stiu de ce Dumnezeu ingaduie asemenea tragedii in viata noastra, dar in Biblie spune ca EL nu ne da incercari peste care nu putem trece si totusi asta e prea mult. Ma voi ruga mult pentru tine sa ai putere sa faci fata, pentru copilul tau trebuie sa fii tare. Oh, nu mai vad tastatura de lacrimi
As vrea sa pot intr-un fel sa te sustin... as face orice pentru voi... te imbratisez draga mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ddanagh spune:

Ame am inceput eu sa plang si sa mi se faca pielea gaina de frica. Nici nu imi pot inchipui prin ce treci tu. Nu imi gasesc cuvintele

Dana mamica gingasei Daria Stefania (20 iulie 2007)

poze cu Dariuta mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia75 spune:

Amethyst, condoleante! Fii tare pentru copilul tau!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valen spune:

Ame, condoleante.www.flickr.com/photos/10388560@N04/?saved=1" target="_blank">Ines Nicole si Sarah Marie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Ame, e ingrozitor, am ramas muta!!! COndoleante!!!... ..sunt alaturi de tine! daca ai nevoie sa te ajutam cu ceva si eu sunt aici!

Andicu mami deFilip Gabriel (27 iunie 2007)
Filip de Sarbatori
Cum crestem noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anya20 spune:

Condoleante, Ame. Mi-e frica doar sa ma gandesc la ce ai scris...Suntem alaturi de tine cu sufletul si, asa cum au spus si fetele mai sus, daca te putem ajuta cu ceva...nu ezita.

comorile mele: anya ioana (19.10.05) si arina ilinca (20.06.07)
arina s-a nascut...a doua oara!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elizas spune:

Ame, ne rugam ca Dumnezeu sa te intareasca. Spune-ne daca te putem ajuta si in alt fel!

Eliza, Octavia (21. 02. 1996), Antonio (09. 10. 2000) si Amelia (07. 08. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns siminoc spune:

Am ramas muta! Nici nu mai stiu ce aveam de gand sa va scriu!

Condoleante Ame! D-zeu sa-l odihneasca in pace! Daca ai nevoie de ceva, ajutam din toata inima! Sa-ti dea DD putere pentru tine si copil sa suporti durerea asta mare!

Simona, mamica de Miruna (13 Iulie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns siminoc spune:

D-zeule, trec si eu pe aici sa va salut si vad cel mai urat eveniment pe care il poate trai o persoana, sa pierzi pe cineva drag!
Mi s-a facut pielea de gaina si am pierdut sirul gandurilor.
Poate reusesc sa ma adun sa mai scriu cate ceva pana se trezeste bebelina!

Simona, mamica de Miruna (13 Iulie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elizas spune:

Ame, sunt incapabila sa patrund imensitatea tragediei. O, cat as da sa fie doar unul dintre modurile tale creative de a ne testa trairile interioare. Dar, din pacate, totul este adevarat si realitatea este teribil de cruda. Nu-ti fie teama sa plangi, te va ajuta sa reduci tensiusnea psihica care este teribila in aceste momente. Suntem aici, un umar virtual urias pe care poti sa-l folosesti, daca vrei, ca sa-ti versi durerea si amarul.

Eliza, Octavia (21. 02. 1996), Antonio (09. 10. 2000) si Amelia (07. 08. 2007)

Mergi la inceput