CAUT MENOGON

CAUT MENOGON | Autor: petrutaica

Link direct la acest mesaj

Buna fetelor,

Eu am nevoie in februarie 2008 de MENOGON 75 UI in numar de 60 fiole. Am in plus PUREGON 14 fiole 50 UI, daca are cineva nevoie.
HAI SA NE AJUTAM RECIPROC, BINE?

adresa mea de mail:firicelalbastru@yahoo.com

Multumesc!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elly_me spune:

petrutaica - din cate stiu eu nu se mai aduce in Ro Menogon si nici nu se mai gaseste pe piata- a fost inlocuit cu MENOPUR (costa 830 ron - 10 fi)
Menopur-ul se va gasi in farmacii la sf lunii ian.
O sa te cam coste - in comaratie cu Menogon-ul care era aprox. 300 ron 10 fi.

Poate mai au fetele ramase si te pot ajuta.

Elly

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arianutza spune:

Buna si tie,
Uite, si mie mi a recomandat doctora mea Menogon insa nu am mai gasit pe nicaieri dar am dat de o doamna farmacista foarte de treaba si mi a recomandat sa iau altceva care are aceleasi chestii in compozitie ca si Menogonul fiindca acest medicament nu are rost sa il mai caut fiindca nu se mai gaseste in farmaciile din Romania. Am sa intru maine si iti zic numele lui.

abcdef

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dma2007 spune:

fetelor incercati la giulesti, au intotdeauna rezerve
la sterilitate este o asistenta micuta mai plinuta, carunta si cu ochelari(sigur dati de ea, nu mai e nimeni asa), o cinstiti daca intelegeti si va rugati de ea sa va dea , gasiti voi o minciunica
eu i-am zis ca sunt pacienta dr marinescu
recunosc nu e frumos sa minti(eu mint fff rar) dar asta e...
bafta

6s+!
sper sa fie bine samburelul!!!!!!!
http://bd.lilypie.com/k1Xkp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arianutza spune:

Scuze ca n am mai intrat ieri sa ti rasp. Iti zic acum. Este vorba de Gonal.

abcdef

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella_72 spune:

Nu are nicio legatura GONALUL cu MENOGONUL...mare atentie ! Fiecare contine altceva.....nu le incurcati...
Singurul inlocuitor al Menogonului este MENOPUR care costa 750 ron/cutia cu 10 fiole la Giulesti.La farmacii este mai scump.

Ella

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella_72 spune:

Si Menopur se gaseste peste tot.......

Ella

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petrutaica spune:

eu cred ca gasesc, am gasit citeva si mai sunt fete care mi-au promis ca imi dau! oricum va multumesc la toate pentru sfaturi si ajutor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariadu spune:

eu am luat anul trecut, in luna mai 2207 din reteaua de farmacii helpnet. Bineinteles ca nu aveau in stoc asa medicament care nu est foarte obisnuit, dar cu comanda mi l-au adus in mai putin de 2 zile parca, nu mai stiu exact, dar destul de repede si fara probleme.
Ce ziceti voi cu faptul ca nu mai este adus in tara poate fi adevarat, nu stiu, dar ma gandesc ca este posibil pt ca atunci cand l-am luat eu, am cautat pe internet si am gasit la vremea respectiva ca in Franta de exemplu fusese interzis, de ce nu stiu sa va spun
va doresc la toate mult succes

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petrutaica spune:

Buna fetelor,
Se pare ca nu gasesc. Am gasit pina acum doar 13 fiole si sunt insuficiente!.

Mergi la inceput