* Mamici de Ianuarie-Februarie 2008 (113) *
Raspunsuri - Pagina 16
irinouka spune:
quote:
Originally posted by bdiana
Buna zuzici!Urmaresc discutiile de pe la 10 dar nu am reusit sa trimit nimic din cauza sotzului care butoneaza de zor ..
Ce vroiam sa va intreb...voi v-ati facut deja planuri de botez? Eu m-am gandit numai la bebe, nastere ...si cand ne-a sunat nasa de cununie sa ne intrebe cand facem botezul.....pauza....ce sa mai zic ca noi nici nu ii intrebasem oficial...daca vor sa n-l boteze pe bebe...asteptam sa se nasca dar cred ca am facut o gafa....Din cate stiu eu se face in jur de 3 luni de la nastere...gresesc?
Diana 35s
diana, planuri de botez avem, avem. :-) unele fete fac la 3 luni, altele mai repede, altele mult mai tarziu. eu sunt in ultima categorie, vom boteza piticania la sfarsitul lui iunie, pe 29. a ramas de vorbit la biserica dar carciuma am antamat-o deja.
din ce scrii tu inteleg ca singura problema cu nasii de cununie e ca nu i-ati intrebat inca, nu ca nu ii vreti, nu? ca daca ii vreti ma gandesc ca e totul in regula, nu au cum sa se supere. daca vreti ca altcineva sa va boteze copilul, atunci e ceva mai delicat...
irina
39
Rares http://bd.lilypie.com/RXHAp2.png
isidora spune:
bDiana,botezul se poate face incepand cu 40 de zile de la nastere daca vrei sa intri si tu in biserica....[preferabil cat mai aproape de cele 40 de zile ,pt. binele lui bebe.
IRINOUKA,daca preferi cafeaua f. prajita cu un gust mai pronuntat e f. buna LAvazza....eu o prefer pe cea verde prajita ,aromata dar mai usor,cum sunt Jacobs,Amaroy.....Numai ca astea nu mai sunt ce au fost odata...asa ca m-am mutat pe ILLY-CARE E BETON,si DAVIDOFF- dar e mai scumpa si decat illy CARE NU IEFTINA NICI EA,dar ce puii mei sunt o doamna,nu?Am incercat si Kimbo dar e tot ca Lavazza,mai puternica...
Adina
Mami de
(Isidora-4ani) si
(33 sapt) cu 
www.kodakgallery.eu.com/BrowsePhotos.jsp?&collid=4516866000233.5781386000233.1199091333079&&localeid=en_GB_EURO&&localeid=en_GB_EURO&UV=873318329539_7569989000233" target="_blank"> Poze cu noi
irinouka spune:
quote:
Originally posted by danybv
bdianabotezul bebelusului se face pana la 40 de zile de la nastere . Sa stii ca nici noi nu am programat inca cand va fi botezul , asteptam intai sa se nasca si pe urma stabilim data si tot ce mai trebuie .
danybv39
Maria
Poze cu Mamy graviduta si Andrei (21 martie 2006 )
http://community.webshots.com/user/danybv
AMR : 1 SAPTAMANA !!!
dany, dar cum sa faci botezul la mai putin de 40 de zile cand abia la 40 de zile ti se citeste ca sa poti intra in biserica? molifta parca se cheama. eu nu stiu, tu stii. :-) deci cum il poti boteza mai devreme de cele 40 de zile? pliz, help!
irina
39
Rares http://bd.lilypie.com/RXHAp2.png
irinouka spune:
isidora, mersi frumos de explicatiile detaliate, se vede ca esti pasionata de fenomenul cafegistic. :-)
eu nu inteleg de ce nu si-ar dori vreo femeie sa fie in biserica atunci cand e botezat copilul. sincer. si, oricum, mi se pare trist ca tocmai eu, ca mama, sa fiu considerata cea mai nedemna sa calc pragul unei biserici, dupa ce am nascut. :-(((
irina
39
Rares
http://bd.lilypie.com/RXHAp2.png
Ellenuta spune:
irinuka .. simplu .. mama nu intra in biserica .. asa a facut nasha mea .. a facut botezul mai devreme de 40 de zile si preotul nu a lasat-0 sa intre in biserica.
noroc sa biserica avea difuzor afara si i-au dat drumul si a putut asculta si ea slujba si pe bebe oracaind cand l-a bagat / scos din apa ..
eu una nu sunt de acord cu asa ceva!!! adica sigur va fi la cel putin 40 de zile de la nastere ca sa pot asista si eu la botez!!
40+
EVA MARIA
AMR .. CAND VA VREA BITZI SA IASA!
BB EVA MARIA
LUCRUSOARE BEBE
www.flickr.com/photos/14096542@N05" target="_blank">POZE DE TOT FELUL
Am ajuns la termen dar nu prea vreau sa ies
bdiana spune:
Multam de lamuriri!
Irinouka...ai inteles bine, ii vrem de nasi dar normal era sa ii intrebam noi inainte...in privinta datei botezului din cate stiu eu nu se face in post, ca si nuntile iar intre 9 martie-26 aprilie este postul Pastelui...de asta ziceam ca probabil va fi la 3 luni de la nastere...
Va rog lamuriti-ma si pe mine in chestiunea "burtiera"....de la cat timp de la nastere se recomanda si daca doar in cazul nasterii naturale/prin cezariana.....
Lala_D spune:
La noi au inceput COLICII 

. Sunt chiauna
.. de la 6 dimineata stau cu bebe atasat de mine...ba urla, ba papa, ba doarme 5 min si iar si iar...
O zi excelenta !
Lala.
Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)
Poze
irinouka spune:
ellenuta, da, stiu ca singura variata ca sa-l botezi mai repede e sa nu iei parte la ceremonie. ceea ce e exclus din start si pt mine. e un eveniment extraordinar pt toata familia, cu atat mai mult pt mama. cum sa nu fii de fata???
irina
39
Rares
http://bd.lilypie.com/RXHAp2.png
Ellenuta spune:
diana, botezul e ok sa-l faci chiar daca e in post. noi l-am fi facut pe 8 martie dar mama e plecata in olanda .. astfel il vom face pe 1 martie .. de martisor!
cat despre centura .. hmm .. cica nu prea e bine s-o porti caci se refac muschii mai greu ..
40+
EVA MARIA
BB EVA MARIA
LUCRUSOARE BEBE
Ellenuta spune:
irinuka .. ai perfecta dreptate!! adica cum .. tocmai eu care i-am dat nastere, l-am tinut 9 luni in burtik .. sa nu iau parte la botez .. nici nu concep asa ceva!!
eu nu stiu cum de nasha mea s-a pacalit .. ca le are pe astea cu biserica si cred ca stia .. eu cred ca muream de inima!
40+
EVA MARIA
BB EVA MARIA
LUCRUSOARE BEBE