* Mamici de Ianuarie-Februarie 2008 (113) *

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

irinuka, eu beau jacobs monarch pachetul rosu cu auriu! este super super buna! din pacate nu se gaseste la noi .. mi-a luat o prietena care a fost in vacanta la viena.

wow .. afara ninge iar .. oare ce are de gand vremea asta cu noi???

40+ EVA MARIA
AMR .. CAND VA VREA BITZI SA IASA!

BB EVA MARIA
LUCRUSOARE BEBE
www.flickr.com/photos/14096542@N05" target="_blank">POZE DE TOT FELUL
Am ajuns la termen dar nu prea vreau sa ies

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinouka spune:

ellenuta, sigur si starea ta a avut de-a face cu statul ei in burtica. pt ca intr-adevar te-ai agitat si te-ai consumat pe tema asta. poate ca, odata ce tu te vei relaxa, va simti si ea. bine, nu putem decat sa speculam dar...de ce n-ai incerca?
ti-am zis ca te inteleg la faza cu contractiile dar, repet, n-om fi taman noi alea care sa nu le recunoasca. plus ca atata am citit aici, in odisee, despre ce-au simtit fetele cand a inceput circul...am citit despre travaliu inclusiv pe masura ce evolua, cand isi povesteau zuzele "live" durerile. asa ca, zic eu, o idee tot vom avea.

irina 39 Rares

http://bd.lilypie.com/RXHAp2.png

Mergi la inceput

zuzici ..

ma inscriu si eu pe lista voastra .. cu noptile dormite si nu prea, cu poteca la baie, cu amorteala de oase .. ma trezesc de vreo 3-4 ori pe noapte sa merg la baie, n-am somn .. etc ..

irinuka .. da da da .. se mananca super la arabetii aia de la piata muncii .. yummyyyyyy

40+ EVA MARIA

BB EVA MARIA
LUCRUSOARE BEBE

Mergi la inceput

irinuka voi incerca sa ma calmez si sa nu mai agit copilu' .. cat despre contractii .. vorba ta .. am citit si am trait live-virtual prin ce au trecut zuzele incat nu cred ca nu le voi recunoaste!

40+ EVA MARIA

BB EVA MARIA
LUCRUSOARE BEBE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

La Crocodil au mancare siriana dar si bucatarie internationala. Nu poti servi bauturi alcoolice. Iti recomand cu caldura salatele tabule si fatush, kebe, falafel si platoul grill mixt. Aaaa! Si chestia aia rosie din ardei cu susan e grozava...humosul nu ma incanta...Si mai au mese muhalabia (un fel de lapte cu faina de orez si cu apa de iasomie) numai sa nu fie afumata.

37 Tudor Gabriel
AMR 19 de zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danybv spune:

Doamne fetelor sa nu-mi fie cu pacat dar tocmai am venit cu Andrei de la biserica , azi fiind Boboteaza , puhoi de oameni, am reusit sa intru in biserica fiindca vroiam sa-l impartasesc pe bebe .Am inceput eu sa le zic sa-mi faca si mie loc sa trec dar se uitau asa la mine de parca vedeau nu stiu ce ....Nu am mai rezistat si am inceput sa ma iau de ei sa le zic nu vad ca am un copil in brate si sunt si .... Am ajuns la concluzia ca numai sunt oamenii cum erau odata adica cu bun simt si ajutatori .Imi pare tare rau ca zic lucrul asta , bine nu sunt toti la fel dar ce-i care mai au bun simt sunt pe cale de disparitie.
Irinouka se pare ca amandoua vom avea nevoie de galerie avem acelasi DPN

danybv39Maria
Poze cu Mamy graviduta si Andrei (21 martie 2006 )
http://community.webshots.com/user/danybv
AMR : 1 SAPTAMANA !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gugushtiuc spune:

BUNA ZUZICI!!!
Intru repede inre doua alaptari sa va salut, sa va spun ca suntem bine si sa va pun niste poze. Pup la toata lumea!!!

GUGU de LUCA

www.flickr.com/photos/12054829@N04/?saved=1" target="_blank">poze mami, tati si GUGU mic

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by grati.ela

La Crocodil au mancare siriana dar si bucatarie internationala. Nu poti servi bauturi alcoolice. Iti recomand cu caldura salatele tabule si fatush, kebe, falafel si platoul grill mixt. Aaaa! Si chestia aia rosie din ardei cu susan e grozava...humosul nu ma incanta...Si mai au mese muhalabia (un fel de lapte cu faina de orez si cu apa de iasomie) numai sa nu fie afumata.

37 Tudor Gabriel
AMR 19 de zile

aoleu, orice pana la tabule si humus! iiiiih, astea chiar nu imi plac. acum cativa ani am stat o luna si ceva in liban iar chestiile astea doua nu mi-au placut din prima. doar ca nu lipseau de la nicio masa, oriunde ma duceam, si toata lumea ma indemna sa gust. bine, cel mai tare a fost cand mi s-a pus in fata o farfurie cu "gustari", adica niste cubulete de carne de capra. cruda. cu bucati de grasime. cruda.
si eram acasa la niste oameni si nu imi dadeam seama cum as putea refuza fara sa ii supar, ca ei sunt tare sensibili la d'astea.

falafelul si grill mix o sa atac insa. ce buuuun!

irina 39 Rares

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by gugushtiuc

BUNA ZUZICI!!!
Intru repede inre doua alaptari sa va salut, sa va spun ca suntem bine si sa va pun niste poze. Pup la toata lumea!!!

GUGU de LUCA

www.flickr.com/photos/12054829@N04/?saved=1" target="_blank">poze mami, tati si GUGU mic

saliuuuuuuuuuuuu, bine-ai revenit! ce bine ca sunteti bine! :-) ma arunc la poze. puuup

irina 39 Rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

va pup fetele! sa fiti cumintzele...revin pe seara dupa ce am dat gata ratzoiul cu portocale!

37 Tudor Gabriel
AMR 19 de zile

Mergi la inceput