* Mamici de Ianuarie-Februarie 2008 (113) *
Raspunsuri - Pagina 13
irinouka spune:
quote:
Originally posted by grati.ela
neatza! sorb din cafea de cafea si ma gandesc la noaptea ingrozitoare ce a trecut...am avut dureri de burta infioratoare...pur si simplu febra musculara. Am luat un nospa si asa am dormit 3 ore legate. De pishu nu mai zic ca am facut poteca...la o ora jumate imi dau intalnire. Asa prevad ca si Tudor va confunda ziua cu noaptea!37 Tudor Gabriel
AMR 19 de zile
neatza, grati. ce cafea bei?
naiba sa le ia de nopti, ca parca niciuna nu mai seamana cu alta. ba dureri, ba pipi, ba insomnie, ba aia, ba ailalta...io nu-mi imaginam ca o sa fie asa..."special" acum, pe final. da' aia e.
irina
39
Rares http://bd.lilypie.com/RXHAp2.png
docdecap spune:
'neata de la mine!!
irinouka, cu cafeaua nici nu te pot ajuta, de obicei nu beau, asa ca nici nu iti pot spune ca inteleg... (desi daca-mi iau lookul de psiholog barbat in varsta, cu barba si cu pipa in gura imi iese...)eu sunt pe inka, imi place, imi aduc aminte cand eram mica si ne dadea mama din-asta cu lapte dimineata!
Miri, mie dimitris imi suna grecesc, dimitri imi suna rusesc... dar ce-mi place la franceza e ca prin pronuntie 'naturalizeaza' numele, de exemplu printre numele pronuntate 'frantuzeste' mie-mi place la nebunie Vladimir. eu un nume puternic, dar in combinatie cu Sacha e f.f. rusesc (altfel ar mai putea trece de romanesc)!!
eu contractii tot de-alea nedureroase si puternice, deja am intrat la lucru cu tehnicile de imagistica, sa vedeti voi daca nu o sa am un travaliu exemplar! tocmai ce am aflat ca e putin probabil sa-l lase pe sot cu mine la travaliu, asa ca trebuie sa am grija si sa-mi controlez bine mintea, sa nu-mi joace feste si sa ma ajute!!
a, si mi-am adus aminte cu baia, eu zilele trecute am luat teapa, ca nu mai incap cu toata burta in apa! burtica mea e tuguiata rau si in fata, si iese din apa, ca deja a ajuns in cada la prea-plin, deci mai multa nu pot pune. stau si o ud eu cu apa, sa nu se raceasca...
ellenuta, cu crema aia de zahar caramel, evident ca acum o sa ma apuc sa fac una! asta daca nu ajungem la carfur, unde e buna si de-a gata.
ca tot vorbeati de colostru etc, mie imi CURGE efectiv. daca nu am sutien si las sanii in voia gravitatiei (deja am trecut de la pere la bretele!) curg! am toate bluzele pestrite. in schimb daca pun sutien, nema! dar in sutien imi si aplatizeaza sfarcurile, si cred ca de-aia. citeam intr-o carte ca e bine sa ii tii in sutien, dar sa tai partea din fata, sau mai bine o sa-mi pun sutienul de alaptat si le las acoperitoarele in jos. mi-i sustine, dar nu ii 'astupa'. e, gandesc bine, fetele?
Angelique, felicitari pentru reusita!! tine-o tot asa si sa se invete si Pupi ca viata asta e complexa, nu doar deschizi gura si vine papa, trebuie sa mai si muncesti un pic!! eu nepotului meu cel mare, cand mai da sa inceapa cate o criza ca nu's ce nu-i convine, ii spun: 'alex, asa e , viata asta e plina de frustrari' se uita la mine si, probabil ca sa nu mai auda din nou, renunta!
mai stau pe aici, desi azi o sa-mi fac program de iesit, ce cuminte am stat pana acum, acuma imi fac si eu de cap, cumparaturi etc.
au inceput in schimb niste dureri de mijloc, am ajuns la sfarsit de sarcina sa merg ca o ratusca si sa nu mai pot sta in picioare. noroc ca am o centura de sustinere, imi face treaba cu ea, altfel in carfur -si oricare alt magazin- dupa ce ai intrat nu mai prea ai unde sa te asezi un pic!
da' ma tot uit la mine si nu arat a gravida in luna a noua (sau ma rog, cum imi imaginam eu) ma tot pozez, sa nu uit!!
maaama ca m-am lungit! sa nu uit,
pentru Topi, sa fie bebe fumos si sanatos!!
hai ca va las si va pupic,
Monica 40s
grati.ela spune:
cu Ozi am avut dureri ale oaselor pubiene dar numai cand alergam dupa autobuz. In rest...doar carcei (de care am beneficiat de cateva ori in sarcina asta).
Merg azi la fini sa le mananc ratza cu portocale!
Si noi am pus problema circumciziei dar nu din motive religioase ci de igiena...sotzul a concluzionat ca o vom face dak Tudor va avea probleme, deci dak va fi necesar.
37 Tudor Gabriel
AMR 19 de zile
grati.ela spune:
Iry eu beau Jacobs adus din Germania. Uneori trec si pe Amaroy dar nu ma omor. Tchibo nu-mi place, Elita nu mai vorbesc...Aaaa!!! Grozava e Lavazza crema di gusto (cea rosie). Sau cafeaua arabeasca. Uite, poti bea una grozava (si poti si manca o supermancare arabeasca) la restaurantul Crocodile Dundee de pe diagonala cu Prosper Vitan. Am renuntat de multa vreme la zahar la cofee, dar deabia de vreo doua luni la lapte. Este indigesta cofee cu lapte!
37 Tudor Gabriel
AMR 19 de zile
virgo spune:
Ei nu , ca e chiar culmea , iar incepe balul !!! Nici nu stiu cum sa mai stau , pe o parte , pe scaun . Dureri de spate si de cap , senzatia aia de presiune . Se deschide colul ala ori ba !?
Rezolvat cu maica-mea , zboara marti cu Austrian direct la Hamsterdam . Ca o sefa , pleaca la 14:25 si ajunge pe la 19 fara , cu escala la Viena .
Miri , e mai mult sacaitor decat panicos-dureros , si pentru bebe care n-are stare . Acusi il pun din nou la doppler , sa vedem cum e cordul .
Mai bine ies sa ma misc decat statul asta in asteptare .
irinouka spune:
monica doc, e exact cum zici tu cu mersul! :-))))) haaa, ce ma amuz! tocmai acum, la sfarsit, a apatur mersul asta de rata, care-a lipsit din peisaj pana acum (chiar nu credeam ca mai apare). ciudat te simti, doamne! auzi, da' nu simti uneori nevoia sa departezi cea mai mult mainile de langa corp? nu ca n-ar avea loc, ci din nevoia de a te echilibra cumva? am citit ca pe final de sarcina se modifica din nou centrul gravitational al gravidei, care simte de multe ori ca isi pierde "balance"-ul. ieri, la plimbare, am simtit asta intr-un mare fel.
subscriu la inka, am baut si eu, cu lapte sau apa fiarta, in astea 9 luni, da' acum, pe final, am revenit la cate-o cafea dimineata. nu zilnic, doar cand am chef.
acum, o curiozitate: oare ce fete ii vor avea alaturi pe baietii lor in timpul travaliului, in afara de cele care nasca in strainatate sau la clinici particulare? nu stiu daca vor fi prea multe...if any. oricum, eu tin pumnii.
sper sa ai travaliul ala exemplar de care pomenesti si pt care as fi in stare sa te invidiez o viata...da' aia e, daca nu mi-a dat mama minte sa fac si io psihologia. :-)
du-te si plimba-te si te preumbla, ai stat destul cumintica, acum e timpul sa te mai misti de colo-colo ca n-ai nimic de pierdut. pupam!
irina
39
Rares
http://bd.lilypie.com/RXHAp2.png
grati.ela spune:
Sotul si Ozi sunt la derdelush in Tineretului...wow!!! Ninge! Adik s-a dus si condusul meu si taxi...cred ca trec pe metrou!
37 Tudor Gabriel
AMR 19 de zile
Ellenuta spune:
irinuka .. cred ca asa ar fi cel mai bine .. sa nu-i mai cer nimic si s-o las sa decida cand sa iasa .. cred ca si starea mea o influenteaza! ti-am spus .. mi-e teama ca nu voi recunoaste contractiile .. sper sa fie totul bine!!
monica doc sorry ca ti-am facut pofta de crema .. oricum, se face foarteee repede .. si de racit .. o dai afara la ger si in doua ore poti s-o si servesti!!
40+
EVA MARIA
AMR .. CAND VA VREA BITZI SA IASA!
BB EVA MARIA
LUCRUSOARE BEBE
www.flickr.com/photos/14096542@N05" target="_blank">POZE DE TOT FELUL
Am ajuns la termen dar nu prea vreau sa ies
grati.ela spune:
eu cu ceza nu vreau sa mai fie si sotzul in sala...nu de alta dar gineco al meu e mai sighinash si isi rupe oasele dak e nevoie sa-l tarasca din sala! In plus oscilez intre epi si atat sau epi cu supliment gaz ametitor. Cu Ozi am facut rahi cu supliment...cica mi-ar fi aratat fata de doua ori dar eu nu-mi amintesc nimic. si sincer, nu reuseam sa ma gandesc decat la faptul ca n-am aer si ca mi-e frig. Ma uit ce instinct matern au fetele care au nascut! Eu am simtit ca Ozi e sufletul meu cand era sa o inec...la 3 saptamani. Pana atunci era o curiozitate...asistenta imi spunea ca e un copil frumos si eu ma uitam mirata la ochii in forma de ghinda, nasul exact ca un triunghi echilateral tare micut, guritza in forma de cireshica...nu avea sprancene, dar era dotata cu un perisor negru fin pe urechi!
37 Tudor Gabriel
AMR 19 de zile
irinouka spune:
grati, o sa incerc lavazza, saru'mana. cu circumcizia din motive de igiena, o sa decida al' de se pricepe mai bine, adica dragos. :-) si cred ca stiu exact ce va decide. stiu ca unora li se pare un chin inutil pt copil, o tortura, dar eu nu vad lucruile asa. a, daca vorbim de circumcizia feminina, aia e intr-adevar o oroare si o barbarie. dar pt baietei...in fine...
mancare arabeasca, zici...n-am mai gustat pe prin luna a patra. e o carciuma misto pe la piata muncii unde mananci f bine. cu prima ocazie il testez si pe crocodil. da' ce nume ciudat pt un local cu specific arabesc, hmmmmmmmm! sau serveste si alte chestii?
irina
39
Rares
http://bd.lilypie.com/RXHAp2.png