* Mamici de Ianuarie-Februarie 2008 (113) *
Raspunsuri - Pagina 11
Mitsu-bishu spune:
Tanam, tananam .... Hello! Chiar nu mai e nimeni treaz? E o ora ideala de baut o coffee... Chiaaar... Oare unde o fi deschis la ora asta sa imi iau si eu una? Nu am mai baut de nu mai tin minte... Mi-e dor de aburul ala... Si mai ales mi-e dor sa o faca altcineva
ca eu sunt un dezastru, plus ca mi-e lene... Daaa... Sau as bea un ceiuts la Carturesti... Cu vanilie sau scortisoara... Si cu un platou de biscu' langa... Si sa ascult muzica aia ciudata. Cred ca am ce face azi, hihi! Dar mai intai trebuie sa ajungem in Carrefour, ca nici acum nu am luat caditsa! Sa vedem cum o caram cu tramvaiu'! ![]()
37+ 
www.flickr.com/photos/21448537@N03/sets/" target="_blank">Pozici
Atat mai avem!
Mitsu-bishu spune:
Maine schimbam semnaturica, hehe, intram in saptamana 39... Oare cand o avea bby de gand sa scoata ochiutzii la lumina?! Eu vorbesc singura, cred ca de foame, mi se mai intampla... Dar mi-e o leneeee sa ma duc sa-mi fac ceva. Cand o sa va treziti dimineata o sa gasiti numai prostiile mele inshirate pe forum 
Ma duc totusi sa mananc ceva, ca mi-e sa nu il chinui pe asta mic... Chiar, cand noi rabdam de foame rabda si ei? Sau se servesc din "rezervele" noastre de grasime? Sau au papa "stocata" pentru zile negre in placenta?
37+ 
Atat mai avem!
Mitsu-bishu spune:
Uuuu, avem 2 strelutze!
Galbene chiar! ![]()
Pai cred si eu... La cat monologhez... Bine, fetelor, eu ma duc sa infulec ceva, sigur nu o sa imi simtiti lipsa!
Chiar nu e nimeni??? 
37+ 
Atat mai avem!
Ereena spune:
quote:
Originally posted by stancutza
Fetele,
stiu ca avem cei mai frumosi copii la odisee...dar iata un ingeras de fetita nascuta la odiseea de nov-dec! sper ca mamica ei sa nu se supere ca am pus linkul aici...eu una mor dupa fetisoara asta...
http://community.webshots.com/slideshow/561916111jorXca?mediaPosition=1
Stancutza
Poze burtica si altele: http://community.webshots.com/album/561382017ubNLub?vhost=community&start=12
E giurgiuveanca de-a mea:-) sotul meu e topit dupa ea si mereu imi zice sa ii cer mamei ei poze noi cu piticuta :-)
Irina
36+
MateiPOZE
http://bd.lilypie.com/HmLbp3.png
Mitsu-bishu spune:
Inca nu a aparut nimeni?? Acum ca imi merge si mie netul cum trebuie...
37+ 
Atat mai avem!
danybv spune:
Buna dimineata fetele.Ne-am trezit si noi din somn , azi se pare ca ne simtim foarte bine nu avem nici o durere , nici o stare de voma nimic nimic si asta este bine .Bebelusa vad ca nu vrea sa apara se pare ca ii place sa stea la caldurica .![]()
danybv
39
Maria
Poze cu Mamy graviduta si Andrei (21 martie 2006 )
http://community.webshots.com/user/danybv
AMR : 1 SAPTAMANA !!!
laura_dimitris spune:
Buna dimineata si de la mine!
Doamne cat de prost am putut sa dorm.... De fapt, nu am dormit, m-am foit pe canapea de pe dreapta pe stanga si de pestanga pe dreapta toata noaptea... Noroc ca m-am apucat sa dorm singura in sufragerie ca sa nu mai deranjez si pe altii...
Imi amintesc cand citeam dimineata 10 pagini scrise de voi in timpul noptii si nu intelegeam de ce nu puteti dormi...
Acum, inteleg
!!!
Oare mai este si o alta explicatie in afara de faptul ca nu mai gasim pozitii comode de somn din cauza burticii mari ??
Imi doream sa pot dormi acum toata noaptea neintoarsa ca sa am de unde trage cand m-oi scula sa alaptez... Si cand colo... cred ca dorm mai putin decat o voi face atunci...
Mitsule... parca as bea o cafea....
Laura
35+
Eleni si mami de Dimitrakis 25.04.2003
Ellenuta spune:
neata zuzici,
miri, ai avut dreptate .. am adormit pe la 2 din cauza cremei de zahar ars ingurgitate .. da' ce buna a fost!
ce face virgo???
40+
EVA MARIA
AMR .. CAND VA VREA BITZI SA IASA!
BB EVA MARIA
LUCRUSOARE BEBE
www.flickr.com/photos/14096542@N05" target="_blank">POZE DE TOT FELUL
Am ajuns la termen dar nu prea vreau sa ies
virgo spune:
'Neata gagici ... tin sa va spun ca am dormit neantoarsa . Si bebe as well . Eu nu mai inteleg nika : deci intru in travaliu in forta , cu contractii dureroase la 5 minute pe ceas , ma duc la spital , ma monitorizeaza , se confirma debutul balului , se infirma dilatatia sau orice urma de stergere a colului . Aleg sa ma duc acasa iar la nici doua ore dupa se termina distractia !???? Asta ce pana mea a fost !?
Travaliu fals ?
Acuma sa mor eu daca mai inteleg ceva . O sa ma apuce din nou astazi , sau maine sau ... Eu ma bucur ca mai sta tontorel cateva zile , sa faca macar 37 implinite . Dar sa nu se chinuie mititelul , cum spunea Miri aseara , ca poate el vrea sa iasa si colul nu se deschide . Aoleu , ce sa fac , pe cine sa intreb ????
miri_mik spune:
virgo, neatsa, in primul rand, daca ii era de iesit, nu s epotoleau contractiile. poate ca baia a fost decisiva. mai bine. lasa sa mai stea bebe un pic; pt el conteaza mult si o zi! si da, fu travaliu fals.
ereena... io n-am mancat crema de zahar ars, da la 3 bantuiam p-aci...
laura_dimitris, la mine motivele d einsomnie sunt puseurile de adrenalina... lucreaza talambu de creier si le intoarce pe toate pe toate partile.
danybv, bine ca e bine... mai ce trece timpul. parca acu ti-am zis welcome pe forum cand ai zis ca mai ai un bebe si avem aproape acelasi DPN:)
mitsule, "tanar si apucat" - traducere de la young and restless, si e definitely un alint, si tu, mitsule! in saptamana 39! oooooooof! abia astept sa ne anunti ca... a venit bebe pe lume! da' uite, am o intrebar eidioata de vreo nush cata vreme in varf de degete... ai ales sa fii mamica singura, dar totusi, jumatatea biologica a lui bb are vreun sentiment? nu-i tsatsaie fundul ca....? imi raspunzi doar daca vrei, io, curioasa ca babele de cartier:)
anca.diana si tu ai un program de prestat servicii de forum d enu e drept si adevarat!:))
ce mai stim de cati? breaz? docdecap???? contractii, chestii? si fetele car emai trebuie sa nasca acusi acusi? cynthia n-a mai zis nik? nathalia nu ne da semne de revenire?
miri_mik
39s en cours
bebe sacha dimitris
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii
http://b2.lilypie.com/DjTMp2.png
http://bd.lilypie.com/25XKp1.png