Actimel
Buna,
N-am mai scris demult si nici nu am mai participat, din pacate la viata forumului. Totusi, acum va rog sa mi raspundeti la o intrebare:
Ce stiti despre Actimel de la Danone? Andrei s-a indragostit de el sie in sare sa bea 3 flaconase pe zi. Oare este unul dintre produsele bune?
Nu este mult prea artificial? Voi ce credeti? Cu exceptia laptelul dulce (din care bea vreo 500 ml zilnic), alte lactate nu prea sunt cautate de el, doar din când in când paste cu brânza sau mamaliguta cu brânza si smântâna.
Va rog sa ma lamuriti, daca puteti,
Multumesc,
Raspunsuri
silvana_salajan spune:
Si fiul meu tot Andrei, s-a indragosit intr-o vreme de el. Insa nu mai mult de 1 pe zi!!! Ce e mult strica! Nu cred ca 1 pe zi o perioada limitata ii face rau. Dar nu mai mult. Oricum dupa cateva luni bune (vreo 2 cred) s-a plictisit de el. Acum viseaza numai dots!
cristina22 spune:
noua ni l-a recomandat medicul orl-ist ca masura de imunizare a organismului. Spunea ca e verificata treaba cu unul pe zi creste imunitatea organismului.
cristina si nazdravanul Andrei (am 5 ani!!!)

cristina22 spune:
dr-ul insista pe 1/zi, n-a zis nimic de perioada, iar eu, mai sceptica, nici nu am intrebat.
cristina si nazdravanul Andrei (am 5 ani!!!)

anca_pur spune:
1 pe zi pe perioada nelimitata, nu e medicament, contine numai ceva bacterii care ajuta imunitatea organismului.... pe de alta parte nimeni nu zice ca numai unul pe zi dart din pacate are si mult zahar rafinat care nu e asa de bun pt copii. varianta light in special nu e pt copii ca de altfel orice produse light... mai bine cu zahar decat cu indulcitori.
mie mi-a ajutat mult cand am fost gravida si aveam zile in care ma ustura stomacul si esofagul, doctora mi-a dat medicamente pe care nu le-am luat dar actimel a facut minuni, 1-2-3 pe zi, de cate ori imi era rau. la fel ajuta si in perioadele in care avem gastrita de sezon.
o zi buna
anca
.
madau spune:
Si fii-mea e fan Actimel..eu ii dau cate 1 pe zi, daca ar fi dupa ea ar bea non-stop. Nu stiu cate e de reala treaba cu imunitatea, dar trebuie sa recunosc ca n-am avut probleme cu ea in ultimul timp in ceea ce priveste raceala sau altceva. O fi de la iuart..n-o fi...
Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/sets/72157603478525150/" target="_blank">PARTY 2 ANISORI
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar 
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
herra spune:
eu nu am incercat; pt ca retineri (inca) fata de produsele astea; fata de danone.
si-asa, am fost de revelion cu niste prieteni care au o fetita mai mare cu doi ani; si s-a deschis "cutia Pandorei" - acum imi cere copilul meu Danonino!
Eu
stau pe tarm si-sufletul mi-e dus de-acasa.
S-a pierdut pe-o cararuire-n nesfârsit si nu-si gaseste
drumul înapoi. (Lucian Blaga, „La Mare”, 1919)
Alina spune:
quote:
Originally posted by anca_pur
1 pe zi pe perioada nelimitata, nu e medicament, contine numai ceva bacterii care ajuta imunitatea organismului.... pe de alta parte nimeni nu zice ca numai unul pe zi dart din pacate are si mult zahar rafinat care nu e asa de bun pt copii. varianta light in special nu e pt copii ca de altfel orice produse light... mai bine cu zahar decat cu indulcitori.
mie mi-a ajutat mult cand am fost gravida si aveam zile in care ma ustura stomacul si esofagul, doctora mi-a dat medicamente pe care nu le-am luat dar actimel a facut minuni, 1-2-3 pe zi, de cate ori imi era rau. la fel ajuta si in perioadele in care avem gastrita de sezon.
o zi buna
anca
.
Anca,
Varianta ne-light are numai traubenzucker.
Eu i-am dat fetei foarte rar Actimel,am mai luat variantele Bio de la Andechser(simplu si cu vanilie) care au zahar nerafinat si mi se par mult mai gustoase.
Alina