FIV156

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Boo spune:

Alina-Alexandra 2 bebei !!!! ce frumos ...

Eu am fost azi si am refacut bhcg-ul. nu am mai avut rabdare pana miercuri. Am primit rezultat 4127 ... IUPIIII

"Nu ti se da niciodata o dorinta fara sa ti se dea si puterea de a o duce la indeplinire. Totusi, va trebui sa muncesti pentru asta ..." - Richard Bach

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stuart spune:

LA MULTI ANI tuturor Ioanelor si Ionilor!

Fam. Cellu, FELICITARI! LA MULTI ANI GEORGE ION, sa cresti mare, sanatos si sa ai mult noroc in viata!

alina_alexandra, FELICITARI PT.

Cristal, RECUPERARE RAPIDA SI BAFTA la ultimul FIV!

mihaele, imi pare rau pt. tine dar fii optimista, o s-o rezolvi cu bine pana la urma! Sa stii ca intre 15 dec si 15 ian clinicile de infertilitate cam stagneaza/dr. nu prea au chef de noi si asta nu numai in Ro (de obicei finalizeaza numai ce au inceput)! Mult succes!

Ajutati-o pe Sonia

LA MULTI ANI 2008!

Ai izbutit? Continua!
N-ai izbutit? Continua!
(Nansen)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaele spune:

Boo felicitari cu cine ai facut fiv-ul am inteles ca la Medlife? te pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

Va multumesc tuturor pentru urari dragelor!
Cellu felicitari si sa-ti traiasca baiatul mare si sanatos!
Cristinici nu m-am programat inca, pentru ca nu am terminat nici prima folie de Marvelon!
Boo sigur sunt doi!!

ne intalnim de martisor 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zouzounaki spune:

vai da greu se intra pe forum...incerc de o ora sa trec de la o pagina la alta si sa raspund...in primul rind

Cellu sa-ti traiasca feciorasul Ionut,si Sfantul Ion sa-l calauzeasca in viata!

alina_alexandra felicitari pentru cele doua minuni..vei avea mereu duble bucurii...o sarcina frumoasa si usoara pe mai departe
Boo asa valoareee yupiiii..acolo poate sint chiar doua comori..si una dintre ele este si fetita..de aia te-am avut eu mereu cu roz la majorete...
mihaele multumesc frumos pt.ca sint prezenta mereu in rugaciunile tale...nu te necaji,ca nu ai reusit azi,dar incearca maine si la MedLife,acolo unde a facut si Boo..si apoi mai sint atitea clinici..am vazut pe prima pagina,cum ar fi clinica aceea americana...si apoi da-l in colo de medic neserios...e clar ca nu era pt tine...mi se ridica parul in cap de nervi cind vad atita neseriozitate din partea lor...uita-te atent pe prima pagina si ia la "purecat" clinicile din Bucuresti...poate mai stiu fetele cite ceva...si acum citind de Gynera,parca mi se face si mai mult parul maciuca..citind ce scrie Cristal ii dau mare dreptate in ceea ce face...vad ca medicii astia in mare parte nu se intereseaza decit cum sa-si "puna banul la ciorap"...au nevoie de un dus cu apa rece ca sa isi revina si la sentimente umane...Cristal o din partea mea si mult succes pe mai departe
mihaele draga mea,tot incerc sa deschid prima pagina sa studiez...nu stiu ce are azi forumul nu-mi merge,ma chinui sa deschid si nimic...mai revin cum imi merge mai bine conectiunea pe forum..te pup
Samba bine ai venit pe DC...si succes pe mai departe

"A-I multumi lui Dumnezeu cānd vāntul este prielnic pe mare nu este ceva deosebit;
a-I multumi īnsa cānd este furtuna, atunci se arata adevarata recunostinta."

"Fii totdeauna cu Dumnezeu, daca vrei ca Dumnezeu sa fie totdeauna cu tine."
*Sfantul Ioan Gura de Aur*

www.slide.com/r/IKu2kAsImz-u2VovpRqcSJA0BEUza-Al?previous_view=mscd_embedded_url&view=original" target="_blank">me...

www.slide.com/r/fnRY8xtt2D_VUyFEmJByVOmyMTMOCB?previous_view=mscd_embedded_url&view=original" target="_blank">
iconita

www.politieanimale.lx.ro" target="_blank">SALVATI ANIMALELE SI VOTATI
www.photagious.com/slideshow?db570aedbf6afebfeb3c1f1197223805" target="_blank">zouzounaki licurici cu sclipici...
www.snowjoke.com/viewer.php?id=52333" target="_blank">LA SKI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danita spune:

salutare fetelor ,

am o programare la dr Denisa Protopopescu pe 21 ianuarie la Medsana , daca e cineva interesat eu o cedez cu draga inima . astept pm.

pupici si bafta in noul an!

D

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crismari spune:

buna,ma numesc CRISTINA si sunt noua intrata pe forum.In primul rand vreau sa felicit toate fetele care au reusit sa ramana insarcinate si sa le urez sarcina usoara.LA MULTI ANI IOANELOR SI IONILOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iyoana spune:

Neata fetelor!

Va multumesc mult pentru urari , imi cer scuze ca nu am raspuns ieri, dar am avut casa plina de musafiri!

Va doresc si eu multa sanatate si putere sa continuati aceasta lupta!

Cristal si bafta multa pe ambele planuri!

Kora tu ce mai faci? Te-ai hotarat sa faci urmatorul si ultimul FIV cu Dr. M? Cand imcepi?

Boo felicitari inca o data!

Alina_Alexandra FELICITARI

Felicitari si pentru Familia Cellu: sa va traiasca George Ion, sa fie sanatos si voios toata viata!

O zi frumoasa tuturor fetelor dragi!

iyoana
Anul asta se intampla ceva!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ladyxe spune:

cristal iti doresc sa reusesti si sa se faca dreptate in cazul tau, din pacate am trecut si eu prin astfel de situatii.

Eu cred ca nu exista dr care sa nu fi gresit sau calcat stramb cel putin o data, ex cunosc un caz a lui dr T, MARIUSHA din CT, daca va mai aduceti aminte, am fost internata cu ea in acelasi salon, a fost dezamagita de catre acesta.
Cat despre dr Dracea, am o programare in martie la Gynera si voi merge.

Samba, clipsarea trompelor se face prin laparo, e usor, fara probleme. Eu am facut cu dr T la Elias.
Dupa cum a spus si Kora, hidrosalpinxul, chiar daca e rezolvat se reface imediat si nu ai nicio sansa la fiv.
Eu iti sugerez sa incerci si un tratament naturist sau homeopat inainte (chiar daca sansele sunt minime sau exista riscul unei extrauterine) apoi sa treci la clipsare, regret ca nu am incercat asa ceva , acum e prea tarziu. Bafta multa.

ladyxe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Boo spune:

Mihaele am facut la MED NEW LIFE (aici adica: http://www.med-new-life.ro/) cu profesorul Ron-El.

"Nu ti se da niciodata o dorinta fara sa ti se dea si puterea de a o duce la indeplinire. Totusi, va trebui sa muncesti pentru asta ..." - Richard Bach

Mergi la inceput