FIV156
Raspunsuri - Pagina 16
![](images/user_woman.png)
ella28 spune:
Cris86 spune-mi te rog unde ai facut FIV pe ciclu natural. Si de asemenea cum ti-ai dat seama ca foliculul continea ovul. Ai facut estradiolul inainte sau ai mers "la plezneala"?
Am inteles ca multi dintre doctori nu recomanda FIV-ul pe ciclu natural, eu insa as vrea sa-i propun asta lui Marinescu, mai ales ca eu la punctie am avut un singur ovul. Dupa 1 luna de tratament. Si daca s-ar putea as vrea sa elimin tratamentul.
Cat despre Giulesti...eu nu am reusit din prima dar voi merge tot acolo pentru FIV2. Cu Marinescu sunt departe de a avea o "relatie" , cred ca adunate momentele in care am stat fata in fata reprezinta max 1ora, nu pot sa spun ca tratamentul a fost ok datorita rezultatului inexplicabil la stimulare DAR sunt convinsa ca va incerca sa ma ajute si va incerca si alta schema de tratament, eu il consider un profesionist si cu cea mai mare experienta din Ro in materie de FIV. De Cocei, eu una nu pot sa o vorbesc decat de bine! Dovada ca imi place de ea este ca mi-am facut programare la ea luna aceasta pentru o discutie pregatitoare pentru FIV2.
Eu spun ca fiecare din noi avem experiente personale. Nu le putem generaliza. Cristal are toate motivele s-o dea in judecata pe Dracea. Anca sa o urasca pe Cocei...etc. Dar nu putem generaliza.
Bebei frumosi si sanatosi va doresc tuturor...cat mai curand!
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Anca_sp_Wish/Anca_sp_Wish.jpg)
Anca Wish spune:
Da, Cris, da-ne mai multe lamuriri in legatura cu FIV-ul pe ciclu natural.
Exista anumite conditii? Adica, ma gandesc la spermograma, la ovare (ma gandesc la chisturile mele)...sau mai stiu eu ce.
Ai reusit sa obtii un embrion de calitate?
Ma gandesc ca, acum cativa ani, cu Clostylbegit aveam cate 3,4 foliculi (acum nu stiu daca plini sau goi) si acum...
Cand asteptarile sunt prea mari, sampania ramane nedesfacuta.
KoraPop spune:
Fetelor va rog frumos sa imi spuneti daca stiti daca circula tramvaiul in zona Giulesti,eu trebuie maine sa ajung la ITM Giulesti si trebuie sa plec din zona Rahova,iar pe viitor oricum am sa am de facut drumuri la Giuly.Anul trecut stiu ca era intrerupta circulatia tramvaiului ( nu mai stiu ce nr. avea 47 parca) si nu stiu daca s-a reluat sau nu circulatia.Multumesc!
Kora
CARPE DIEM!
cris86 spune:
Fetelor,Eu am facut 2 ET pe ciclu natural,la primul am avut un embrion clasa A 7 celule fara fracmentati un endometru pufos dupa spusele doctoritei.Al doilea ET in decembrie cu un embrion de 8 celule fara fracmentati endo f bun.Amandoua nereusite
1.am mers in Z9 la eco si in functie de cat de mare aveam foliculul ma programa la punctie fara analize fara nimic.In luna noiembrie am ovulat si nu a mai putut sa-mi faca punctia
2.la punctie nu se face anestezie,la prima nu m-a durut deloc,la a doua m-a durut rau
3.la mine nu se pune problema spermogramei dar din cate am inteles se poate face si ICSI si AH
4.sansele de reusita cica ar fi de 25 %,si da au fost reusite .
Nusy, referitor la cazul Doctoritei Bucur,eu am comentat pt.ca cunosteam foarte bine cazul si de aceea mi-am permis sa comentez .Cat despre pareri se pare ca tu nu suporti o alta parere.
cristina
http://community.webshots.com/user/cris8674
cris86 spune:
Eu nu am mai intrat de mult pe forum si se pare ca astazi am intrat si am creeat polemici fara intentie.Din cate stiu eu fetele de aici sunt fete sufletiste si saritoare cu o vorba buna si o incurajare atunci cand una dintre noi are o prolema .FETELOR SUNTEM IN ACEEASI BARCA ce i s-a intamplat lui Cristal putea sa i se intample oricui.Sincer nu ma asteptam la asemenea reacti din partea unora
cristina
http://community.webshots.com/user/cris8674
medamaya1 spune:
Multumesc Cris. As mai avea o intrebare, poate face toata treaba numai Cocei s-au trebuie sa ia parte si Marinescu. Ptr ca eu de cind am pierdut sarcina nici nu vreau sa mai aud de el.De Cocei am mai spus-o , am o parere super buna, cu mine s-a purtat super bine, m-a ascultat si mi-a raspuns la toate intrebarile, mi-a raspuns la tel de fiecare data cind am sunat.Pe cind Marinescu nu a facut-o, multe nu a facut M.....
cristinici spune:
Cred ca fiecare dintre noi vede o anumita parte . Nu pot sa o contrazic pe Cris cu unele lucruri, dar as vrea sa fiti o zi in locul fiecaruia dintre ei si poate si ei , daca ar avea timp ar tb sa faca asta( sa se puna in locul nostru). Sa va puneti in locul frailei care din 10 paciente cate are la usa 8 vor informatii, vor explicatii.., in locul lui Marinescu care vede zeci de pacienti pe zi, fiecare cu diverse probleme, daca cu fiecare ar sta de vorba 10 min in plus cate ore ar tb sa aiba o zi pt el ? Si apoi si noi si ei suntem oameni , avem zile bune si rele, gresim din neatentie si nu din reavointa..
Eu cred ca fiecare tb sa puna in balanta bune si rele si sa vada daca merita sau nusa mearga in acel loc. Lucruri perfecte nu exista, decat doar Dumnezeu.
cristinici
luck spune:
Iana
La ce cabinet ai sunat ? La ce nr.de telefon?Si la ce nr.suni maine pt programare?
Cris 86
Unde ai facut fiv pe ciclu natural?
multumesc
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/huski/huski.jpg)
huski spune:
pentru toata lumea fie burtici fie viitoare burtici
LA MULTI ANI!
sa dea Bunul Dumnezeu ca anul acesta sa fie plin cu realizari si sa trecem toate la capitolul cu
Kora,, referitor la ce ai intrebat, eu cred ca da, circula tramvaiul de care ai intrebat dar nu stiu sigur.
Promit sa ma interesez si maine iti zic