FIV156

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristal1995 spune:

Nusy: ma bucur pentru tine ca doctora nu ti-a luat bani. De la mine a luat, si fara prea multe insistente. Si de la inca o prietena de-a mea, la fel. Si daca tie nu ti s-a intamplat nimic spectaculos, nu inseamna ca nu exista cazuri. Am spus-o si in alt mesaj si o repet: stiu ca are si multe reusite. Dar la mine (si nu numai, mai stiu pe cineva de pe forum, dar o las pe ea sa vorbeasca, daca vrea), a dat-o in bara rau de tot. Si am multe pareri, de la alti medici, care spun toti la fel: "De ce ti-a facut FIV fara sa-ti lege trompele?????". Ma bucur pentru cele care au reusit, dar nu pot sa n-o condamn pentru ce mi-a facut mie. Daca ai fi fost in aceeasi situatie, ai fi gandit la fel, in mod cert.

Aly

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaele spune:

Zouzou sa vina bb, sa ai grija de tine si sa ai incredere in Dumnezeu ca sigur reusesti

alina_alexandra sper sa aiba Dumnezeu grija si de mine eu de cand sunt pe acest pamant nu am facut rau la nimeni daca am putut sa ajut am ajutat neconditionat si am facut tot ce am putut ma rog in fiecare zi la Bunul Dumnezeu sa aiva grija de mine si de voi si de toata lumea.Tu sa ai grija de bebeii tai si de tine multumestei lui Dimnezeu ca te-a Binecuvantat si nu inceta sa te rogi si sa citesti rugaciuni. Te pup si pe tine si pe bebeii tai

Ce sa va mai spun maine este o zi mare pentru mine este o zi decisiva ce voi face de maine in colo nu stiu dar am momente in care a-mi vine sa renunt si sa cred ca nu trebuie sa mai merg inainte.Am avut un bb spre adoptie Dumnezeu nu a vtrut sa fie al meu poate asta e un semn de la Dumnezeu sa ma opresc offf sper sa nu fac pacate dar nu stiu ce sa mai cred maine voi afala pe ce drum voi merge.

Fetelor care vreti sa adoptati aveti mare grija sa-i faceti toate analizele posibile copilului ca nu se stie sa nu va ia valul de de bucurie si nerabdare sa-l vedeti acasa cum ma luat pe mine ca nu e bine .Va doresc succes la toate.Sper ca nu va-m suparat cu sfatul adotie dar eu consider ca e mai bine sa spui decat sa se mai chinuie si altul ca mine vise spulberate,multe lacrimi si etc fiti precaute.va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris86 spune:

ella,OK sunt de acord cu tine ca suporti ori ce sa iti vezi fisul implinit,dar hai sa iti spun niste povesti din pacate reale care s-au intamplat la Gulesti si unele dintre ele chiar la fetele de pe forum:

1.O pacienta a dr.Moisa se duce intr-o zi cu soare si cu un barbat cu oligospermie sa faca o inseminare,zis si facut se urca fata pe masa se face inseminarea dupa care pune intrebarea
-¨cati gigei buni a avut sotul?¨
- ¨spermograma sotului e foarte buna stati linist
_pai sotul are oligospermie
-ups am incurcat borcanele,cum ziceati ca va cheama?
-pai si eu acum ce fac?
-rugativa sa nu ramaneti gravida;

2.o pacienta urmeaza tratamentul pt.FIV 3 face punctia ovocite bune,embrioni buni medii proaste si pe deasupra se opreste si curentul peste noapte si implicit incubatorul ,toti embrioni compromisi .
rog fetele care stiu aceste cazuri sa comenteze

cristina
http://community.webshots.com/user/cris8674

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella_72 spune:

Cris86 nu te contrazic....se poate sa fie asa cum spui tu ...nu cunosc povestile ...dar aceste lucruri se pot intampla oriunde...
Iar de "renumita" Moisa si mie mi-e scarba......si sotului meu i-a zis la prima spermograma ca nu va putea avea copii in viata lui , orice ar face....iti dai seama cum a fost ....
Dar ne-am incapatanat si am facut FIV+ICSI cu Prof.M si Dr.Cocei si acum sunt ....
Si sa stii ca n-am dat niciun fel de spaga sau altceva ca sa se ocupe de noi altfel.....pur si simplu auzisem si eu ca nu sta nimeni sa-ti explice ce si cum......dar am trecut peste orice "umilire" ca sa zic asa doar ca sa ne vedem visul implinit ....
Te cred ce spui....si sunt multe fete ca tine....eu nu vreau sa ridic nimanui statuie la Giulesti.....doar ca nu cred ca ar trebui sa se vorbeasca asa pentru ca sunt si foarte multe reusite....nu uita asta...
Iti doresc din tot sufletul sa-ti indeplinesti visul unde crezi tu ca e mai bine pentru tine, unde crezi ca esti tratata corespunzator , cu medicul in care ai cea mai mare incredere.....asta conteaza cel mai mult ....
Multa bafta !

Ella

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris86 spune:

ella,te felicit pt.sarcina,sa ai o sarcina usoara si dusa la termen.Eu nu am contestat faptul ca nu sunt si reusite sau ca doctorii din giulesti nu sunt buni.Pe mine ma deranjaza foarte mult felul in care sunt tratate pacientele.Sunt paciente care fac imprumut la banca pt.FIV si care din pacate nu reusesc si pe langa esec raman si cu datoria si daca se duc sa intrebe de ce? in loc de o vorba buna si de o incurajare primesc un tipat si un nu stiu.Sunt revoltata pt.ca fiind cadre medicale ar trebui sa se poarte mai uman,ca nimeni nu se duce la ei la use de placere.

cristina
http://community.webshots.com/user/cris8674

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mih.augusta spune:

quote:

Iana_mari,
Multumesc pt urari . Eu nu am prea mari probleme si totusi in curand ajung la fiv3. Sunt destul de speriata, stimularile ma ingrasa, analizele sunt bunute si totusi.....
Fetele - de pe forum - sunt destul de nemultumite, si pe buna dreptate, pt ca din nefericirea femeilor, care nu raman gravide, s-a ajuns la o adevarata industrie, a fiv-urilor pe banda rulanta, fara sa se ia in calcul nici suferinte, nici sacrificii, nici durere.
Eu sunt dezamagita de doctori, spitale, clinici private. Cred ca sunt intr-o pasa proasta si de-asta sunt "rea".

Pup toate curajoasele, pt ca ai nevoie de curaj nebun sa faci una, si a doua, de la trei fiv e dementa curata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns medamaya1 spune:

Cris86 te rog spune-mi si mie in ce consta fiv pe natural , costuri.Multumesc anticipat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns heleny spune:

Buna feletor,
referitor la ce a scris Cris86 eu stiu din proprie experienta ca la Sabyc nu este generator nici pe laborator nici pe sala de operatii. Si intradevar daca se opreste curentul peste noapte embrionii sunt compromisi. Am auzit cazuri.
Ma rog sa nu se intample si la mine....
Pupici,
Heleny

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

KITTA multumesc,ti-am raspuns la PM,astept sa ma contactezi.

Fetelor eu probabil am sa intru mai rar pe forum deoarece de luni ma angajez la o firma,asta pe langa firma noastra,vreau sa strang cat mai repede banuti pt FIV3 si mai ales sa imi mearga cartea de munca...am sperante ca daca reusesc sa primesc banii de la stat pe concediul de maternitate...eh...ce vise!!!!
Vad ca sunt polemici pe aici despre Giuly cat si despre anumiti doctori.
Eu la cele doua FIV-uri am fost f bine tratata,puteam oricand sa o sun pe bioloaga ( dr. Matei),chiar si cu dr. T puteam vorbi si mereu mi-au raspuns amabil,prietenos si detaliat,nu s-a pus problema sa astept in frig,pe holuri,sa nu fie paturi libere etc,dar....asta nu mi-a adus reusita...acum sunt hotarata sa rabd orice umilinta la Giuly,poate totusi experienta profului si a d-nei dr. Cocei isi va spune cuvantul,poatenu....vom vedea,eu insa am hotarat sa fac o incercare.Vad totusi multe fete care acolo au reusit si asta doar din cate fete scriu pe forum si multe reusesc din prima cum e Ela72,asta da speranta....
Va pe toate si va tin pumnii stransi!

Kora

CARPE DIEM!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns psj spune:

embrionii mai rezista o perioada chiar daca este curentul picat, am vazut un documentar filmat intr-un spital afectat de uraganul Katrina, un cuplu avea chiar gemeni. si fusese o situatie extrem de grava, umiditate mare, practic statusera intr-o camera inundata pana ii mutasera la etaj la aer conditionat(care mai mult nu mergea).
eu chiar sper sa fie adevarat ca rezista pentru ca nici la medsana nu au, anul trecut in 7 decembrie(2006 de fapt) a fost o pana de curent in cotroceni si au inchis clinica cu totul in ziua aia, imi aduc aminte exact ca m-am dus degeaba pana acolo. si de atunci a mai fost cel putin o pana majora de curent in zona cand a fost canicula asta vara.

Mergi la inceput