Gravidute si mamici de Constanta (13)
Raspunsuri - Pagina 8
mav spune:
Salut!
docdecap, ina, am impresia ca ma intrebati pe mine cum s-o ajutam pe meda?! ...sincer, nu stiu! pe mine asa m-a marcat povestea ei, ca n-am fost in stare sa-i scriu macar doua cuvinte... (desi la subiectul respectiv citesc/postez de un an de zile...)
monica, am emotii pt tine, se pare c-a sosit momentul cel are, dar sunt sigura ca ai sa te descurci tocmai bine!
abia astept sa-l vad pe serbanica!
andicu, merci, sebi este mai bine acum, dar inca n-am curaj sa-l duc la gradi... mai sta si saptamana asta acasa.
bisous, ce mai faci? scrie-ne! sper ca esti bine!
urez si eu bun venit noilor gravidute!
va pup, aveti grija de voi!
Mami de Sebi (04.02.2004)
www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)
bisous spune:
Ina, nu e problema daca iei prea multa vitamina c ca este singura vitamina la care surplusul este eliminat, organismul isi ia numai cat are nevoie spre deosebire de celelalte care sunt depozitate in organism pentru cand e nevoie.
Monica,se lasa asteptat serbanica,de multe fete,daca continuie asa mai tarziu se va lasa cu lacrimi de fete indragostite de el.O sa intru zilele astea cred din ora in ora sa vad daca dai semnalul,pup mamica curajoasa.
Isidora, doamne ce fetita frumoasa ai, axact cum am visat eu toata viata, blonda si cu ochii albastrii dar deh trebuie sa aleg niste gene blonde
.
Madaluta, am programat si noi un Paris prin mai,o saptamana ne ajunge?cand ne intilnim poate imi povestesti care e lista de prioritati,lucruri de vazut neaparat ca sunt constienta ca o saptamana nu ajunge.
Yannia,pup fetita din burtica,t ai hotatrat pentru un nume de printesa.
Angi,am vazut pozele cu VICTOR,am mai zis sa nu te superi daca are sotul dubii ca este al lui,este o cristina mica
.Trebuie sa faca o fata daca vrea sa semene cu el.
Mav,,ce rau imi pare de sebi iar bolnavior, bine ca l ai pus pe picioare,of of cu iarna asta.Eu am inceput sa le dau la amandoi o schema de vaccinare pentru imunitate,LANTIGEN B pentru victor si LUIVAC pentru cristina .
Mokika,Lulu,Andicu,eu nu stiu daca experienta mea va poate ajuta cu diversificarea darla cristina am alaptat integral pana la 6 luni (nici macar o lingurita de ceai sau apa nu i am dat), apoi de la 6 luni la un an m am chinuit groaznic cu mancarea, tot sanul era baza, manca cu placere doar iaurt simplu si borcanase cumparate de fructe si cereale si atat.Iar la victor a fost incredibil de usor , am inceput la 4 luni cu suc de portocale si mere crescut treptat pana la 80 ml, apoi legume(am cam ars etapele adica i am bagat si cate 2 legume in aceasi timp),la 5 luni jumate am bagat carnea, la 6 luni jumate oul,iar la sapte luni nu aveam intr o zi mancare facuta pentru el(adica legume fierte fara sare si i am dat din cratita noastra un ardei umplut pe care l a ras cu viteza luminii.a doua zi am vrut sa ii dau inapoi mancarea lui dar nu s a mai putut , nu a mai vrut sub nici o forma decat mancare gatita de a noastra.Bineinteles ca fac fara piper si multe condimente dar in rest mananca aaproape orice acum , azi de ex ii dau fasole boabe.N a fost niciodata deranjat la stomac.Eu am fost obligata sa il diversific mai devreme ca nu a mai vrut sa suga si de la 5 luni nu a mai pus in gura strop de lapte, nu vrea sub nici o forma, in schimb rade iaurt si branzica, acru sa fie.
Eu nu am vesti noi sa va dau, doar ca rusii nu au aparut, fac deja 2 saptamani si ma programez astazi la peteanu sa vad ce sa intimpla, stresul; e la fel doar ca am hotarat sa iau lucruriile ca atare, orice ar fi nu este sfarsitul lumii, rezolvam.
lulu77 spune:
Neatza si de la noi!
Doc ,nu te lasi? Vrei sa nasti acasa ? Auzi la ea ...spalat ,curat ,etc...stai cuminte ...am ciit primul tau mesaj si aveam emotiii,apoi am vazut ca esti la fel ...adik 2 in 1....facem galerie? Eu iti mai dau maxim 3 zile .
Angi ...cum este cu Pupi?
pupaciuni ptr tota gasca.
Alina ,mamica lui LUCA GABRIEL (20.08.2007)
"Nu exista funie sau lant care sa lege mai strans si mai iute decat itele dragostei!"
a_deju spune:
ina, dupa cum ti-a zis si bisous, surplusul de vit C se elimina (in urina).. deci slabe sanse de "supradozaj" :)
doc.. mi-au amortit mainile pe
, dar falfai in continuare la pampoane :)))
bun venit noilor burtici :)
Deea, mami de
www.onetruemedia.com/shared?p=414b2893332a6a41d7c2a4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Eric(15.12.2006)
www.helpsonia.com/" target="_blank">pentru sosonica 
"outside of a dog, a book is a man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)" Groucho Marx
docdecap spune:
buna fetele!!
aici, 2 in 1. cred ca nu va mai dura mult, si acum de dimineata am avut nedureroase, sor-mea mi-a povestit ca ea s-a dilatat pana la 7-8 numai cu contractii nedureroase, durerile au aparut dupa ce s-a rupt apa.
deci e f. posibil sa fie serban pe drum, eu nu pot decat sa ma bucur!!
o sa aflam dupa-masa dupa pipaielile de rigoare de la medic.
Mav, eu la treaba cu ajutatul pt. Meda nu bateam apropouri la tine, doamne-fereste, ma gadeam ca eu nu mai sunt disponibila, si oricum o fosta colega de odisee, adica o terapeuta gravida n-ar fi cel mai indicat lucru, plus ca intr-un final eu am intrat in pre-natal si nu mai merg la cabinet. Intentia ascunsa era ca daca Meda citeste la noi la subiect, poate isi face curaj daca ne poate cere ceva concret, in afara de mesaje de incurajare. Eu as putea sa-i recomand sa lucreze eventual cu alt psiholog, dar cel mai bine e cand cere persoana... O sa incerc un PM catre ea, ca asa, cu intentii ascunse ca ale mele, sanse mici sa nimerim...
Multumesc tare de incurajari, nu sunt speriata in nici un fel, astept rabdatoare, sper sa nu astept prea mult si sa-mi pierd elanul, sa ajung la de-alea cu "nu te mai nasti odata!!" putin probabil, asa ca hranim momentul cu optimism si relazare.
Bisous, daca tu te simti pregatita sa infrunti orice ar urma deja stresul a scazut, adica consumul, si asta e deja o veste buna.
te
si punem lentilele roz, s-ar putea sa nu mascheze tot, dar nici sa nu ne sperie asa tare!!
va sarut pe toate, multumesc mult de incurajari!!
Monica 40s si ceva nmaruntis...
Life's a beach
pisoi in lucru
www.flickr.com/photos/monicu/sets/" target="_blank"> poze de tot felu'
eris spune:
Neatza si de la noi..am ajuns in Cta de ieri si am hotarat a ramanem ici pana azi k la 3 am programare la doctor si nu as vrea sa o pierd iar.Acum plec sa fac cumparaturi pentru printisor k noi am cam amanat momentul acesta. voi cum sunteti??
Doc curaj lasa k vine Serban stai tu linistita se pregateste da cred k nu ia placut vremea de-afara
bisous bafta sper sa nu fie nimik rau
Isi sa sti k si de la eforie la cta lafel se circula numai prin cratere facute in stratul de zapada dp sosea....urat k nu fac nimik astia
Daca doc vrea sa faca ceva sa faca de 2 ori drumu pana la eforie k o sa nasca mai rpd decat crede![]()
Va pupam pe toate fetele
Mada 38+
Ianis Cristian
http://family.webshots.com/album/561183310PuJpdG?vhost=family
AMR:maxim 3 saptamani!!
Adryana_4u spune:
Fetelor, ma tin de foarte multa vreme sa va intreb, dar mereu cand intru ma iau cu altele si uit...
Deci...e vreo problema daca mananc FOARTE multe citrice -(portocale, mandarine, clementine, grefe, pomelo)??? Pentru ca eu mananc, cum sa va explic? Imi iau cu ligheanul langa mine si bag cat incape..imi plac tare mult ca ma racoresc in primul rand...si asta inca de la sfarsitul lui noiembrie....
Asta noroc cu voi, ca am vazut ca ati scris despre "supradozaj de vit.C"
Adriana S.
AMR maxim 4 saptamani
-36 sapt
BIANCA
de toate
bebe evolueaza
www.flickr.com/photos/adryana_4u/1468720937/in/photostream/" target="_blank">Bianca-22sapt.
isidora spune:
ERIS,ce idee mi-ai dat ....sa o ajut pe DOCULETsa nasca odata....
DOC, te invit deci ,dupa vizita la dr. ,daca tot nu se hotaraste dl. inginer...la o plimbare prin C-ta cu masina mea!Sigur intr-o ora ti se deschide colul iar pana ajungi la Medgidia esti numai buna de livrat serban
Tb. sa fac si eu ceva pt. tine dupa ce m-ai plimbat cu Subaru tau...![]()
Dimineata ,am crezut ca fac un mini infarct cand am gasit mesajul de aseara ...cu contractiile...am zis ca ai nascut....si eu n-am aflat sau n-am fost acolo pt. tine...
ORicum cred ca esti f, aproape ...dupa cum spui ...abia astept sa vii de la dr. cu vesti proaspete....S-ar putea la noapte....sa vina momentul
Eris,pt. programare ai sunat la cabinet sau te-a programat dr?....Eu n-am reusit ieri...mi-a zis secretara sa sun pe mobil....eu nu indraznesc ca nu mi se pare ca sunt o urgenta....dar pe deoparte dupa contractiile alea as vrea sa stiu cum stau cu colul...ca am atatea de facut si sa stiu cum sa le iau...Era f. aglomerat la cabinet ...si parca n-as fi vrut sa mai ingros si eu randurile....Daca esti draguta ,imi trimiti nr. tau de mobil pe p.m sa mai vb.?
BISOUSma bucur ca ne mai scrii si ca esti cu moralul mai bine!
fata!O sa treaca si asta!Multumim de complimente!Of, vreau si eu sa plec intr-o vacanta....dar cred ca abia la toamna...sa mai creasca micutul...m-ar tenta o Grecie,ceva....ca sunt topita...
INA,sanatate multa!
!
Bun venit noilor fete!
Adina
Mami de
(Isidora-4ani) si
(33 sapt) cu 
www.kodakgallery.eu.com/BrowsePhotos.jsp?&collid=4516866000233.5781386000233.1199091333079&&localeid=en_GB_EURO&&localeid=en_GB_EURO&UV=873318329539_7569989000233" target="_blank"> Poze cu noi
ina78 spune:
Va multumesc mult pentru explicatii. O sa pap in continuare vit. C si citrice. Poate-poate nu s-o lipi raceala de mine, sau gripa... ca deja ai mei sint la capitolul pastile.
Mav nu stiu cum s-o ajutam... O vorba buna. Ai vre-o idee... Eu nu ma pricep la incurajari dar ... m-a lovit tare suferinta ei.
Bisous moralul sus... orice ar fi, conteaza mult sa nu cazi. Sintem aici.
Docdecap ne tii in priza... Asteptam vesti facem galerie.
Isi multumesc mult. Si un bebe frumos ... ca Isidora ta.
Adiana daca pastilele in exces nu fac rau... fructele nici atit, cred eu. Dar iti vor raspunde fetele. Sint mai in tema ca mine.
Lulu ce poze reusite ai cu dolofanelul tau. Vorbesti de diversificare si parca ieri anuntai sarcina.
Andicu materna mi-a prescris mie... si m-am conformat. Iar legat de kg... am deja 11 ... mai pot pune.
A_deju am rezolvat cu supradozajul... m-ati linistit. Acum ramine sa vad lipsa de calciu ce e cu ea. Dar inca nu m-am incumetat sa merg la laborator.
Doctora mea spune sa nu intru in panica legat de amorteala miinilor. Si o ascult ... ca si asa nu am luat inca nici o masura.
Va pup pe toate fara exceptie.
eu - Ina
- puiutul meu
docdecap spune:
buna fetele,
eu am tras un somn regal de vreo ora jumate, tocmai cand incepusem iarasi sa cronometrez pe la 10 min contractii... m-am trezit acuma, am pus Veta sa spele, mai citesc una-alta despre nastere.
azi in terapie am avut o discutie cu colul meu (vorba vine), oricum, i-am povestit cum si ce trebuie sa faca, sper ca a inteles si nu trebuie sa ma repet...
Isi, pai vine sotul sa ma ia pe la 3, mergem la MF sa-mi iau concediul pre-natal si la revedere pentru o vreme, apoi mergem la Belcin -sunt aproape cabinetele- ma gandeam sa-mi iau bagajul cu mine. si multumesc mult de oferta de plimbare in oras, numai ca nu ma lasa Adi cu alta masina, si crede-ma ca la inaltime de balangane mai tare!! deci e numai bine!
Eris, iti doresc numai vesti bune de la medic, si sunt sigura ca si drumul pana la Medgidia va avea efect, daca nu pe drumul national, prin oras sunt sigura ca o sa fie taaaare fain
Adriana, singurul lucru care ma opreste pe mine sa mananc citrice ca disperata este ca nu mai suport aciditatea la dinti. si-asa am smaltul abrazat pe cei de jos din defect de muscatura si scrasnit noaptea, de-aia pomelo era cel mai bun, fiind aparent cel mai putin acid, dar nici un de-ala nu mai pot da gata singura si din prima. Deci, daca nu ai asa probleme, baga mare si spor!!
Ina, pentru raceala eu am mai luat un sirop, echinaceea si propolis, m-a ajutat mai ales la faza cu gatul! dar, repet, nici la citrice nu ma dadeam la o parte daca ma lasa dantura...
Lulu, maxim trei zile dau si eu, desi ma gandeam ca in afara de contractii alte semne nu da (adica nu cred c am pierdut dopul, de coborat copilul nici vorba, e cu fundul in stomacul meu)
puuuup
Monica cu Serban 'pe vine'
Life's a beach
pisoi in lucru
www.flickr.com/photos/monicu/sets/" target="_blank"> poze de tot felu'