Gradi de stat, zona Apusului
Raspunsuri - Pagina 2
monaraus spune:
Silviaelena, am inteles ca la gradinita 246 sunt 40 copii in grupa, asa este? Imi poti da si mie un PM? Multumesc.
Anuska spune:
La 197 am avut fata cea mare pana sa devina step-by-step ca incepu scoala....
Iar pe cea mica a binevoit d-na directoare sa n-o primeasca ca deh nu conta 4 ani de zile in care am frecventat cu cea mare! ![]()
Si dupa cat am auzit/vb cu educatoarele p-acolo sa cotizez pt step.... ![]()
Asa ca vreau sa o inscriu pe cea mica la 246, ca vad ca o si mansardeaza, dar am zis sa incerc si acum din luna asta, ca poate-poate si deci ma documentez. 
*********************************![]()
Poze cu familionu'
Povestea nasterii Anei 17.03.2000
Povestea nasterii Teodorei(bb2) 8.10.2004
monaraus spune:
asa e, Anuska, nu se poate pune nimeni cu acea dna directoare... avem si noi experientele noastre. Si noi ne gandeam la 246 dar la 40 copii in grupa e mai dificil pt fetita noastra care e mai sensibila... Mult succes!
Anuska spune:
Multumesc la fel!
La cea mare n-am avut asa probleme cu locul la gradi, desi si at era pb, dar acum.... uf!
*********************************![]()
Poze cu familionu'
Povestea nasterii Anei 17.03.2000
Povestea nasterii Teodorei(bb2) 8.10.2004
Priscilla spune:
Buna fetele,
Voi vad ca deja ati trecut la etapa "gradinita"
,prin etapa "cresa'
a trecut cineva?
Bineinteles ca tot in zona Apusului ma intereseaza si pe mine.![]()
Astept raspunsuri.
Va pup si va urez succes in cautari(de gradinite).
mamica de zana
mica(putin peste un an)
silviaelena spune:
Exista o singura cresa din cate stiu in zona complex Apusului, pe str. Estacadei (care se ramifica din strada Ghirlandei). Am si un nr de tel (sper sa fie bun):4342770.
Nu stiu detalii despre ea.
Succes!
elizachichi spune:
Fetita mea a mers la cresa de la Apusului de la virsta de un an si opt luni,acum are tri ani si doua luni,deja cautam disperati loc la gradi in zona.
Personal am fost foarte multumita de conditiile de aici si trebuie sa spun ca ele s-au imbunatatit f. mult pe parcurs...in aceasta toamna s-a pus gresie,faianta,usi termopan,directoarea a fost schimbata de curind,acum sint cite 2 doamne la grupa ceea ce e foarte important...ptr. ca initial era cite o doamna.In aceasta toamna s-au schimbat multe in bine..taxa este de cinci ron pe zi ptr. grupa de saptaminal,personal am avut fetita la saptaminal ca sa pot fi sigura ca,daca intirzii de la serviciu cu trafic ...etc.pot sa o iau si dupa ora 18.Mincarea este f. buna,meniul este scris zilnic la intrare astfel ca putem sti ce maninca copilul zilnic..una peste alta e ok. cresa,f. curata si frumos amenajata.
Priscilla spune:
Multam'de raspunsuri.LUni sper sa reusesc sa ma infiintez la usa directoarei ca tare mi-e teama sa nu raman cu fata pe din-afara.Eu pe 18 iulie incep serviciul,si as vrea sa inceapa pana la sfarsitul lui mai,inceputul lui iunie.
Succes celorlalte mamici care sunt in cautare de crese/gradinite.
mamica de strumfita mica
Sa ne rugam pentru insanatosirea lor
Diana;Stefanel;Mirela;Dan;Teo;