Gradi de stat, zona Apusului
Imi puteti va rog recomanda o gradinita de stat in zona Apusului? Va multumesc!
Raspunsuri
anabordea spune:
Singura pe care o stiu in zona e una exact langa scoala 309 pe Moinesti, deschisa anul asta in octombrie, si mai e una langa teatrul Masca pe Uverturii dar de care stiu ca anul asta nu au facut grupa mica. Restul din Militari sunt 2 la Lujerului si una langa Apaca...
Ana, mamica de
Diana Alexia (28.02.2004) si
Daria Oana (6.01.2006)
Album
anabordea spune:
Nu stiu ce sa zic..cea de langa 309 nu-mi spune nimic, nu am nici o informatie legata de ea ca e prea noua. In spate la Toyota, la Lujerului sunt2 gradi, una 246 step by step cu fite si multi bani de pompat si 197 care e slabuta, fiind f aglomerata si am inteles ca nu s-ar prea preocupa. Cea de la APACA ar fi ok dar nu se prea poate intra ca se cer spagi mari. La Masca iar ar fi ok dar tot greu de intrat. Acum eu nu vreau sa supar nici o alta mamica ce are pe acolo copii dar astea sunt info pe care le am, stranse anul trecut in cautarea unei gradi. Eu nu am reusit sa inscriu fata in Militari, ci in Drumul Taberei...Militariul e subdimensionat in privinta asta. Sunt copii f multi si gradi putine. Eu zic sa te duci si sa vezi cu ochii tai
Ana, mamica de
Diana Alexia (28.02.2004) si
Daria Oana (6.01.2006)
Album
silviaelena spune:
Chiar in zona Apusului (la bulevard)e gradinita 195 care se si mansardeaza.
Cat despre cele de la Lujerului, e invers: 197 e step by step.
Eu am copilul la 246 (tot la Lujerului- si ea se mansardeaza) si sunt multumita....
Sa nu spun foarte multumita, ca intodeauna e loc de mai bine!
Witchie spune:
Multumesc Silvia, poti sa-mi spui ce orar are gradi la care mergeti voi?
Cati copii sunt in grupa?
silviaelena spune:
Anda, ti-am dat un PM
N-as vrea sa scriu chiar tot aici.
Sper sa il primesti.....
E prima data cand dau...
Anuska spune:
quote:
Originally posted by silviaelena
Chiar in zona Apusului (la bulevard)e gradinita 195 care se si mansardeaza.
Cat despre cele de la Lujerului, e invers: 197 e step by step.
Eu am copilul la 246 (tot la Lujerului- si ea se mansardeaza) si sunt multumita....
Sa nu spun foarte multumita, ca intodeauna e loc de mai bine!
La ce grupa e copilul tau?
Te poti interesa daca s-au mai facut locuri la grupa mica? Cu cine trebuie sa vb ca sa vad daca mai pot inscrie acum copilul? Eventual imi poti raspunde pe PM.
Multumesc daca ma poti ajuta!
Poze cu familionu'
Povestea nasterii Anei 17.03.2000
Povestea nasterii Teodorei(bb2) 8.10.2004