Mamici de Martie-Aprilie 2008(59)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sovietica spune:

Randunici, randunici, ce dor mi-a fost de voi! Sa aveti un an bun, cu o familie marita cu cel putin un membru, sa fiti toate/toti sanatosi si fericiti!
Am venit si noi acasa dupa un drum de 3 zile! Ca pe 3 dimineata cand am plecat cica spre Bucuresti de la Cluj, am aflat la radio ca Bucurestiul e blocat! Si, desi dorinta de a ajunge acasa era mare, ne-am mai oprit pt o noapte pe langa Campia Turzii la ceva rude ale Omului.
Noi ne-am petrecut destul de cumintei (eu mai ales), ceva gen papa-nani-caca-pipi :)).. Totusi cu ceva tot m-am luptat, si anume cu felul crunt pentru mine de hrana ardeleneasca. Acolo, mai ales la tzara, se mananca la fiecare masa carneturi/grasime!-rece, calda, nu conteaza. nici salata, nu prea se omoara nici cu garniturile, fara supe, nica! Si ca sa obtin o omleta fara slana a trebuit sa duc munca de lamurire. Se uitau la mine si la sor'mea ca la aliens! E adevarat , ca cei care mancau gras n-aveau nici o problema sa stea in ger, pe cand pt mine era greu. Aseara cand am ajuns acasa, pe la 7 pm, primul lucru pe care l-am facut a fost o ciorba.
La Cj am trecut si pe la prietenii care ne-au dat lucrusoare de bb -masa infasat, scaun masina, balansoar, si 2 plasoaice cu hainute. Toate la a 2-a mana, pastrate excelent. Aseara ma uitam la ele si m-a apucat un soi de emotie... Parca totul e neverosimil, parca nu imi vine sa cred ca in cateva luni acele lucruri vor fi "locuite"
De ieri am inceput sa am si eu contractii, cred ca sunt B.H. Eu credeam ca sunt total nedureroase, dar tot se simt destul de bine, pe suprafata abdomenului care se face ca piatra.
Mersul cu masina are un efect tare diuretic pt mine, ca puteam sa fac pipi si la 5 minute! Cred ca i-am exaperat pe Omu si pe sora! De nu i-am mai aratat zapada lui Sasha... Sa nu mai zic ce pasiune a facut el pt vezica mea! A, si odata m-am pus eu pe vine dupa un damb si am inceput sa alunec in jos pe zapada! oaileii ca nu puteam sa ma opresc! A venit Omu repede, nu va zic in ce pozitie m-a gasit!

Vad ca ati scris mult, o sa incerc sa recuperez tot, eventual pe reprize, ca mi-am propus sa stau mai la orizontala.

Mihaiuta, bine ai venit la noi! Sa ai nastere usoara si bb sanatos si in grafic!

Si eu m-am luptat in deplasare cu constipatia si indigestia, dar tot le-am combatut cu fructe, ceai chinezesc anti-adipos (care e laxativ), si prune uscate lasate seara la inmuiat si mancate dimineata. Si desigur multa apa, din care o cana de apa fierbintica pe stomacul gol, eventual cu fibre.
Nasul infundat uneori il dovedesc, alteori nu.

Clau, felicitari pt prenatal! Uau tot mai aproape mi se par nasterile randunesti!
Multzam mult pt urari!
MaryB Sarumana pentru urare, si sper sa nu mai ai parte de sangerari pana la nastere!

Apai randunici, bag sama ca am de recuperat multe pagini. O sa postez ce am scris pana acum, si apoi voi citi capitolele. Oricum, de la Delfinutz am aflat ca nu s-a intamplat nici o catastrofa pe ramurici (Doamne-Fereste!), ceea ce m-a bucurat! Si tot ea mi-a dat de inteles ca sa poarta pozicile cu burtici, promit sa ma simt sa pun si eu una cat de curand, si abia astept sa le vad pe ale voastre!

Kya, linkul tau cu muzicutza sheruita e SUPER! sar'na!

N-am modificat saptamanile inca. cred ca am ajuns la sapt 24. Pup! revin curand.

sovi 22+ saptamani cu sasha (de la Alexandru)
pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RalucasS spune:

Oho Sovi randunica cea calatoare, bine ai revenit printre noi pe crenguta. Chiar ti s-a simtit lipsa si noua ne-a fost tare dor de tine. multi, multi

Am vizionat si eu pozele, foarte frumoase. Ali ma bucur ca te-am vazut si noi, esti draguta foc.
Superstitii nu am nici eu, nici nimeni de la noi din familie, am mai zis asta. Pe vremuri era asa, pt ca nu exista ecograf, si nu stiai ce o sa iasa din tine, bunica mea mi-a zis ca primul lucru care l-a intrebat dupa ce a nascut a fost daca are bebele maini, picioare si toate degetele...dar acum nu e cazul de asemenea superstitii. Daca ai incredere in D-zeu si te rogi la El, sunt sigura ca totul o sa fie bine. Eu vreau deja de saptamana viitoare sa ma apuc sa ii spal lucrusoarele lui bb, sa i le calc, ca sa nu ma trezesc pe ultima suta de metri ca nu mai stiu ce sa fac si de ce sa ma apuc.
Revistele si pe minbe ma intereseaza daca au aparut, o sa ma duc luni sa vad, ca trebuie sa ies din casa si pt analize.

Fetelor eu m-am apucat sa ii fac bagajul randunoiului, ca marti pleaca din tara pt o luna, si m-a apucat plansul de pe acum cand ma gandesc ce greu o sa imi fie fara el....si cel mai tare imi doresc sa nu ma apuce nascarea mai devreme si el sa nu fie acasa...uffff

31+ Lucas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

Multumim,kya,dragut...
Ramo, m-ai topit cu bb care clipesteSoatza mea nu crede ca poate fi eco..
Fetelor,dc mai vb mult de mancaruri,cozonaci imi dau demisia...
ma imbolnavesc...
na, ca si eu mananc ceva bun bun acum,dar nu va spun..

Stela24+cuTeodora
http://md.lilypie.com/9Ks2p2.png
http://community.webshots.com/user/strstella

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Bitzule, de o mie de ori! Fetelor, nu va mai luati de ea ca vorbeste de mancare, imi da mie idei, ia sa va vad in locul meu-ca ma si supar...
Am capatat deja rezultatul la pshu, se mentine proteinurie, verdict dra: nu-i de gluma, scot sarea, scot carnea si ouale, tin tensiunea cat mai jos, daca nu va trebui iar sa ma interneze indelung ca sa monitorizeze copilul (cum creste, inima, etc) si cat de devreme posibil sa-l scoata.
Iar eu nu pot sa-mi fac de mancare tintuita la pat...
De aceea v-am rugat sa-mi dati idei, nu de conversatie. Cui nu-i convine subiectul, e libera sa nu citeasca.
Bitzule, mersi si de informatiile despre CD, deja stiu ce cer de ziua mea
Pidana, vad ca te intelegi mai bine cu soacra, bravo!
Bine ai revenit cuscra!!Ca mi-era dor...

naty 26+ cu (Iulia Elena)
http://bd.lilypie.com/FYlVp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Buna randunici!
Scriu repede ca apoi imi ia randunoiul unitatea sa-i puna un hard nou si ma lasa fara obiectul muncii toata ziua

Noi am fost pana la finii nostri, a fost ziua finutei ieri si ne-am cinstit, plus ca pe cel mic il cheama Ionut, ca dupa fi-miu si l-am pupacit si pe el si iar le-am dus o plasa de cadouri

Deci noi ne mai serbam si de Sf. Ion, da??v-am zis ca decembrie-ianuarie sunt lunile cadourilor en-gros pt. Vlad al meu.

Roxa si Kya, multumesc pt. raspunsul despre lentile, poate ma dau si eu pe ele ca vad ca va simtiti bine cu ele. Dupa ce l-am nascut pe Vlad eu n-am mai purtat ochelari din acelasi motiv, ca-si infigea el manutele in ei si 2 ani cat am stat acasa am fost cam chioara, ma obisnuisem asa...abia cand am inceput serviciul mi-am luat iar ochelari.

Sovii, bine ai venit! Cate kile ai in plus din vacanta asta??Ma bucur ca v-ati simtit bine si ati petrecut frumos.

Si al meu randunoi pleaca marti noapte la Cluj si sta toata saptamana viitoare si ne lasa singurei

Bitza, mi-a venit apa in gura de la legumele cu peste si sos de iaurt si usturoi

Oana 24+ cu bb Stefan si Vladutz (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Iubirea mea
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Soooovi, bine te-ai intors! Ma bucur ca ai avut o vacanta frumoasa.
Ce-am mai ras la faza cu dambul si cu tine alunecand la vale...

Mi-aduce aminte de o scena pe care am vazut-o mai de mult la ski, cand s-a dus o biata femeie in padure ca o chemau nevoile, doar ca nu si-a dat skiurile jos, ci s-a asezat asa pe vine. Evident skiurile au luat-o la vale, ea nu a apucat sa-si traga pantalonii in sus... Si mai si tipa ca se speriase, asa ca toata lumea a putut sa se delecteze cu imaginea unei mogaldete chircita pe skiuri, in fundul gol, urland si prinzand viteza la vale...

Eu am fost putin pe la cumparaturi, mi-am luat niste chilotzoi, ca altfel nu pot sa le zic, un fel de predecesori ai parasutelor, ca sa in capa burta in ei. Mi-am mai luat si o camasuta de noapte foarte dulcica cu nasturi in fata pentru spital. Si un ruj, ca deh, trebuie sa se faca si mami frumoasa...

Ralucuta nu ma plange. Imagineza-ti ca randunoiul meu e plecat de dinainte de sarbatori, si nici macar nu stiu sigur ca se intoarce inainte de nastere... Hai ca o luna e putin, si trece imediat multi!

Ariel vad ca se tin scai de tine tot felul de intamplari neplacute. Off, prin cate mai treci. Intra odata in concediu, si linistete-te acasica, ca-mi dai si mie emotii cand citesc.

Kya 25+ cu Sanziana

A inceput o mare dragoste

-------------------------

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RalucasS spune:

Kya stiu ca la tine e si mai greu, ca al tau sot e plecat de multttt, si nici nu stii cand vine, eu sunt mai norocoasa un pic, dar cel mai greu o sa imi fie primele 3 zile cat face pana ajunge acolo cu autocarul (ca nu vrea sa auda nici in ruptul capului de avion). Dupa ce stiu ca a ajuns cu bine, ma calmez si eu. Asa fac mereu, sunt prapastioasa rau, mi-a frica sa nu se intample ceva pe drum, si cu sechela asta am ramas de acum cativa ani buni, cand am avut un accident cu masina, dar asta este o alta poveste.
Bubu - eu cu tine si cu Kya o sa facem clubul sotiilor "abandonate"
Naty - eu nu inteleg de fapt ce o sa mai mananci tu, daca dulce nu, sare nu, mai scoti si carnea si ouale...cu ce o sa te hranesti pana la urma, cu aer? Doamne, saraca de tine.... imi vine mie sa ma dau cu capul de perete numai cand ma gandesc...

31+ Lucas

Mergi la inceput

Fetelor, sa va cautati camasute de noapte sau pijamale din alea speciale de alaptat, stiti de care? Eu am vazut in Unirea si Cocor sau in Big, langa mine, din bumbac si sper dragute, ai au in lateralul sanilor cate un pliu si pe acolo se scoate tzatzica si papa bebelu'. Sunt super practice si comode. Sau din alea petrecute peste sani. Peste vreo 2 luni o sa ma duc sa-mi cumpar si eu.
Ieri am luat niste sosetele scumpe foc, micute, pt. Stefanut.

Bubu mic
Iubirea mea
Poze

Mergi la inceput

Ralu, al meu sta cel mai putin, vreo 5 zile...dar tot o sa-mi fie greu fara el, mai ales ca el se ocupa de Vlad seara cu baia si imbracatul.
Hai ca are timp sa se intoarca randunoiul tau, nu rateaza el nasterea

Bubu mic
Iubirea mea
Poze

Mergi la inceput

Am uitat sa spun ca mi-a placut burtica Alinei, fata, dar slaba mai esti si tu!

Si am admirat si Bitzula zapada si hainute dragute de bb!

Bubu mic
Iubirea mea
Poze

Mergi la inceput