Mamici de Martie-Aprilie 2008(59)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Roxana Claudia spune:

Raluca - sa nu ma intelegi gresit, nu erau murdare hainele, ba cica erau chiar sterilizate insa erau atat de rupte si de ponosite si cu ate atarnand ca chiar te manca pielea

Roxana 33 sapt cu si Catalin (5 iunie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RalucasS spune:

Carusel "Casuta"
Descriere
Caruselul are mai multe moduri diferite de folosire: cu muzica clasica, cantec de leagan sunete din natura si sunete linistitoare. Prin apasarea butonului "Activare automata" se va activa muzica si rotirea caruselului in momentul in care copilul plange.Telecomanda permite activarea caruselului de la distanta.

Edit:
iar de hainele de spital , pot fi ele si para sterilizate, daca le vezi cu pete pe ele sau cu un alb de ala cenusiu,..... brrrrrr, si ma mai si gandesc cine stie pe cate cucoane o fi stat

31+ Lucas

Mergi la inceput

Clau - apropo de burtica, povesteam eu ca azi m-am dus si-am luat haine pt maternitate, pt mine. Le-am luat masura M, desi eu port acum cam L dar m-ama gandit ca imi vor veni bine dupa 1-2 sapt de la nastere. Si uite asa mi-am amintit de spcul pe care l-am avut dupa nastere cand n-ai fi zis ca am nascut. Aveam burta la fel de mare. Abia dupa cateva zile de stres a stat dr si mi-a explicat usor ca uterul nu se retrage chiar atat de rapid cum ma astept eu...Dar a fost socant nene...nascusem si am iesit din maternitate tot cu haine de gravida

Mergi la inceput

Ralu - pare sa fie una din investitiile bune pt linistea ta si a bebelui, asta dupa descriere. Si din cate stiu astia de la Chicco nu mint in legatura cu descrierile.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RalucasS spune:

roxana pai sa privim partea buna acum, ne mai bucuram si noi de privilegii de gravida, chiar daca nu o sa mai fim

Edit: mersi pt sfat, vroiam eu sa il iau, dar acum daca mai spuneti si voi, il iau cu inima impacata. Ms mult

31+ Lucas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Roxana, copie la indigo! Exact asa am patit si eu dupa nastere, cand a venit randunoiul sa ma ia acasa mi-a adus hainele de gravida si m-am ratoit la el. Insa cand m-am imbracat imi veneau perfect, erau numai bune! Nu-mi venea sa cred, eu ziceam ca sunt slaba ca doar abia nascusem si ma simteam usoara normal...Acum o sa fiu pregatita, stiu clar ca din spital ies in hainele pe care le port acum!

http://community.webshots.com/user/claudel77

CLAU 31 + cu Rebecca

AMR 8 SAPTAMANI !!!!!

mamica de Razvanel si acum de Rebecca!

Mergi la inceput

Eu m-am instalat bine la laptop, mi-am adus un bol de salata de beof si citesc cum nasc fetele de la ian - februarie. Incerc sa ma pregatesc, caci apoi este randul nostru!

CLAU 31 + cu Rebecca

AMR 8 SAPTAMANI !!!!!

Mergi la inceput

Ma duc si eu in patuc sa incerc sa dorm, desi sunt slabe sanse. De regula nu mai dorm decat 4 ore din 24 Asa ca sigur voi reveni peste 2 ore cu forte proaspete. Pacat aca tunci n-am colega de suferinta si bantui pe forum singura ca bezmetica

Mergi la inceput

Bravos Clau...daca io n-am laptop tre sa stau protapita la birou si deja ma dor spate si toate cele, mai mult d'asta ma uschesc.

Mergi la inceput

Roxana, odihna placuta si vise frumoase. Sa te mai trezesti abia maine dimineata dupa 8 sau 9, cum vrei tu! Noptic bun!

CLAU 31 + cu Rebecca

AMR 8 SAPTAMANI !!!!!

Mergi la inceput