Casnicute sexy (154)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Ntz ntz...nici macar un semn de cea mai mica incurajare. Bineeee...voi ati vrut-o!!!

Amira, Robert si mami Miha

Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

ura!!!
miha sexoasa pofticioasa revine in actiune

ps...fie vorba intre noi nu erai prea hotarata sa devii fumeie serioasa

monica
mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by monica-elizabet
ps...fie vorba intre noi nu erai prea hotarata sa devii fumeie serioasa

De zis am zis...As vrea sa fiu dar nu-s.

Mergi la inceput

Monica,iaca asta e placinta care am faurit-o azi.
Sa n-o mananci pe toata,mai lasa si pe dimineata la fete.
Am fujit la culcare...prea multa seriozitate pe aici prin zona.

Va pup! O noapte magica,magnifica,mirifica,fructuoasa si pofticioasa!

Mergi la inceput

miha...mmm ...super arata placinta...abia astept sa o incerc si eu...n-o mananc bre pe toata va las pe voi sa va ingrasati ca aveti nevoie. ..eu si-asa sunt cat china...asa ca ma multumesc cu o bucatitca din Imitatia mea de krem n-a iesit cine stie ce...dar e comestibila
va

monica
mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISMIR spune:

MIHA,multam fain de reteta,am sa le incerc si eu ca par usoare...si te rog frumos,da si cea de la placinta de azi ca am salivat de-am udat monitorul

DANELUTZA,eu nu am pofte draguta mea,ca nu vreau,adicatelea ma feresc...nu sunt vremuri de bbeu desi tare as vrea o fetita...dar mai am timp,ma consolez cu ideea

MONICUTZA,multam de retetele de pe PM...si interesant krem-ul tau...eu azi am confectionat clatite pufoase,reteta de la DOINA,Doamne ce-o mai pomenesc...cu gem de prune si nutela...ai mei parinti au fost uimiti de ce bune le-am facut(acasa cand eram nu faceam nimica)

MIKI,deci vazu-i eu bine,iti sta tare bine culoarea asta,imi place mai mult decat blonda...parerea mea!!!

Fug sa-i fac baie copilului ca urla in baie!!!!
la toata lumea,pe maine!!!

Mirela si puiul scump, Robert Cristian(19 oct.2004)
Pozele noastre: http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001

Mergi la inceput

mirelutza, crede-ma ca nici eu nu prea faceam nimik acasa
doar "specialitati" mama era cu "grosul" si curatenie si mancare si nepoti

monica
mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post

Mergi la inceput

Da,pai te cred,adevarul este ca ce rost are sa ne bagam in bucataria lor,cand are cine sa faca papa bun,nu?!
Mai,da eu am vazut la tine ceva bun,de fapt multe chestii bune,insa mie imi e groaza sa ma apuc de ele,daca nu-mi ies,daca nu sunt bune la gust?!...de ex,am vazut acum rulourile alea cu carnati...hmm,imi scapa denumirea,scuze!!!...alea arabesti!!...poti sa-mi zici cum le faci?

Mergi la inceput

vreau sa-ti zic ca m-ai prins la fix cu rulourile chiar acum impachetez si eu cateva sa le am pregatite pentru maine
vezi ca este reteta incepand de la prima poza(unde scrie file arabesc) ca sa vezi pashii...si cum trebuiesc impachetate... dar iti zic si aici
bati fileurile din piept de pui sau tai piept de pui si-l bati ca pe snitele,condimentezi cu sare, piper... apoi fiecare file il pui peste o foaie de staniol(putin mai mare decat el) peste fiecare bucata de file pui cascaval taiat marunt si masline(eu pun verzi) fara samburi...apoi le rulezi, infasori in staniol si le pui in apa care fierbe pentru 15 min...apoi le scoti, le lasi sa se raceasca, le dai prin ou batut apoi le tavalesti prin pesmet si le prajesti in ulei incins pana se rumenesc.
daca am uitat ceva pliz vezi la poza...ca eu intotdeauna ma uit pe reteta...orice as face ca sa nu uit cate ceva...si sa nu-mi incarc memoria
sunt super simplu de facut si f gustoase

monica
mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post

Mergi la inceput

MONICA,multam fain!...am citit...wauuuuuuuu,da cate ai mai...ce frumoas sunt aranjate,super...felicitari mamico ca ai timp si rabdare sa faci atattea!!!!...as venii si eu la masa la tine ,hihihi,ca atre as papa din toate da rabdare sa fca,neee...

Mergi la inceput