* Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (112) *
Raspunsuri - Pagina 18
![](images/user_woman.png)
bdiana spune:
INTREBARE:este cineva dintre voi care naste la Cantacuzino?! Eu merg la dr. Dumitrescu Ruxandra.....tipa blonda care apare la Oana Cuzino cu sfaturi ,etc...
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
bdiana spune:
Sunt de acord cu tine CREATZO!I-am spus si sotului meu sa se roage la Doamne Doamne pt un bebe sanatos si nu pt un baiat!
Va pupic pe toate...nimeni de la Cantacuzino?
nemary spune:
quote:
Originally posted by creata2008
Bine v-am regasit, zuza mea pereche si nu numai. Mariuca noastra face bine, ca este extrem de activa. Dar Mariuca noastra de la tine din burtica?
Maine ma apuc de calcat lucrusoarele ei. Si mai pun niste masini la spalat. Daca eram acasa, le aveam deja terminate, dar mai bine ca am plecat, ca nu se stia ce se intampla.
Creata 1 cu Creata 2 (maine se termina saptamana 38)Maria Ilona
Creata, te rog nu spala si nu calca maine si nici luni. maine este o sarbatoare fff mare, Boboteaza, cand se sfintesc apele, iar luni este Sf.Ion. nici eu nu am apucat sa calc lucrusoarele pt.bebelina, am vrut sa fac azi treaba asta, dar uite ca nu am facut-o si las totul pt.ziua de marti.
Mari
![](gravida.gif)
![](fetita.gif)
odiseea
www.onetruemedia.com/shared?p=3d1513077dbe4d8dc619f9&skin_id=402&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj bebelina
Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.
Ereena spune:
deciiiiii.....cum va spuneam , am fost la medic astazi .Toate bune si frumoase pana cand m-a dus sa imi fac un test non-stress.OK.Unde se face acest test ?????????in sala de nasteri .Care sala de nasteri era fullllll, cu alte 2 gravide pe scaun pt ca nu mai erau paturi .Acum sigur nu mai vreau sa nasc si sunt pe punctul de a face o depresie , ceea ce nu e bine deloc.Doc a fost incantat ca m-am speriat pt ca in 5 min mi-a sczut tensiunea de la 14/9 la 11/7 .Ideea este ca am vazut pe viu , cum ii iesea capul lui bebe si cum se chinuia tipa si zecea ca nu mai vrea si nu mai poate .Nu era nici ina vesela pe acolo, cum puii mei sa fii cand pe acolo iti iese tot...........frica este doar 10% din ce simt eu ,sunt mai mult decat ingrozita .Nu cred ca dorm noaptea asta.
Testul a iesit bine, bebe e bine, mai trebuie sa fac o eco sapt viitoare si tampita de mine parca imi doresc ca bebe sa fie asa cum zice doc de 4 kg si sa imi faca ceza .Nu vreau sa sperii pe nimeni dar asta simt eu astazi ,sunt in pragul unei crize , va rog sa ma scuzati .Si cuvintele mele au fost bine alese:-) ca sa nu arat exact ceea ce simt.
Va pup
Irina 36+
Matei
POZE
http://bd.lilypie.com/HmLbp3.png
nemary spune:
Miri, si ce sa fac, sa nu mai beau ceai? eu oricum am colul moale si centrat inca de la 20 saptamani, ma bucur tare mult ca am ajuns la 36 de sapt, cu toate ca doctora nu prea ne dadea sperante. acum vreau neaparat sa trecem in sapt.37(marti) cand mergem la eco si la control.
Mari
![](gravida.gif)
![](fetita.gif)
odiseea
www.onetruemedia.com/shared?p=3d1513077dbe4d8dc619f9&skin_id=402&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj bebelina
Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.
Shose spune:
Creatzasi Mariuca de la mine din burtica a fost agitata rau pe 1 si 2 ianuarie. Agitata cum nu am cvrezut ca exista asa ceva. Misca burtika din stg in dreapta...si ma intzepa splina...dar a trecut. Eu am fost de vina, cred ca i am dat dulciuri prea multe, si dulciuri cu ciocolata.
Si io am o presimtire ca se va grabi Mariuca ta.Poate pe 9 acum nu, dar nici pana pe 21 nu cred ca mai sta ea acolo. S'a facut fata mare si vad ca se plictiseste in garsoniera.
Imi pare rau de contractii
35+
AMR Max 5 saptamani !!!
http://www.flickr.com/photos/10814074@N07/
http://image.lafemmebonita.com/c/p595247.png
miki_baby spune:
Virgo!! Virgo!! Virgo!!
Miki 40+
Saara Maria
Miki
Lucrusoare buburuza
Bradul de Craciun
AMR PANA CAND O VREA PRINTESA SA IASA
docdecap spune:
VIRGO!! GO GIRL GO!!
bDiana, vezi poate gasesti subiect special pentru cantacuzino la sectiunea "Nasterea unei stele", iar cu sexu', sanatos sa fie, ca restul sunt aspecte ale vietii...
Ereena, eu zic sa nu te sperii acum pe ultima suta de metri! ai trecut prin multe si tu, si, vorba unei alte gravide, de iesit tot iese! intr-o zi si tot iese (ca in burta nu ramane sigur) asa ca e mai bine sa vina cand e el pregatit, cezariana 'la rece' are riscurile ei...
Miri, vezi ca cenzura e pe faza, ce ma enerveaza, trebuie scris inmu-ierea colului
Monica 39s cu Serban
Life's a beach
pisoi in lucru
www.flickr.com/photos/monicu/sets/" target="_blank"> poze de tot felu'
miki_baby spune:
Fetelor, explicati-mi si mie..care e faza cu testula sta non-stres? De ce este facut si ce relevanta are?
Miki 40+
Saara Maria
Miki
Lucrusoare buburuza
Bradul de Craciun
AMR PANA CAND O VREA PRINTESA SA IASA
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/necunoscut.jpg)
alexia28 spune:
quote:
Originally posted by stancutza
Bineinteles, am abordat cu doctorita din nou problema nasterii - cu cine, unde? Ea facuse deja vorbele cu o colega de-a ei de la Cantacuzino, care era pregatita sa ma primeasca - si in afara garzii, inteleg eu - dar i-am spus ca probabil o sa ma duc la Medlife. I-am zis ca fiind prima nastere e o decizie mai mult emotionala si a spus ca locul unde iti alegi sa nasti este in primul rand o decizie emotionala, si ceea ce isi doreste ea e doar sa vina bebita pe lume sanatoasa, ca e putin si "copilul ei". Nu e draguta?
Asa ca luni o sa-mi fac o programare la Medlife, pentru a ma inscrie la un doctor acolo, chit ca la inceput de an au marit preturile - oare de ce ma asteptam???Ma relaxeaza extraordinar faptul ca drept bagaj voi avea la nastere doar chestii super-personale precum periuta de dinti si trusa de machiaj
Va pupic, si mai citesc din urma!
Stancutza
AMR 25 zile
Mi-ai dat o veste tare proasta cu scumpirile. Am intrat la ei pe site si am vazut ce preturi au facut
![](plang.gif)
![](gravida.gif)
![](fetita.gif)
AMR 7 SAPTAMANI
![](bis.gif)
![](bis.gif)
![](bis.gif)