* Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (112) *
Raspunsuri - Pagina 17
![](images/user_woman.png)
nemary spune:
ooouuaa a mai aparut un clopotel. felicitari Jelimoni sa creasca mare
si sa va aduca numai bucurii.
Mari
![](gravida.gif)
![](fetita.gif)
odiseea
www.onetruemedia.com/shared?p=3d1513077dbe4d8dc619f9&skin_id=402&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj bebelina
Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
nemary spune:
oooaauu a mai aparut un clopotel. felicitari Jelimoni sa-ti traiasca
si sa va aduca numai bucurii.
Mari
![](gravida.gif)
![](fetita.gif)
odiseea
www.onetruemedia.com/shared?p=3d1513077dbe4d8dc619f9&skin_id=402&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj bebelina
Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.
Ereena spune:
mary_b, jelimoni , felicitari pt bebelusi !!! Sa fiti sanatoase si sa va bucurati de ei !!!
virgo , tinem pumnii , sa ai o nastere usoara si bebe sa fie sanatos!!!
Fetelor , dar virgo nu are nici 37 de sapt din cate stiu eu , s-a grabit bebe al ei .....
Despre noi va spun in urmatorul mesaj , fetele merita mesajul lor separat
Irina 36+
Matei
POZE
http://bd.lilypie.com/HmLbp3.png
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/alinaatudor/alinaatudor.jpg)
alinaatudor spune:
Nu am intrat azi si acum ce sa vezi...Jelimoni...felicitari....felicitari...wow...mi-au dat lacrimile...super...bravo....sa fiti sanatosi...
Alina 34 si Stefania
http://bd.lilypie.com/HzUhp2.png
AMR 6 Saptamani
creata2008 spune:
Bine v-am regasit, zuza mea pereche si nu numai. Mariuca noastra face bine, ca este extrem de activa. Dar Mariuca noastra de la tine din burtica?
Dupa cum v-au spus fetele, Irinouka si Ellenuta, am fost in cantonament. Un cantonament care mi-a relevat mai multe lucruri. La mine, in Ilfov, strazile aratau muuult mai bine, am facut 20 minute de acasa pana la un punct de reper pana la care faci in mod normal 15 minute pe vreme buna, iar in Bucuresti am facut 2 (DOUA) ore si 10 minute. Mda... la cumnata-miu a fost bine. Eu m-am jucat toata ziua, iar Dani a fost la studio (care este la 5 minute de blocul unde stateam noi). Dar tot mai bine e acasa!!!!
Iar azi-noapte a fost SHOW. Mariuca a dat din toate cele si m-au apucat si niste contractii. Nu pot sa spun ca dureroase, dar deranjante, mi-au creat un disconfort major. Eu am plecat cu bagaj cu tot, dar am uitat No-spa-ul acasa. Asa ca la 3 noaptea, Dani a plecat la farmacie. Ma rog, una peste alta, cred ca pe la 5 am adormit.
Eu am dpn pe 21 ianuarie, dar feeling-ul meu este ca, exact cum mi-a spus si doctorul meu, nu voi sta pana la termen. Daca nu se intampla nimic acum pe 9, cred ca maxim 15 (cum previzionez eu) si o voi avea in brate pe Mariuca.
Maine ma apuc de calcat lucrusoarele ei. Si mai pun niste masini la spalat. Daca eram acasa, le aveam deja terminate, dar mai bine ca am plecat, ca nu se stia ce se intampla.
Acum ma retrag, nu inainte de a va pupa pe toate si a va imbratisa si a va spune ca mi-a fost dor de voi!
Sa ne revedem cu forte proaspete pe maine si cu vesti de la Virgo.
Creata 1 cu Creata 2 (maine se termina saptamana 38) Maria Ilona
virgo spune:
Ultimul mesaj : am o ora incheiata de contractii dureroase regulate , la interval de 5 minute . Dor si nu prea , e suportabil .
Am iesit pe usa in maxim 10 minute !
Pupici si ne auzim in sms-uri .
Vineeeeeeeeeeeeee
bdiana spune:
Un travaliu cat mai scurt , nastere usoara si bebita sanatoasa pt VIRGO!
Draga Creata 2008....multumesc pt lamuriri...nu de alta dar tati intrase in panica ca nu mai e tati de cuculetz!
nemary spune:
am inceput si eu sa ma vait. ma doare rau burtica si mijlocul, ca la ciclu, dar asta nu e nimic, ca sunt obisnuita, mai rau este ca de cate ori se misca bebelina ma doare colul de numai pot. am cam inceput sa intru la idei, ca se pregateste bb sa vina, dar eu tot vorbesc cu ea si ii spun ca inca nu este timpul, ca abia marti mergem la eco de 37 saptamani si sa facem ultimele analize la sange.
plus ca am visat-o pe o colega de-a mea care trebuie sa faca cezariana zilele acestea iar azi am visat ca parca trebuia sa nasc si tot auzeam ca si data 6-7. pai maine e 6, doar ca eu nu sunt inca pregatita sa nasc.
am inceput sa beau de 2 zile ceaiul din frunze de zmeur, credeti ca are vreo legatura cu durerile mele?
Mari
![](gravida.gif)
![](fetita.gif)
odiseea
miri_mik spune:
nemay, se prea poate sa aiba legatura, ca de aia il iei, pt inia o pauzarea si pregatirea colului!
miri_mik 39s en cours
bebe sacha
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii
http://b2.lilypie.com/DjTMp2.png
http://bd.lilypie.com/25XKp1.png
creata2008 spune:
Eu am mai spus-o, dar tu nu erai atunci pe forum. Ar fi bine sa va pregatiti amandoi, psihic, sa aiba orice sex. Mai ales ca culegi ce-ai semanat si oricum nu poti face nimic sa influentezi sexul. Dar au fost cazuri multe, cu echografuri profesionale si e bine sa te pregatesti pentru orice rezultat. Pentru ca altfel iti creezi niste asteptari si poti sa fii dezamagit.
Important este ca este al vostru... si cu puta si fara!
quote:
Originally posted by bdiana
Draga Creata 2008....multumesc pt lamuriri...nu de alta dar tati intrase in panica ca nu mai e tati de cuculetz!