concediu odihna dupa maternitate

concediu odihna dupa maternitate | Autor: geronimo

Link direct la acest mesaj

Buna ziua!
Am o mare nedumerire #351;i anume:
In luna ianuarie 2007 am revenit la servici dupa un an de concediu maternitate. Am beneficiat de concediu de odihna in luna august, primind indemnizatie, iar in luna decembrie indemnizatia de concediu a trebuit sa o returnez deoarece au concluzionat ca nu aveam dreptul la concediu odihna pe anul 2007. Stiam ca nu au dreptul la concediu odihna pe anul in curs noii angajati, ori eu revenisem dupa 1 an de la nasterea copilului.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Ai dreptul la concediu de odihna pentru perioada efectiv lucrata. Intrucat ai revenit cu luna ianuarie 2007 inseamna ca ai lucrat in 2007 deci implicit ai dreptul la concediul de odihna aferent perioadei efectiv lucrate in 2007.

Marius Pernes
www.marius.rdsor.ro / Mai multe...
Pagina legislativa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ses spune:

Ca tot se discuta subiectul asta.
eu am nascut in noi 2007 si am ramas cu niste zile de CO neefectuate.
ce se intampla cu aceste zile?
trebuie sa mi se plateasca? trebuie sa le efectuez?

Mamica de baiat
http://good-times.webshots.com/album/558948466rsDoPR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

In mod teoretic se platesc. In mod practic se acorda in plus fata de CO curent.

Marius Pernes
www.marius.rdsor.ro / Mai multe...
Pagina legislativa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ses spune:

pai in plus fata de co-ul de anul acesta nu se pot da, pentru ca, am uitat sa precizez, sunt in CIC incepand din dec anul trecut.
Cum ii pot convinge pe sefii mei ca aceste zile trebuie platite, daca e asa?
si in plus nu mai spun de salariul suplimentar care dupa o socoteala de-a lor media a iesit 790 lei din care am primit 408 lei, iar din socoteala mea ar trebui sa fie 900 lei media (dupa ultimul stat de plata).
Sa mai amintesc si de ultimele 42 de zile care mi-au fost platite cu aprox 65% din salariul de incadrare?
Nu stiu ce sa le fac sa ii conving ca au gresit pentru ca indiferent ce le spun eu nu am dreptate.
Te rog sa ma ajuti cu cateva articole "la obiect" prin care sa le arat ca nu vorbesc doar din auzite pentru ca daca le-am facut referire la niste legi mi-au spus ca sunt interpretabile si ca nu in toate firmele se practica asa.

Mamica de baiat
http://good-times.webshots.com/album/558948466rsDoPR

Mergi la inceput