Albinute & bondari de martie-aprilie 2007 (64)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Rebiana27 spune:

Am citit un picutz din urma... Diana... mortale poze, toateeeee! Roxi... no comment! Rares e un scumpic si tu stii ca ma imbolnaveste iar faza cu pisica e criminala! Rianna sa ai parte de inca o jumatate de sarcina asa ca jumatatea de pana acum, chiar arati bine! pentru Carl al Stefanyei! Frumoasaaaaa si Ana lui loradin!
Am facut si noi poze dar cu un alt aparat foto ca celalalt l-am matrasit si nu-mi place asa mult calitatea imaginii!

Rebiana, mami fericita de Luca-Andrei (14 martie 2007, 11:30)

www.totsites.com/tot/deiutz" target="_blank">Eu sunt Luca-Andrei!

Varsta lui Luca
Nastere cu parfum de ghiocei...

Rebiana poate insemna asta dar si asta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elpower spune:

Stefanya, nici ea nu adoarme decat ajutata. Acolo era chiar extenuata pt ca a adormit in timp ce ii dadeam sa pape.

Karla, condoleante pentru pierderea suferita. Am incremenit citind "mama nasa". Mama era pe un rand si nasa pe celalalt. E cumplit sa pierzi pe cineva asa apropiat. Mult curaj! Si sigur a stiut ca o iubesti.

pentru tot !

Ela si Thea, darul meu de la Dumnezeu - 26 martie 2007

Poze Thea-Ioana
Thea-Ioana slideshow

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikiymihaela spune:

Buna ziua stup
Mai intai de toate vreau sa urez si ei LA MULTI ANI tuturor IOANELOR si IONILOR din stupul nostru.
Si azi a fost prima zi de munca, nu a fost chiar asa de greu cum ma asteptam poate si pt ca am fost doar 4h departe de printesa mea.Sper sa gasesc o sol pt ruxy cat sunt eu plecata la servici sa nu fim nevoiti sa o ducem in provincie
a bunici.
V-am pupat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaradu spune:

buna ziua stup,

multumesc pt urarile colective si spun si eu La multi ani cu sanatate! tuturor tizelor/tizilor mei.

va pup!

mamica lui Matei Stefan 12.03.2007
Varsta lui Matei
poze cu matei
Matei, mami si tati te iubesc mult ... mult ... mult de tot!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana69 spune:

LA MULTI ANI pentru Ioani si Ioane

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alionushca spune:

La multi ani fetili!

E, si cu ce sa incep mesajul

Cu mare greu am decis sa apar - prea am suferit data trecuta, am si plins nitel si nu s-a trecut.

Dar mii dor taaaare de voi - intr-o zi am intrat si primele poze pe care le-am vizionat au fost ale lui Lumi nag- atunci mi sa facut si mai dor de voi,Lumi- frumoase poze, tinara bunicuta si fffff simpatic fratior mai ai(mult m-am uitat eu la poza ceea)

Cum citesc cite ceva - voi incerca sa raspund si eu.

Despre noi: ne topim ziua intreaga de draga ce este - asta e descrierea exacta a situatiei.

La fix 10 luni avem 8600 gr, avem 8 dinti - ultimul aparuse pe 31 decembrie. Cintam - lalalal toata ziua, batem tapushele-tapusele si stim cit de maaaare e Ilincuta - ,, tita mare,, si ridica miinile in sus. Stam nesustinuta in picioruse (copacel) - si batem din palme.

Ieri prima data a spus Ta-Ta - de atunci turuie ziua intreaga ba tatata ba lalalala.

Cam atit - pentru primul mesaj e suficient.

Va pupacim pe toti.

Puiul mamei la ,VI , VII lunite

Aliona , mami de printesa Ilinca (6 martie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihael@ spune:

quote:
Originally posted by ioanaradu

buna ziua stup,

multumesc pt urarile colective si spun si eu La multi ani cu sanatate! tuturor tizelor/tizilor mei.

va pup!

Varsta lui Matei
poze cu matei

of, ca tocmai pe tine te uitai cand am intocmit lista de sarbatoriti

La multi ani, draga Ioana!

Mihaela siwww.desprecopii.com/info.asp?id=1199" target="_blank">Stefania (19 martie 2007)

Poze la 8 luni
Varsta Stefaniei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cheburashka spune:

Dragele mele,
hai ca iar va bat la cap... Am o mare dilema. Puiul meu a facut ieri febra 38,2 si nu stiu de la ce. Am sunat doctora si dupa situatia descrisa mi-a spus ca s-ar putea sa fie de la dinti. Adica are deja 2 dinti de jos, are 8,5 luni, saliveaza toata ziua, chiar se ineaca de la saliva uneori, dar nici urma de dinte sau inflamatie la gingii. Cand ii pun degetul nu se simte nimic... Problema este ca soacra-mea este stomatolog si imi spune ca nu are cum sa faca febra de la dinti daca nu e iflamata gingia si nu o doare. Nu stiu ce sa mai cred si pe cine sa cred. Eu tin s-o cred pe soacra-mea (de data asta, desigur), dar poate ma insel. De racita, parca nu este. Mucishori nu are. Iar dupa prima doza de panadol i-a trecut si febra instantaneu si nu a mai facut deloc astazi si nici ieri noaptea. Sunt tare ingrijorata, caci nu stiu de la ce a fost.
Oricum, maine vine pediatra sa o consulte. Tare vreau sa vad ce o sa iasa (care pe care) intre ea si soacra . Oricum, azi sunt mai bine, dar ieri eram speriata rau, caci e prima data cand face febra. Dar si mai greu este cand nu stii de la ce. Daca aveti pareri astept sa-mi raspundeti. Va pup.

p.s. draga Aliona, a nins la Chisinau? Sunt curioasa cum o mai fi pe acolo... Imi este putin dor, caci n-am mai fost de vreo 5 ani.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaradu spune:

quote:
Originally posted by Mihael@
ca tocmai pe tine te uitai cand am intocmit lista de sarbatoriti

La multi ani, draga Ioana!

esti iertata!
hai, fii serioasa! cum sa ma supar pt asa ceva?

in alta ordine de idei, eu am comandat cereale www.worldkids.ro/" target="_blank">de aici. le-am comandat vineri si mi le-a adus azi. eu am luat cutii de 550-600 g ca mi s-au parut mai rentabile. momentan nu au chiar tot pe stoc, dar mi-a zis ca pana la sf saptamanii isi vor reface stocurile.

apropo Mihael@ ce-i mai cumparasi mandrei? ca n-ai mai zis nimic de achizitii si stii ca noi eram cam pe aceeasi lungime. poate-mi mai dai idei pe ce sa mai dau niste banuti! eu i-am comandat lui matei www.toybox.ro/jucarii-din-plus/casuta-cu-animale-din-plus/" target="_blank">asta si
www.toybox.ro/jucarii-din-plus/leu-din-plus-invata-sa-te-imbraci/" target="_blank">asta. doar ca eu le-am comandat de la muc cel mic.

Varsta lui Matei
poze cu matei - luna 9

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rebiana27 spune:

Ioana, eu i-am luat lui Luca www.target.com/gp/detail.html/601-8333279-6196946?ASIN=B000MIOVJQ&AFID=Froogle&LNM=B000MIOVJQ|LeapFrog_Baby_Counting_Pal&ci_src=14110944&ci_sku=B000MIOVJQ&ref=tgt_adv_XSG10001" target="_blank">ASTA din Carrefour!

Rebiana, mami fericita de Luca-Andrei (14 martie 2007, 11:30)

www.totsites.com/tot/deiutz" target="_blank">Eu sunt Luca-Andrei!

Varsta lui Luca
Nastere cu parfum de ghiocei...

Rebiana poate insemna asta dar si asta

Mergi la inceput