Albinute & bondari de martie-aprilie 2007 (64)
Raspunsuri - Pagina 13
ElenaGiulia spune:
Imi cer scuze am uitat La multi ani sarbatoritilor de azi sa aveti parte de tot ce va doriti!!!
Elena fericita Mamica a Alexandrei(16-8-2000)Giulia(27-2-2004)si Arthur 28-3-2007
http://www.sonia.as.ro/
Ajutati-o pe Sosonica!
ghibuadina spune:
FETELOR, E CUMVA VREUN VIRUS CE SE CHEAMA MUCI???nU GLUMESC, CA TOT AUD DE MUCI, MUCI, LA TOATA LUMEA, FARA FEBRA?E CEVA CRED...
Zadi spune:
Multumim tuturor de urari .
diana69- intreb si eu ca mihael@ cum ti-ai dat seama ca sunt oxiuri? esti convinsa ca sunt oxiuri? ar trebui sa ii faci coprocultura in trei zile diferite, o zi da una ba, si sa ii iei kaka cu betisorul din trei locuri (de la inceput, de la mijloc si de la final). mai stiam ca oxiurile se vad sera si noaptea. mai da-ne de stire.
rianna- esti frumusica tare. ce dor imi e dor de burtica!!! sa mai pui poze te rog. si puneti si tu ceva mai mulat ca sa se vada mai bine.
Dana-mami de zana si zan
Ingrid (25.12.2004)
Ian (16.03.2007)
roxygeo spune:
Buna ziua stup!
La multi ani! celor ce poarta nume de Ion, Ioana si toate derivatele de aici
La multi ani! albinutelor si bondareilor care mai adauga o lunita!
Multa sanatate bebeilor bolnaviori!
Avem si noi citeva pozici noi
http://community.webshots.com/album/562041963GvUuhl
Roxana - Rares e mortal...noi suntem la categoria ciini
HELP - De unde cumpar si io sanie???? Ca in cora sau carrefour n-am gasit...
Pupici
Roxygeo si Teodora Maria 13.04.2007
anaalina spune:
BZZZZ si eu pe aci sa urez LA MUTI ANI !!! tuturor IOANELOR si IONILOR sa aveti parte de mute bucurii si sanatate multa.
Ei bine e epidemie generala de MUCI dupa cum vad , noi suntem iar in club , ca de nu au trecut decat 3 zile. Nici nu-mi vine sa mai scriu , de fiecare data va anunt ca suntem mucioase .
Aseara m-am enervat ca era plina de muci si pe la ora 7.30 o apucase somnu si dupa somnul asta ne tine treji pana la ora 1. Asa ca am imbracat-o frumos si am scos-o afara , mucii au disparut instant , la fel si somnul. Am bantiut cam o ora prin Oraselul Copiilor.
La un moment dat ii spun lu tasu "vezi ca aluneca" si im momentul urmator era in fund cu copchila pe burta lui. Sa va spun ca mi-a stat inima, din fericire Catalina radea si tasu cazuse cu curu in zapada, asa ca si-a revenit repede.
Saniuta nu avem dar cred ca ar fi fost buna tare.
Revin ca ma striga Catalina mamamamamamam
Anaalina , mami de Catalina Teodorahttp://community.webshots.com/user/anaalina(30.03.2007)
Elena.2006 spune:
LA MULTI ANI ION, IOANA!
Multa sanatate la picii bolnaviori.
Felicitari mergatorilor si ii asteptam cu nerabdare si pe ceilalti!
Am vizionat file si poze, s-au cam amestecat in capul meu, si asa destul de suprasolicitat...dar nu am putut sa nu remarc cum puii se fac din ce in ce mai scumpi si cum progreseaza
Un pupic pentru mamicile care sunt epuizate, si unul pentru cele care nu mai au timp, asa ca mine.....
Marta multa sanatate lui Victor si sper ca atunci cand vei lucra sa poti, macar o data pe saptamana sa intri si sa ne mai spui ceva. Asa va fi si la mine la servici, voi stii decat cand o sa plec de acasa, nu pot sa intru pe net, etc. dar in o sa imi fac timp la sfarsitul saptamanii, sper..
Saniute, erau parca si la Bricostore, dar nu le-am vazut cum sunt...
Vroiam sa intreb de aparatori pentru prize si alte lucruri necesare pentru protectia copiilor care misuna peste tot...Ce trebuie sa luam si de unde?
Adrian bb de Elena M. (10.03.2007)
Atit de mare
9 luni si Craciunul
Filmulete
Rebiana27 spune:
LA MULTI ANI TUTUROR IONILOR SI IOANELOR!!! MULTA SANATATE, FERICIRE SI REALIZARI!!!
La capitolul muci suntem si noi, asta dupa ce am experimentat febra de pana la 39,9. Am zacut toti trei in vacanta scurta ce-am avut-o! Asa ca se cuvine sa ma alatur tuturor celor care va iesiti din minti cautand solutii de a scoate din nasuc mucii in timp ce copilul urla cat il tin puterile semn ca nu e bine sa va apropiati de nas, nici cu pompita, nici cu batista bebelusului, nici macar cu un servetel sa mai aduni ceea ce iese dupa stranut... Dar trecem noi si peste asta!
Incerc sa mai citesc din urma dar nu stiu cat reusesc! Pup!
Rebiana, mami fericita de Luca-Andrei (14 martie 2007, 11:30)
www.totsites.com/tot/deiutz" target="_blank">Eu sunt Luca-Andrei!
Varsta lui Luca
Nastere cu parfum de ghiocei...
Rebiana poate insemna asta dar si asta
roxanici spune:
quote:
Originally posted by Elena.2006
LA MULTI ANI ION, IOANA!
Vroiam sa intreb de aparatori pentru prize si alte lucruri necesare pentru protectia copiilor care misuna peste tot...Ce trebuie sa luam si de unde?
Adrian bb de Elena M. (10.03.2007)
Atit de mare
9 luni si Craciunul
Filmulete
io am luat din carfur dopuri pt priza si o chestie de pus la usa sa nu isi prinda degetele. mai vreau aparatori pt colturi si poate ceva de blocat sertare
roxana & Rares Teodor (23 martie 2007)
diana69 spune:
Pai i-am vazut in scaun aseara.Si avea unul si la anus.Am crezut ca mor.
Azi am vorbit cu doctorita si a spus ca pot sa-i dau Zentel jumatate de flacon de suspensie 3 zile.
Am sa incep de maine.
Cred ca si din cauza asta s-a trezit asta noapte pe la 3 jumatate si nu a mai dormit pana pe la 5 jumate.
Intr-adevar acum am vazut si eu multe progrese dupa 9 luni ca si alti copilasi.
lauramar spune:
TUTUROR CE POARTA NUMELE DE ION SI IOANA SI SCUMPULUI MEU SOT
Va pup si ma duc ca mai am treaba ca deseara facem mare chef!