Iasule, mandra cetate (65)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Gabiarama, petrecere frumoasa si asteptam niste poze!

Herra, bine-ai revenit.

www.totsites.com/tot/iustin_si_teo/photos/g0" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kriss79 spune:

La Multi Ani in 2008!!
repede pana nu se scoala pitica pt baita.. da, noi am avut botezul acum pe 15 dec la bis Sf Nicolae Domnesc, dar nu stiu cat au dat nasii..din pacate
noi la nunta, de ex, in iulie 2007, ca nasi am dat 350 lei+150 lei corul..la botez e mai putin teoretic..oricum cred ca 100 lei e ok..dascal..habar nu am..mai e taxa de rezervare de 50 lei..dar aia am dat-o noi, parintii..
cat despre cam cat dau nasii la nunta..onix..in 2005, vara, la noi ..400 E..iti dai seama ca acum e mult mai mult..500-600 euro..mai ales ca a si scazut in ultimul an..

Avem 2 luni!!
Cristina fericita de Alessia Stefana (16.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralnied1 spune:

asa deci... Miha.... bunatate de placinta si la mine n-ai aruncat nimic... bine...

Foto Ralu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Raluca inseamna ca n-ai stat la primire,ca io am aruncat. Parol!

In alta ordine de idei...detectivesti?

Amira, Robert si mami Miha

Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...

Mergi la inceput

hai mai, ca eu eram aici... pe cuvantul meu! n-a zburat nimic in directia asta... poate ai incurcat podurile cumva?

nu-s detectiv... da' ce sa fac daca mi-a sarit in ochi? mai ales la asa o bunatate... cum sa ratez? (sper ca nu te-am supy)

Foto Ralu

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by ralnied1
(sper ca nu te-am supy

Cum sa ma supar mey? Chiar voiam sa te poftesc in gasca,chiar daca nu esti casnicuta esti bine venita. Ce zici?

Mergi la inceput

daca ai sti de cate ori ma mananca limba sa comentez pe acolo... da' incerc sa ma abtin, totusi...
de asta vin si te barfesc pe aici :)) Dar niciodata nu se stie cand te trezesti cu mine si pe acolo...
si daca e vorba de detectivi... am descoperit si proaspata declaratie pe care ti-a facut-o Robert Si ma intrebam: oare simte ca e putin pe locul doi de incearca sa te tina aproape cu vorbe de astea? Sau, pur si simplu, asa i-a venit lui pe moment? Oricum, a fost un dulce...

ps-acum imi clatesc ochii cu dulciurile tale... nu le vazusem de mult :D

Foto Ralu

Mergi la inceput

Raluca,eu incerc pe cat posibil sa nu fie pe locul doi,dar iti dai seama ca Amira beneficiaza de mai multa atentie.Ce sa fac? N-am cum sa ma impart...ca de-as putea...Acum cand sunt cu Amira ma suplineste sotul in relatia cu el ,dar ce ma fac dupa ce incepe munca?
Inainte ma rugam de el sa-mi dea un pupic,trebuia sa se gandeasca daca are sau nu chef... Acum,parca abia asteapta...Nici nu asteapta sa termin de cerut si a si sarit in gatul meu.

Mergi la inceput

eu stiu ca nu faci diferente si ca, vrei-nu vrei, Amira necesita mai multa atentie... Dar stii cum sunt copiii... Tot timpul li se pare ca lor li se cuvine totul si sesizeaza ca nu le faci pe plac, pun repede boticul...
E posibil sa fi observat ceva Robert, ca la istetimea lui, nu m-as mira. Si vrea sa nu te piarda... :)

edit: eu ma retrag spre patut... ca mi se inchid ochii...
Noapte buna, Miha!

Foto Ralu

Mergi la inceput

Si... petrecerile continua...

La multi anisori, DAVID!
Sa cresti mare, sa fii sanatos, sa iti asculti parintii si sa ai mult noroc in viata!

Foto Ralu

Mergi la inceput