Iasule, mandra cetate (65)
Raspunsuri - Pagina 7
ralnied1 spune:
tu ma asteptai si eu, ca nesimtita dormeam...
si ma mai si visam la munte...
cel mai bine e sa arunci in directia podului. Ma bazez pe intuitia ta, sa vezi exact unde e locatia. Si eu promit sa prind.
Foto Ralu
mariussimiuc spune:
Am notat...![]()
Amira, Robert si mami Miha
Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...
ralnied1 spune:
eu imi caut in retea un film, dar nu gasesc nimic interesant. Habar nu am ce sa mai aleg, sa vad... Ca somnul mi s-a dus acum...
Oare sa ma apuc de citit? :D Mi-am descarcat de pe net niste carti si inca nu m-am atins de ele...
Miha... ce mancare faci maine de post? Sau nu faci de post? Eu acum mi-am amintit si n-am idei. Vreau o mancare simpla... sa o fac repede si sa nu tina nici multe zile... :D
Foto Ralu
mariussimiuc spune:
Vai de mine...nu ma intreba de mancaruri de post,ca nu le am cu de-astea.De vreo 3 ani si ceva,de cand am ramas insarcinata cu Robert,am tot avut scuze sa nu tin post
Si am cam uitat...Amira, Robert si mami Miha
ralnied1 spune:
cred ca ma rezum la o simpla tocanita de cartofi..
sau o salata orientala...
trebuie sa se termine repede, ca duminica ne trimite soacra-mea mancare de la Sf Ion (cumnatu') si nu pot da cu piciorul :D
Foto Ralu
mariussimiuc spune:
Hmmm...tocanita nu-mi place,dar la o salata orientala daca ma inviti vin.
Sau la o ciulama de ciuperci? ![]()
ralnied1 spune:
quote:
Originally posted by mariussimiuc
Hmmm...tocanita nu-mi place,dar la o salata orientala daca ma inviti vin.Sau la o ciulama de ciuperci?
pai fac o tocanita mai supica de fapt... si s-ar putea sa iti placa, mai ales daca imi reuseste...
ciulama de ciuperci? cum se face? am niste bureti prin congelatori... se poate?
Foto Ralu
mariussimiuc spune:
quote:
Originally posted by ralnied1
ciulama de ciuperci? cum se face? am niste bureti prin congelatori... se poate?
Uite ai o reteta aici.
ralnied1 spune:
hmmm... imi amintesc ca pozele alea le-am mai admirat la un moment dat...
pai... conform retetei de acolo... e un fel de ceea ce eu numesc tocanita de ciuperci si da, merge cu bureti din congelator. Maica-mea asa face, cand are bureti. Mai des presteaza soacra-mea, ca la ea congelatorul e plin.
Am convenit acum cu sotul: o supica de cartofi, morcov etc si un pilaf de orez, care sa fie si pe duminica, pana aduce el mancarea de la maica-sa.![]()
Foto Ralu
miki68 spune:
Gud morning, pipal! Azi am fost destul de matinala pt. we (7,45), am papat deja si-mi beau cafeluta. Ma gandeam sa spal niste rufe colorate, dar am auzit ca de azi nu se mai spala ca se "sfintesc apele". E adevarat? Voi ce stiti de asta?
cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei