Chat-ul DC

Chat-ul DC | Autor: mama_lui_alex

Link direct la acest mesaj

Imi cer scuze daca fac vreo greseala...dar nu ma pot loga la chat (sau nu stiu sa o fac?!?..oups..asa batrana..sunt??!!.

Deci..sunt logat-a pe forumul DC, dau click pe "chat" in meniul din stanga ecranului..si imi apare o noua fereastra (goala)cu urmatorul mesaj :"Connecting...
You need login to the website at first!"..(eu figurand ca "unknown").

Cum fac sa ma log-ez pe chat?PLS!PLS!

Mersi mult,
Mama_lui_alex

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

mama_lui_alex, si eu am incercat in noaptea dintre ani sa "petrec" revelionul pe chat.insa la fel ca si tine nu am reusit...acelasi lucru imi aparea si mie... mirela(desprecopii) a fost f promta si mi-a spus ca userii care au liniute in nick nu se pot loga pe chat(este o mica problema de moment) si eu sper sa se rezolve

monica
mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana C spune:

Nici eu nu ma pot loga pe chat si nu am nick cu liniuta. Probabil ca si "spatiul" conteaza ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anca Wish spune:

Nici eu nu pot sa intru (si nu am liniutza). Imi spune ca trebuie sa ma loghez ca sa am acces.
Imi pare tare rau. Era tare frumos pe vremuri cand stateam la barfe pe chat.

Cand asteptarile sunt prea mari, sampania ramane nedesfacuta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mama_lui_alex spune:

Nu vede nimeni "avizat" subiectul asta ca sa ne ajute??!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns admin spune:

Problema este ca de la aplicatia de chat nu avem codul si aceasta nu accepta alte caractere decat [a-z] 0-9]. Deci daca aveti un underscore in nume sau alt caracter nu va puteti loga pe chat.

Lucrez de ceva vreme la un workaround dar o sa mai dureze ...

Numai bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana d spune:

Da, si eu ma chinui de cateva luni sa intru pe chat. Atunci cum fac sa-mi schimb nik-ul, vreau sa scot pauza.

Fetele mele

Iremediabil indragostita de CANADA

Mergi la inceput