Pregnyl in sarcina- urgent raspuns, va rog!

Pregnyl in sarcina- urgent raspuns, va rog! | Autor: c.myry

Link direct la acest mesaj

Buna seara,

Poate ma puteti ajuta cu un raspuns. Sunt insarcinata in 19 sapt. si fac tratament cu pregnyl pentru sustinere inca de la 6 sapt. de sarcina. 1 injectie la 4 zile.
Si astazi am incurcat zilele si din greseala am facut injectia la 3 zile. E pt prima oara cand se intimpla asa ceva.
Ce spuneti poate afecta, e grav?
Acum nu stiu cum sa continui cu urmatoarea. Sincer nu as vrea sa il deranjez pe dr. cu telefonul. Voi ce spuneti?
O fac la 4 zile de la aceasta sau o fac asa cum trebuia normal, ceea ce ar veni la 5 zile si nu la 4 de la ultima injectie?

Va multumesc mult si astept raspuns.

Pupici tuturor!

myry 18+

Mami si tati te asteapta http://bd.lilypie.com/2VaDp3.png

Cuvintele bune pretuiesc mult si costa putin. - George Herbert

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alexia28 spune:

Myry, stai linistita nu e problema dar tu pana la cate saptamani faci pregnylul? Eu l-am facut pana pe la 12 saptamani, si am avut si eu sarcina oprita din evolutie. Parerea mea este acum sa continui la 4 zile, nu la 5. Mi se pare oricum destul de mult pregnyl, ti-au iesit cumva si Ir urile marite de ti-a prelungit tratamentul?

pupici si stai linistita ca nu-i problema

www.flickr.com/photos/10210052@N04//" target="_blank">Alexia si minunea mea

AMR 7 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu_t spune:

sfatul meu e sa-l faci in continuare la 4 zile de la ultima, e nevoie de o anumita concentratie de hcg in organism, la 5 zile ar putea fi prea mult, adica ar scadea prea tare concentratia-cred eu. si iarasi cred ca nu ar fi o problema sa-ti suni dr. dar sincer m-as mira sa fie grav.
succes!

a venit toamna...cu un bebe albastru!!!
19+
drumul lui bebe
AMR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns c.myry spune:

Multumesc mult pentru raspunsuri.

alexia28, ralu_t - initial am facut tratamentul pina la 12 sapt., dar la eco de 14 am avut IR marite si mi-a prelungit dr. tratamentul. La 17 sapt. pe partea dr. se stabilizase, dar pe stg. nu scazuse destul valoarea, asa ca a trebuit sa continui, pina la 20 sapt. Sa vedem ce va fi la eco de 20-21 sapt. Sper sa scap de ele.

Si eu ma gandeam ca la 4 zile. O sa incerc sa il sun pe medic, oricum.

Inca o data va multumesc mult si va doresc sarcina usoara si bebei sanatosi!

myry 18+

Mami si tati te asteapta http://bd.lilypie.com/2VaDp3.png

Cuvintele bune pretuiesc mult si costa putin. - George Herbert

Mergi la inceput