Mamici de iulie-august 2008 (17)
Raspunsuri - Pagina 14
boticelina spune:
dia ce patanie groaznica! Bine ca ti-ai revenit. Ar fi totusi bine sa fli la ce ai facut alergie ca sa poti evita pe viitor asemenea intamplari.
Mona La multi ani! puiului tau si nu fii amarita pentru ziua lui Cris, s-a intamplat anul asta asa, a fost o situatie speciala, anii viitori sigur nu va mai fi la fel. Bine ca nu te-ai ranit sau n-ai zgaltait bb mic prea tare.
Fetelor, dar va dati seama ca noi nastem vara si copiii nostri vor fi ultra amarati ca nu-si vor putea serba ziua la gradi si la scoala? Mie mama mi-a zis asta si si-a adus aminte de colegii mei care erau nascuti in lunile de vara si care niciodata nu-si serbau ziua ca nu venea mai nimeni. Toata lumea era in vacanta, plecata la bunici, in concedii, ce mai, tragedie. Io ma gandesc foarte serios la un nume de sfant care sa pice in timpul anului scolar ca sa preintampin o situatie de genul asta. Macar ii fac ziua de nume cu colegii si cea de nastere cu familia.
Dar ce probleme imi fac io
!!
Monica
si gargaritza 12+
"If you are unware of your choices, then you have none"
danangie spune:
Buna dimineata,
In sfarsit am dormit si eu bine azi-noapte.
MONALAC pai naspa faza cu socru. Ce bine ca eu ii am asa departe. Nu e ca am o relatie asa apropiata cu ei. De fapt, cu ea....ca e stranie tare femeia asta.Cat despre MARYAANNE wow...esti sigura? Eu nu stiam.....adica stiu ca o fata deschisese un subiect legat de aceasta chestie.....dar nu stiam ca e ea si ca s-a inscris aici......pai esti sigura? Nu de alta....dar nu as vrea sa o stergem de pe lista si de fapt sa nu fie ea....
BOTICELINA nepoata mea e nascuta in august. Dar ea a avut noroc ca la bloc sunt foarte multi copii mici.
mult asteptat
boticelina spune:
Dana la noi nu mai sunt asa multi copii ca atunci cand eram noi mici. Eu, de ex, aici in bloc am depistat cu mare bucurie o vecina insarcinata in luna a 8-a, plus prietena mea cea mai buna care este insarcinata in 10 sapt. Atat. Deci putini copii de varsata apropiata. Om mai gasi cativa la gradi si la scoala, dar tot nu se vor aduna cate 40 cum se adunau la zilele mele de nastere in copilarie. Of, abeia ne ajungea apartamentul alor mei, iar mama gatea ca pentru un batalion. Plus ca bateam halvitza de Lasata Secului, era asa de fain, of, of! Sper sa le putem oferi acelasi lucru si puilor nostri!
Monica
si gargaritza 12+
"If you are unware of your choices, then you have none"
danangie spune:
BOTICELINA ce frumos...asa multi copii. Mie nu mi-au facut decat o singura data ziua. Probleme finaciare. Deci, iti inchipui....ce "experienta" am eu in zile de nasteri. De asta mie nu-mi place cand vine ziua mea de nastere....
mult asteptat
Alina Maria spune:
Da e ceva cu ziua de nastere , nici ai mei nu au sarbatorit-o decat in famile si asa eram noi multi . Eu am avut niciodata voie sa iau copii acasa sau sa merg la ei . Ne-am si mutat de 7 ori pe parcursul anilor , vai si amar de prieteniile pe care le faceam .
In fine se pare ca eu ar trebui sa nasc pe 26 junie dar cezariana va fii pe 18 , 19 , sau 20 junie deci e inca scoala . Aici este o obijnuinta ca copii sa mearga cateodata la alti copii si invers , o data sau de doua ori pe saptamana .
Fetelor desi eu am aproape 16 saptamani nu il simt pe bb. deloc oricat mas stradui .
Cine mai e asa in 16 saptamani ?
Alina
15+3 si
Mandy Stephanie 3 ani
anaxena spune:
din proprie experienta va rog `sa va puneti copiilor un nume de sfant din timpul anilor
pe mine ma cheama Ana-Maria si sunt nascuta pe 25 iulie..concluzie pe 15 aug de Sf Maria ciu ciu ziua mea...pe 8si 9 sept iar ciu ciu iar de ziua de nashtere nici atat...eu faceam atatea cadouri,iar de ziua mea nu aveam pe cine invita ca toti erau plecti la tara...si de,e vara...se pleaca la mare..cui ii ardea de ziua mea de nashtere...e greu sa cati la atatia la multi ani si tie decat parintii
Ana-Maria
16+
am o
MARIA!!!AMR 24sapt
proiectul bebe pink
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x3k83m_video008_events" target="_blank">filmuletze bebe
danangie spune:
ALINA dar tu faci cezariana pentru ca deja ai mai facut cezariana? eu am 16 sapt. Si da, il simt. nu foarte des ,dar il simt. Aseara l-am simtit cam de vreo 5 ori in timp ce ma rugam.
mult asteptat
monalac spune:
eu sunt cam ingrijorata,caci azi bebe n a miscat deloc.nici ieri prea mult,dar cand a miscat a facut o cu putere,cred ca ma uitam la burta,s ar fi vazut..
cat despre zile de nastere si onomastica,aveti grija sa nu puneti zile apropiate.de ex,cris e nascut pe 3 ianuarie si il cheama si ioan,care e pe 7.va dati seama,sunt la 4 zile diferenta,nu mai vine nimeni si la ziua onomastica...
BOTICELINA,voiam sa ti spun ca te admir pt curajul tau...pe mine ma ingrozeste ideea de a avea un copil cu probleme,doamne fereste.
DANA SI ALINA MARIA,nici mie nu imi serbau ai mei zilele de nastere,doar majoratul ni l au serbat mie si fratelui geaman si asta dupa indelungi rugaminti...si ai mei aveau bani,tata lucra la vama,insa/...,nu prea aveau parintii treaba cu noi...nu mai zic ca nici noi nu aveam voie cu nimeni in casa,iar apoi,cand eram la liceu,aveam voie sa aduc cate o prietena,insa de prieten nici nu putea fi vorba..avea tata o obsesie ca i fura lumea din casa,etc...nici acum nu s aschimbat,cand merg cu cris pe acolo,nu l lasa sa puna mana pe nimic,desi n are cine stie ce prin casa...,casetofoane vechi,prostii de astea...
16+
Mami de
Cris
Poze Cris
danangie spune:
MONALAC ca am uitat sa te intreb, tu ai baietel? Parca asa spusesesi tu,nu? Vrei sa punem caruciorul? 
Ce mancare mai faceti voi? Eu azi fac o varza cu carne de vita.
La nume voi v-ati gandit?Daca voi avea fetita o voi chema : Martina Maria. Dar daca voi avea baietel....nu am nici o idee.
mult asteptat
oanasm spune:

ce mai faceti? noi mergem la o plimabrica, dar am intrat sa va salut si sa pun vreo 3 poze cu spitalul din ungaria
http://i234.photobucket.com/albums/ee5/oanasm/Picture004.jpg
http://i234.photobucket.com/albums/ee5/oanasm/Picture003.jpg
http://i234.photobucket.com/albums/ee5/oanasm/Picture001.jpg
Oana
6+ 
o noua viata