Bilete de avion pentru Australia

Bilete de avion pentru Australia | Autor: dearChris

Link direct la acest mesaj

Ce companii imi recomandati?
low cost
-multumesc anticipat

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristina1974 spune:

Companii low cost in nici un caz nu ai sa gasesti spre Australia.
Eu iti recomand British Airways, cu escala prin Londra, Emirates, Quantas, si or mai fi si altele.
Eu,personal, am calatorit cu astea, si sunt foarte seriosi, iar avioanele sunt foarte bune.

Ajutati-o pe Sonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dodo spune:

Nu stiu din ce parte a tarii pleci, romanii din Ardeal prefera KLM, Lauda Air si schimba apoi la Dubai cu Emirates sau la Bankok cu Qantas, Malayesian, Singapore. Noi folosim Emirates, Singapore sau Malayesian pina la Dubai si de acolo Tarom, pt. ca merg direct la Buc, nu mai fac escale prin Europa ca alte companii. La un zbor de 17h cit face pina la Dubai, un plus de 3-4h de plimbat prin Europa conteaza al naibii de mult..Companiile low cost nu au curajul sa zboare pe rute asa lungi si chiar daca ar opera, nu as recomanda..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dearChris spune:

Sarut mana
Nu am mai zburat cu avionul, nu stiu daca ma descurc m-am uitat pe site-urile companiilor respective si m-am cam speriat... cred ca-mi iau gandul.. deocamdata
multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana_1976 spune:

Buna Chris!
Eu daca as avea timp la dispozitie si nu as lua cei 4 copii cu mine, as proceda in felul urmator si as iesi cu cel putin citeva sute de euro mai ieftin:

1. low lost pina la Londra (de aici am www.ryanair.com/site/SE/" target="_blank">Ryanair cu multe oferte in functie de perioada de exemplu, dar nu stiu ce aveti din Romania)

2.de la Londra cu www.oasishongkong.com/gb/en/home.aspx" target="_blank">Oasis pina la Hong Kong

3.De la Hong Kong ferry pina la Macau (care e in jur de citeva zeci de euro cel mult!)

4.De la Macau cu www.tigerairways.com/" target="_blank">Tiger Airways pina la Singapore si de la Singapore tot cu Tiger-ul pina in orasul dorit in Australia.

As incerca diferite date pe Internet si as gasi probabil oferte destule la companiile de care ti-am scris mai sus.Succes!

Mariana 15+
mami de Monica, Matei, Markus si Magda

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dodo spune:

Mariana, daca as mai avea 20 de ani, m-as incumeta la asa un itinerariu de backpacker...Dar cum nu mai am, eu vad lucrurile altfel, pe talerul balantei mele atirna mai mult siguranta si comfortul unei calatorii de aprox 24h decit economia la buget..Sint destui operatori low-cost dornici sa-ti ia banii si sa-ti promita calatoria visurilor insa nu toti se si tin de promisiuni..Tu crezi ca noi calatorim cu BA, Emirates, Singapore sau alte nume sonore ca sa ne falim, sau ca vrem sa ajungem "in stare de functionare" la destinatie? Tu stii care e diferenta? Pai eu ma simt mai obosita dupa 5h de zbor Dubai-Buc cu Tarom decit 8h( atit se zboara in medie din Singapore catre orice oras din Oz-mai putin Darwin si zborul e non-stop)cu "numele sonore sus-mentionate). Dar evident, fiecare actioneaza functie de prioritatile sale

Mergi la inceput