denumire instrumente

denumire instrumente | Autor: kover

Link direct la acest mesaj

nu stiti unde gasesc denumirea instrumentelor muzicale(din orchestra simfonica?)?mamica de Robert(23.11.2004) SI Kristian(01.09.2006)

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ralnied1 spune:

poate in vreun curs de la Conservator? Sau de la un liceu de arta? Zic si eu...
Pe net nu este nimic?
Sau te duci direct la filarmonica si intrebi daca te intereseaza neaparat...

Foto Ralu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kover spune:

ralnied:multumesc de idee(noi chiar avem filarmonica).pe net ce am gasit stiam.ma intereseaza pt. ca nu pot raspunde la intrebarile copilului:am crezut ca ii place animatia de la "simpholies"(desene de pe minimax)dar lui ii place defapt muzica,in 1 ianuarie a stat in fotoliu si a ascultat aproape in intregime concertul de Anul nou de la Viena;si ma tot intreba de instrumente,iar eu la multe nu i-am putut raspunde.e inca mic sa-i placa asa ceva ,si totusi ii place.am sa incerc si la biblioteca.mamica de Robert(23.11.2004) SI Kristian(01.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela_b spune:

quote:
Originally posted by kover

ralnied:multumesc de idee(noi chiar avem filarmonica).pe net ce am gasit stiam.ma intereseaza pt. ca nu pot raspunde la intrebarile copilului:am crezut ca ii place animatia de la "simpholies"(desene de pe minimax)dar lui ii place defapt muzica,in 1 ianuarie a stat in fotoliu si a ascultat aproape in intregime concertul de Anul nou de la Viena;si ma tot intreba de instrumente,iar eu la multe nu i-am putut raspunde.e inca mic sa-i placa asa ceva ,si totusi ii place.am sa incerc si la biblioteca.

mamica de Robert(23.11.2004) SI Kristian(01.09.2006)

http://www.dsokids.com/2001/instrumentchart.htm

Daca ai rabdare, studiaza siteul asta (foarte interesant si destul de colorat), ia denumirile fiecarui grup de instrumente (de pilda: percutie, percussion) si cauta-le pe wikipedia

http://en.wikipedia.org/wiki/Percussion_instrument

vei gasi denumirile fiecaruia din grupul acestora.
Si tot asa.

Migalos poate, dar te va scuti de mersul la biblioteca ( desi...nimic nu poate inlocui placerea rasfoirii cartilor la sala de lectura).

www.helpsonia.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kover spune:

daniela:multumesc!mamica de Robert(23.11.2004) SI Kristian(01.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela_b spune:

Cu mare placere mamica de Robert si Kristian

Dar stii ca munca mare tot tu o sa o faci...dureaza pina sa gasesti toate piesele de "puzzle muzical- filarmonica instruments charts"...

Tu incurajeaza cu orice efort al tau, dorinta copilului care iubeste muzica!

Muzica virgula construieste bucati generoase de suflet!
Ea aduce satisfactii mereu!

www.helpsonia.com

Mergi la inceput