Durerea unei pierderi de sarcina (54)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monicajung spune:

salutare, fetelor si la multi ani! nu am mai intrat de multisor pentru ca am fost plecata. am vazut ca s-a scris ff mult intre timp si o sa dureze ceva pana recuperez.
am citit numai ultima pagina deocamdata. medamaya...imi pare tare rau. m-a podidit plansul cand am citit povestea ta...cuvintele sunt de prisos...si eu inca mai sufar dupa sarcina oprita in evolutie la 35 de saptamani acum o luna jumate...dar incet incet...timpul vindeca. ma rog din suflet sa poti ramane iar insarcinata...si sa iti poti tine si tu copilasul sanatos in brate. curaj!

fetelor...am si eu o intrebare legata de concediul de lauzie. la casa de asigurari suna tel si nu rasp nimeni...ca doar traim in romania. eu am pierdut sarcina pe 23 nov. la data respectiva abia facusem 3 saptamani din prenatal. legea da dreptul la 126 de zile de concediu de sarcina. dar nu stiu sigur cum e in cazul meu. imi pot lua restul ramas din cele 126 de zile sau am dreptul la mai putin? ginecologul habar n-avea cum e exact iar dr de fam nici atat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariana73 spune:

MEDAMAYA inca ceva, am mai citit o data povestea ta ca sa ma descarc, sa dispara lacrimile astea ce la am pe suflet , trimite mi adresa ta de acasa, daca vrei sa ti pun la posta cate ceva de la jerusalim ,sigur te vor ajuta,soacra mea merge la jerusalim des .As vrea sa am pt fiecare fata de aici cate ceva de trimis de acolo ,insa nu am , dar cu timpul poate ajungem noi acolo si daca mai primesc am sa va dau pe rand la fiecare.Medamaya si mariana sunt cele mai in masura sa primeasca chiar si partea mea.Si eu sa raman fara.Poate mai sunt si alte fete in situatia lor insa eu nu le stiu povestile.
Da cate o vedere cu iconita picata pe ea pot sa va dau la toate .Ca am multe.
Acum o sa plece iar pe 22 cred am sa o rog sa se roage pt noi toate.
Astept adresele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns medamaya1 spune:

Am stat o ora sa scriu mesajul, am plins , iar si acum ma simt ceva mai bine pentru o perioada macar.
Ariana draga, sincer nu pot astepta o minune, se intimpla dar nu mie.
Noi avem probleme si sotul, sint multi dar fffff lenesi si cu forme aberante majoritatea, iar eu am probleme cui trompele, desi m-am operat deja de 2 ori, cind voi face fiv-ul nr 4 , ma vor opera din nou ptr trompe.Asa ca normal si natural nu am cum sa ramin, chiar daca se zice ca dupa un chiuretaj ramii imediat.
In legatura cu ce vrei sa-mi trimiti iti multumesc din tot sufletul meu,dar nu cred ca este corect ca tu sa ramii fara ca sa-mi trimiti mie.
Va pup pe toate si va multumesc tare mult

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ninia81 spune:

Teo,biserica este la capatul lui 300...treci pe partea celalata a strazi si mergi spre magazinul Fourmi, acolo faci stanga pe langa magazin si mergi drept inainte pe straduta aceea! Mergi astazi ca lunea e cel mai bine sa mergi acolo!

Ninia
http://dw.daisypath.com/sj4jp2.png
http://tt.lilypie.com/k8fVp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ninia81 spune:

Medamaya, iti doresc sa ai multa putere sa treci peste tot ce este greu!Este teribil ce ti s-a intamplat!Mi se pare atat de nedrept ce se intampla cu sufletele atat de bune! Gestul Arianei este atat de nobil! Ma bucur ca exista astfel de oameni aici, pe forum! este superb sa vezi cum oamnei care nu s-au vazut niciodata se ajuta atat de multa si cu atata sinceritate!Bravo fetelor!Sigur Dumnezeu vede tot ce se intampla si ne va rasplati pe toate...si va transforma lacrimile de durere in lacrimi de fericire!
Va imbratisez pe toate cu mult drag!

Ninia
http://dw.daisypath.com/sj4jp2.png
http://tt.lilypie.com/k8fVp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinushca spune:

monicajung am sa incerc sa aflu ce zice legea. nu cred ca stie careva. pana la urma depinde mult si de medicul tau de familie daca iti da si de angajator, daca il primeste.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

meda te pupppp ..stiu ca nu o sa uiti niciodata ca nu ai cum..dar poti sa incerci sa mergi inaintee..e singurul sfat pe care pot sa ti-l dau io ...te imbratisez cu drag.
va pup pe toatee..
La multi ani srabatoritelor

Putin cu putin se aduna marea...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eseea spune:

Fetelor, va citesc mereu si va sunt alaturi. Din tot sufletul meu va doresc ca anul acesta sa va aduca bb-ul mult dorit. Stiu ca este ff greu, si eu am pierdut 2 sarcini, iar bb a venit in sfarsit dupa 5 ani ; dar va fi bine pentru toate, veti vedea.

Ariana si Medamaya, aveti niste povesti cutremuratoare, nu ma pot opri din plans. Ma gandesc la voi, va tin pumnii. Sunteti niste luptatoate, dupa cum se vede, asa ca veti reusi.

Putere la toate fetele, nu are rost sa va nominalizez, va tin pumnii tuturor..

my baby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Evelien spune:

Medamaya, si eu am plans citind povestea ta...E groaznic prin ce ai trecut, nici nu am cuvinte. Ai scris exact ce am gandit eu la cateva ore dupa ce m-au internat in spital si mi-au facut chuiretaj: cu ce am pacatuit? De ce-mi da Dumnezeu o bucurie ca apoi s-o ia inapoi? Ce pacate am asa mari, de mi-a luat Dumnezeu ambii parinti cand eram asa tanara? Nu stiu, si probabil nu voi gasi niciodata raspunsul. Dar gandul ca am un sot minunat,un om atat de bun cum nu credeam niciodata ca un barbat poate fi, ma ajuta enorm. Trebuie doar sa am rabdare, fiindca dupa ploaie vine de obicei un curcubeu... Am avut cam multe ploi in ultimii ani, dar poate curcubeul va fi cu atat mai frumos...
Va mai scriu si va mai citesc, se zice ca plansul face bine, te lasa sa te descarci...asa ca plang si va citesc povestile... si poate ca si in felul asta ne ajutam una pe alta.
Putere si incredere va doresc ! Si mie la fel..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariana73 spune:

Medamaya, nu raman fara, pastrez si pt mine, dar am si pt tine, te rog.Trimite mi adresa , asta daca vrei tu.
Doctorii spun ca dupa o nastere organizmul femeii se reface adica ce era rau inainte devine bun.Cazul trompelor tale.Am o poveste aseamnatoare cu a ta. Operatii si tot ce vrei, citeste in urama povestea mea.Nu trebuie sa pierzi speranta .Poate acum dupa nastere,totul sa refacut si curand ai sa faci un bebe natural fara probleme.Nasa mea asa a patit, si asta dupa 20 de ani de chin, si uite acum are 41 de ani si 2 baieti amnadoi mici, si stiu multe cazuri cu femei care dupa primul vitro au ramas insarcinate natural. Bafta si lasa ma sa ti trimit.
Inca o data am pt amandoua.

Mergi la inceput