Durerea unei pierderi de sarcina (54)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns IreneCAM spune:

Ariana
Michelle, nu sunt gravi, am facut o infectie urinara si ma ingrozeam la gandul ca as fi si eu tre' sa iau pastile. Am reinceput antibioticele, azi noapte am avut o noua criza, f rau, mai rau decat prima data, deja ma vedeam la urgente...:((. Acu's bine...cam amarata, ca ma programasem la niste analize, da' n-are sens sa ma duc pt ca oricum n-or sa fie relevante dupa antibiotic.
Oana, f frumos ai scris, asa ma gandesc si eu, ca de Craciunul viitor voi fi gravida :).

"Daca pamantul pe care il cauti nu exista, Dumnezeu il va crea pentru a-ti rasplati indrazneala" - Isabela de Castilla catre Cristofor Columb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yubi spune:

La ce medic mergi,Liana?Eu acum merg la Goga Marcela.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IreneCAM spune:

Alinushca, mey sa stii ca si io as vrea sa ingros randurile la Tutunaru...pe pricipiul "hai s-o fac si pe-asta":D.

"Daca pamantul pe care il cauti nu exista, Dumnezeu il va crea pentru a-ti rasplati indrazneala" - Isabela de Castilla catre Cristofor Columb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

Irene te puppp
yubi eu merg la unguri la doctor..voi face vitro..

Putin cu putin se aduna marea...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina26 spune:

Arinana imi pare tare rau ca ai trecut prin asa o durere mare. Dupa cum spunea si "danangie" nu stim de ce se intampla lucruri rele la oameni buni. Dar din toata povestea ta am ramas cu o urma de optimism si anume ca poti sa ramai gravida. Sper ca data viitoare saai partede de o sarcina usoara, nastere usoara si copil sanatos.
yubi asa se spune ca a 3-a oara este cu noroc. Mult noroc si din partea mea.
IreneCAM of, of. Dar sa speram ca curand o sa vezi II.
Liana30 uneori as vrea sa fur un pic din veselia ta.
Toate imi sunteti tare dragi

Ingrid Ecaterina si mami

ingerasul meu Paul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ninia81 spune:

Ariana, mi s-a facut pielea gaina cand am citit prin cate ai trecut.Totusi, din mesajul tau apare si o doza de optimism ceea ce te va ajuta foarte mult sa continui aceasta lupta.Ai dreptate ca Dumnezeu are pregatit pentru fiecare un bebe si cu siguranta il vom avea.Chiar daca de fiecare data o sa simtim si teama...noi trebuie sa mergem in continuare si sa credem cu tarie in forta divina.
Irene, si eu cred la fel ca de Craciun voi fi gravida!Toate vom avea anul asta un bebe...
Yubi,imi pare rau pentru cele 2 pierderi!Sper sa reusesti sa iti invingi teama si sa incerci sa ramai graviduta cat mai curand!
Liana
Dana

Ninia
http://dw.daisypath.com/sj4jp2.png
http://tt.lilypie.com/k8fVp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariaanna spune:

Buna seara, fetelor!Sunteti tare daragute toate si stiti sa adresati vorbe bune pentru a alina suferinta celorlalte...Deja ma simt un pic mai bine de cand am dat de voi...Deja ma gandesc la urmatorul copil, dar nu stiu cat sa astept.E bine sa mai stau un an? Mi se pare cam mult.Si apoi,ar trebui sa ma conving ca sunt perfect sanatoasa inainte sa -mi iau asupra misiunea de mamica.Tot nu mi-a raspuns nimeni ce analize ar trebui facute?
Oricum,nu am incredere in medicii de aici.Cel putin, acum, nu mai am....
As vrea sa merg la Mures...Stiti vreun medic bun pe acolo? Adica , chiar bun!
Pupici tuturor, curaj, rabdare si credinta!

mariaanna

Povestea nasterii lui ALEX, povestea noastra:http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=112729

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina26 spune:

Pepsi draga sa stii ca l-am primit si iti multumesc tare mult pt link. Am crezut ca ti-am scris despre asta, dar probabil ca am vrut doar sa iti sciu, imi pare rau pentru asta.
Te pup dulce si pe tine si pe printisori.

Ingrid Ecaterina si mami

ingerasul meu Paul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariana73 spune:

Intru repede sa va spun ca sunt vesela, si asta repejor pana nu vine sotul acasa si sa vada ca inca sunt trista si vorbesc despre asta cu voi.Ma simt mai bine acum dupa ce am vb cu voi.
Cat despre refacerea uterului, dupa control uterul era perfect insa doctorii au spus sa astept trei luni asta ca sa se refaca nu stiu ce strat din uter nu am inteles prea bine.
Acum ne punem pe treaba ca au trecut cele trei luni si tinand cont de faptul ca vineri plecam la munte...si daca tot sa ivit vacanta asta am zis sa fie LUNA NOASTRA DE MIERE.ca tot nu am avut una pana acum.
Nu stiu daca va veni o minune de bebe acum , dar cu SIGURANTA intr o zi se va intampla, si atunci ...cand am sa l tin in brate am sa i spun cat de mult l am asteptat, asta ar fi cea mai mare dorinta a mea. Si pentru toate fetele de aici exista minuni si eu una cred in ele asa cum trebuie sa creada fiecare din voi.Sa crezi cu tarie si se va intampla.
Pana maine dimineata va doresc o duminica placuta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_oana26 spune:

Ariana,
sa te bucuri din plin de concediul la munte si sa va auzim curand cu vestea cea mare, trebuie sa crezi ca va fi bine, se intampla si multe lucruri minunate pe lumea asta

Irene,
deci am stabilit, pana la Craciunul viitor suntem gravide, Promiti?
Si Michelle si toate fetele minunate de aici care trebuie sa arate ce mame desavarsite ar fi

Mergi la inceput