LMA Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (274)
Raspunsuri - Pagina 13
d_melli spune:
Gata terminat sedinta.
Cata nui-ai luat motul , pai ce mai astepti , o sa fie mai misto acum cred, ca e maimare , dar ce ne facem cu parul?
Cel mai destept intotdeauna cedeaza!
loren@ spune:
care mot mai...parca trebuie doar rupta turta?
Hi hi..nu ii mai tai curind parul ca la vara vreau sa ii trag o freza, daca am din ce!
Bia
Giova spune:
Cata ce masina vrei sa-i iei? cu 2 locuri?cu cat si de unde?
astept sa vad ce gasesc in Austria, daca mergem.
La noi nu se rupe nicio turta, asa ca nu e nimic ca nu ai respectat traditia.
am pus si eu filmuletele restante. am si 2 filme de la ziua lui, si am pus si pozele:
http://www.dropshots.com/ioana_purdea#
_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
loren@ spune:
Giova jeep red de la peg perego..da si tu un search pe google..daca tot nu are patul ala Barbie macar masina sa aiba!
Bia
Giova spune:
si mie tot motoarele de la Peg perego imi plac si sunt de calitate, pretul pe masura.
_
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
T_Ioana spune:
De la munci, in sfarsit mi-au facut calculatorul!
Cata, pana la urma nu i-ai mai luat pat Biei?
eu de Craciun am facut o schita (in Word, ca nu stiu sa lucrez in programe de proiectare sau alte minuni) si o sa trimit la o firma care face mobila la comanda sa-mi faca o calculatie de pret, sa vedem cat ma costa.
Giova, niste prieteni i-au luat baietelului de 3 ani o masinuta din aia cu acumulator Peg perego, de la Quelle, si a fost vreo 500-550 lei...ceva de genul asta. Pretul asta mi s-a parut ok, dar cand vad 1200-1500 lei......pana la urma atata costa Dacia socra-mii
Merg la sednta...uffff
Ioana si www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1bb14a37cece1022bc3177&skin_id=0" target="_blank">Razvan (03.12.2005) (montaj)
www.dropshots.com/T_Ioana" target="_blank">1
www.dropshots.com/T_Ioana2" target="_blank">2
"Cine are noroc are, cine n-are...n-are!"
d_melli spune:
Mai pana la urma s ainteleg si eu voi cautati masina de umblat sau masina de culcat pentru copii?
Iar turta nu e acelasi lucru cu motzul?
Cel mai destept intotdeauna cedeaza!
Giova spune:
Irina stai asa.....cata si cu mine vrem sa le luam masina de umblat. patul catalinei nu a venit.
Ioana vrea mobila pt. Razvan, patul cred in forma de masina. sper ca am inteles bine.
Ioana dar de 2500 roni ce zici? eu atat am gasit pe net un jeep de 2 locuri de la peg perego. dar nici nu as avea unde sa-l pun si cu cel sa-l transport. ar trebui sa ne luam si o remorca pt. el.
_
T_Ioana spune:
Giova, rad singura si se uita colegii ciudat la mine...ai fost mortala cu explicatia. Nu, eu nu vreau pat in forma de masinuta, dar vreau un pat care sa se incadreze in camera (dpdv al dimensiunilor), sa aiba seratre, aparatoare latreal as anu cada, oun fel de ladita la unul din capete...ma rog, cam ce am vrut eu nu am gasit prin Bta, asa ca il fac dupa dorinta
Ioana si www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1bb14a37cece1022bc3177&skin_id=0" target="_blank">Razvan (03.12.2005) (montaj)
www.dropshots.com/T_Ioana" target="_blank">1
www.dropshots.com/T_Ioana2" target="_blank">2
"Cine are noroc are, cine n-are...n-are!"
loren@ spune:
La noi ar fi o investitie pe termen lung ca masina e pina la 8 ani..ma apuc diseara sa masor liftul sa vad daca incape..
Ioana aia cu patul au fost niste neseriosi si i-am dat naibii cu patul lor cu tot!
Irina cica nu..la baieti se taie motul la fete se rupe turta!
Bia