* Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (109) *

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nma spune:

salutare
fetelor intru sa va intreb daca are cineva nevoie de orteze reglabile bune de la 0-4 luni. noi am folosit si acum vrem sa le donam caci nu mai avem nevoie de ele. sper sa nu aveti nevoie, dar daca este totusi cazul sa nu mai trebuiasca sa umblati ca noi dupa ele. daca cineva are nevoie astept pm caci nu prea am timp sa intru pe forum.
ortezele se pot vedea in poza www.flickr.com/photos/9282960@N06/1615917985/" target="_blank">asta
nastere usoara, bb-ei sanatosi si cuminti!

nico, mami de Andra 09.08.2007 si Alex 21.07.2003
www.flickr.com/photos/9282960@N06/" target="_blank"> poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns docdecap spune:

fetele, multumesc mult de incurajari, contractii dureroase nu am mai avut dupa no-spa, da' din-alalalte am fara numar! de cate ori folosesc muschii abdominali, si numai cand ma apuca rasul! dar sunt finute, doar unele sunt de care va povesteam, de raman fara aer si-mi urca inima-n gat.

intre timp m-am mai blindat cu informatii despre cine e de garda la cta, sau la cine as mai putea apela. o sa o sun pe dr. ca are azi program la policlinica, sa vedem daca are sens un consult, iubitu' mi-a spus ca se descurca cu masina -acum cine e bucuroasa ca si-a facut damblaua cu 4*4??

Breaz, iubita, pune si tu manuta si pune nr. tau de telefon sau fa schimb de numere cu vreo zuza pe PM, ca sa stim de tine, adica sa te batem la cap cu SMS-uri cand mai dispari cate o vreme.

si toate zuzele care nu au facut asta, reinnoiesc apelul!!

va si multumesc mult pentru sustinere si incurajari!

Monica 39s cu Serban

Life's a beach
pisoi in lucru
www.flickr.com/photos/monicu/sets/" target="_blank"> poze de tot felu'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Laurici FELICITARI!!!!!!!!!
Sa fiti sanatoas si papacioase

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)

poze

povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicole_es spune:

fetele,rog mult trimiteti-mi si mie parola pt contul comun sa pot trimite si eu datele mele acolo,ca parca vad maine-poimaine bate si bebica mea la usa
pupici

nicole34+ si alessia luciana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

monica, asta ii spuneam si eu sotului .. ca ar fi fost bun jeepul pe care vrea sa si-l ia in curand! si eu care il bodoganeam si il certam ca nu ne trebuie jeep .. dar acum, dupa ce am vazut prapadul, o sa-l sustin .. nu mai zic nici pas!!

as fi stat mai linistita cu jeepu' in fata blocului ..

ce mai stiti de irlandeza???? a nascut??

39+ EVA MARIA
AMR 2 ZILE!!

BB EVA MARIA
LUCRUSOARE BEBE
www.flickr.com/photos/14096542@N05" target="_blank">POZE DE TOT FELUL
MAI E UN PIC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rlc_sandor spune:

Mamaaaa ce zapada la voi,in Oradea e ca in desert uscat nici urma de zapada .Ne trimiteti si noua?
Am trimis si eu pe adresa comuna nr meu de tel pt orice eventualitate,nu am zuza pereche ,iar dpn meu e in febr.Cele care nu au zuze si nu numai ma pot suna oricand sunt acasa si stau toata ziua pe forum chiar daca nu scriu

FELICITARI LAURA PT BEBE THEA
TIN PUMNII PT IRLANDEZA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

quote:
Originally posted by Ven

Buna, zuzici!
Eu tot pe fuga, am o intrebare (danybv parca zicea , dar am uitat). Cand si cui trebe sa-i citeasca preotul nu stiu ce casa poata iesi din casa? La mama sau la bebe?
Mersi si multi pupici tuturor!

Venera mama lui Markus si Mathias

E vorba de molifta de 8 zile .
La mine s-a dus soacra la biserica si a citit preotul o rugaciune , i-a dat o sticla cu aghiazma sfintita din care a trebuit sa beau eu si sa stropesc un pic pe langa bebe .
La molifta de 40 de zile trebuie sa mearga mama la biserica sa-i citeasca.

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Lala la mine a venit preotul acasa si la 8 si la 40 de zile.

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)

poze

povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

yuppii yey yupi yaaa .. a reusit sa iasa cu masinuta .. a pus lanturile si a mers ca unsa .. nu s-a poticnit deloc!!

si acu' s-a dus sa lasa masina la strada ... just in case ..

39+ EVA MARIA
AMR 2 ZILE!!

BB EVA MARIA
LUCRUSOARE BEBE
www.flickr.com/photos/14096542@N05" target="_blank">POZE DE TOT FELUL
MAI E UN PIC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexia28 spune:

quote:
Originally posted by rlc_sandor

Mamaaaa ce zapada la voi,in Oradea e ca in desert uscat nici urma de zapada .Ne trimiteti si noua?
Am trimis si eu pe adresa comuna nr meu de tel pt orice eventualitate,nu am zuza pereche ,iar dpn meu e in febr.Cele care nu au zuze si nu numai ma pot suna oricand sunt acasa si stau toata ziua pe forum chiar daca nu scriu

FELICITARI LAURA PT BEBE THEA
TIN PUMNII PT IRLANDEZA

Nu vrei sa fii zuza mea pereche? Si eu am DPN ul tot in februarie, dupa ultimele eco si morfo ar fi pe 13 feb. Iti trimit pe PM nr meu de tel ca nu stiu ce are yahoo de nu merge imi da eroare, cand o sa-mi mearga yahoo pun si tel meu acolo. Daca vrei iti trimit mai multa zapada, eu am iesit cu cainele in parc si am inotat in zapada pana la genunchi, la intoarcere l-am pus sa ma traga ca nu mai puteam sa merg de balena ce sunt

www.flickr.com/photos/10210052@N04//" target="_blank">Alexia si minunea mea

AMR 7 SAPTAMANI

Mergi la inceput