* Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (109) *

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns docdecap spune:

FELICITARI LAURA!!! O FETITA SANATOASA, SI UN INGERAS CARE SA VEGHEZE TOT TIMPUL ASUPRA EI!!

IRLANDEZA, TINEM PUMNII [MAJORETA]

fetelor, abuzez de bunavointa voastra sa-mi tineti pumnii sa nu vina azi Serban !
e un viscol in cta, deja nu mai ninge orizontal, ninge de jos in sus, drumurile sunt blocate, la Medgidia nu as ajunge oricum, e naspa rau de tot!!

sa mai stea bebe in burtica vreo 2-3 zile macar, azi-dimineata am avut o contractie dureroasa, am luat un no-spa si stau cuminte-cuminte in patut, sa stea si bebe la caldurica!!

va pupic si va citesc, si ma bucur de vesti bune de la voi!

Monica 39s cu Serban

Life's a beach
pisoi in lucru
www.flickr.com/photos/monicu/sets/" target="_blank"> poze de tot felu'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinaatudor spune:

Of..scuze mai Miri..ce insensibila sunt...acum am vazut ca iti e rau..soryy..si te bateam la cap cu tampenii...sper sa nu fie ceva grav...eu cred ca te-oi fi ridicat brusc, sau mai stii e ceva legat de oscilatii de tensiune...nu panica...si vezi...daca persista, cere ajutor, fa ceva...

Alina 34 si Stefania
http://bd.lilypie.com/HzUhp2.png

AMR 6 Saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

quote:
Originally posted by alinaatudor

Asaaa..Mai Miri..am o intrebare legata de baita...stiam eu ca e babism sa nu splei copilul pana nu ii cade buricul...ceea ce am auzit insa la dr pediatra este ca sa ii fac baie...in cativa centimetri de apa...si asta nu pana ii cade buricul..ci pana sta el ca lumea in sezut...mi s-a parut safe sfatul...adik..da..ca sa elimin riscul alunecarii sau ceva ..dar acum vin si intreb...daca facem baita in multa apa...nu e nici un risc nu?..adik, na, suntem atenti dar nu e nici un risc sa se infecteze buricul?Ca am inteles ca nu e voie sa il umezesti...of...habar nu am si nici nu vreau sa aplic metode stravechi..numai asa..ca "asa am pomenit" cum zice maica-mea...

Mai fetelor...asa ce multe gravidutze o data cu noi cunosc...in afara de cele de pe forum...adik..sotia sefului sotului a nascut, sora unei f bune prietene a mea..a nascut azi noapte...sotia varului..va naste curand..o alta prietena a mea naste zilele astea....wow...plus ca am vreo 2 cunostinte gravidutze in luna mica...si experimenteza acum..primele 'orice'...super tare...

Oare Mitsu s-a inzapezit de nu a mai venit de la shopping...hmmmmm...sper sa nu....

Alina 34 si Stefania

AMR 6 Saptamani

Atat lui Bogdan cat si lui Andrei i-am facut baie cu multa apa din prima seara acasa.Mai mult lui Andrei i-au facut in cadita plina si in spital - baita demonstrativa -lui Bogdan , la Municipal in chiuveta.
Nu aluneca deoarece bebelusul este tinut cu o mana pe sub ceafa iar cand sta pe burtica este tinut cu mana pe piept si gat .Nu se infecteaza deoarece dupa baie este toaletat buricul cu spirt sau betadina .

Bogdan ar face baie non stop, e un balacit iar Andrei nu zice nici pas in apa.

Bogdan a pierdut buricul la 8 zile, Andrei la 6 zile.

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinouka spune:

monica-doc, stai cumintica. tinem pumnii tare-tare. cu vremea asta, cel mai bine ar fi ca toti bebeii care au termen zilele astea sa mai stea la caldurica. asta-noapte, plimbandu-ma spre a tz-ashpea repriza de pipi, ma uitam pe geam la cum ninge si la zapada care se pusese si ma gandeam ca neam de neamul meu nu mai ajunge la spital cu masina proprie daca, doamne-fereste, s-ar gandi palugel sa isi faca aparitia.
bine, tu esti chiar aproape-aproape. plus ca tre' sa ajungi la medgidia. incearca sa nu faci nimic azi. intr-o zi, doua, se mai potoleste urgia.

puuuuuuuup

irina 39 Rares

http://bd.lilypie.com/RXHAp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

zuzici .. dar ptr mine nu va rugati sa mai stea bebe???? caci daca vrea la zapada, n-am decat sa ies la strada si sa fac autostopul .. caci tati nu are cum sa scoata masina .. stradutele sunt full de zapada si in atatia ani de cand stau aici n-am vazut nici un utilaj cand a nins ..

si oricum , parca nici la strada nu vad cine stie ce miscare .. adica pe panduri ..

39+ EVA MARIA
AMR 2 ZILE!!

BB EVA MARIA
LUCRUSOARE BEBE
www.flickr.com/photos/14096542@N05" target="_blank">POZE DE TOT FELUL
MAI E UN PIC

Mergi la inceput

Multumesc mult, LaLa.

Alina 34 si Stefania

AMR 6 Saptamani

Mergi la inceput

Docdecap..tinem pumnii sa se opreasca si viscolul (ca sa stai mai linistita psihic)...apoi sa mai astepte si bebe...

Ellenutsa...cum sa nu...dar nu iti fa griji mari..chiar de vine..suni la salvare...cica astia vin cu tot cu echipaj..chiar daca e starda full de zapada..cheama ei un utilaj...asa am vazut la stiri...sper sa fie adevarat..ca si eu..desi sunt aproape de spital..ma gandeam ca ..masinutza mea e sunt troiene..si mi-ar lua 2 zile sa o deszapezesc..plus ca tati e la ploiesti...si..trenurile sunt date peste cap...(ca saracul a plecat de dim cu trenu, a lasat masina la gara de nord...)...Eu zic sa nu panicam..cel putin in oras...nu e ca in codru..asa-i?...sper si eu...

Alina 34 si Stefania

AMR 6 Saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ereena spune:

Ellenuta, eu iti sugerez o plimbarica :-)))) fata nu e obisnuita cu o mamica cuminte, sa nu ii dai idei :-).Doar maine nu e 5 , stai linistita ,daca vezi ce e la noi , pana nici tatal meu nu a dormit , a cicalit-o pe nevasta-sa toata noaptea.Ca, zicea el nu erf fi bine sa mergem cu un taxi la buc sa ma internez? daca ma apuca nascarea si nu am cu ce merge?:-)

Irina 36+ Matei

POZE

http://bd.lilypie.com/HmLbp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

alinuta Doamne ajuta!!

deci ca sa dezapezeasca strada trebuie sa chem salvarea .. hmm .. o idee buna .. asa ar putea si sotu sa iasa cu masinuta ..

39+ EVA MARIA
AMR 2 ZILE!!

BB EVA MARIA
LUCRUSOARE BEBE
www.flickr.com/photos/14096542@N05" target="_blank">POZE DE TOT FELUL
MAI E UN PIC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinouka spune:

ellenuta, ba da, mama, si tie! numai ca, unu' la mana, bebe al tau s-a dovedit f cuminte pana acum, a facut tot ce i-ai cerut tu (si ai avut ceva pretentii): sa nu se nasca in 2007, sa nu se nasca in primele zile din ianuarie, sa nu se nasca la cumparaturi, acum vrei sa se nasca exact pe 5, dar nu cu indusa, ci natural suta-n suta...adica fata e ascultatoare, e clar. la docdecap e ceva mai delicat pt ca a pomenit de contrcatii dureroase, plus ca, daca o apuca, ea tre' sa ajunga in alt oras.

profitam insa de ocazie ca sa o rugam si pe eva maria sa stea cuminte pana il simte de garda pe doctorul tau.

irina 39 Rares

http://bd.lilypie.com/RXHAp2.png

Mergi la inceput