* Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (109) *

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns honey79 spune:

Miri drag sunt mai bine, saru'mana pentru tot.
Astazi chiar mi-am miscat tractorul si-am facut cate ceva prin casa. Care casa, nu-mi mai place...ca-i plina de cutii de toate marimile. Dar, ii vin eu de hac, pana apare bebe pe lume.

Apropo de papa... eu visez la o salata de vinete, innecata in maioneza ( la o adica merge si in smantana) intinsa frumos pe paine si cu-o feliuta de rosie de-asupra. Painea si rosia...le dau eu..cine da salata??? Caci mie mi-e lene sa coc si mai apoi sa le toc.
Apoi, since de Revelion n-am gatit nimic, dar absolut nimic.... nu stiu cum, gandindu-ma la papicile noastre romanesti...mi-a venit pofta de ciorba de fasole boabe..cu ciolan/os afumat , dreasa cu ou, acrita cu otet si... asezonata cu tarhon.
Acum o am pe foc. Trebuie sa caut in cutii sa gasesc plicul de tarhon...dar.. nu-i bai.

In rest, ma zbat cu o durere de cap de-azi de dimineata si acum, cu arsuri...desi n-am papat decat o banana.

Pupici.

www.genjerdan.com/private/Baby/" target="_blank">poze
bebe de Honey 33+
Vali

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri_mik spune:

irinouka, io baba acra iti zic, glicemia pe stomacul gol e frectie la picioarul de lemn. ia-ti o glicemie fix la o ora dupa mancare. si spune-mi ca e sub 140 si te felicit! muuuah!

miri_mik 39s en cours bebe sacha
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii
http://b2.lilypie.com/DjTMp2.png
http://bd.lilypie.com/25XKp1.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zuzele2008 spune:

Zuzici, avem capitol nou aici!
(Tinna)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki_baby spune:

S-a facut!! biletele de avion sunt mai scumpe, dar cazarea si mancare si toate celelate sunt foarte, foarte ieftine! Se merita! Aici 2 saptamani in thailanda, avion+cazare costa aprox 1000 euro.

Miki 39+ Saara Maria

Miki
Lucrusoare buburuza
Bradul de Craciun

AMR MAXIM 1 ZI!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honey79 spune:

quote:
Originally posted by miki_baby

S-a facut!! biletele de avion sunt mai scumpe, dar cazarea si mancare si toate celelate sunt foarte, foarte ieftine! Se merita! Aici 2 saptamani in thailanda, avion+cazare costa aprox 1000 euro.

Miki 39+ Saara Maria

Miki
Lucrusoare buburuza
Bradul de Craciun

AMR MAXIM 1 ZI!!!

Mai, nu-i la mine ca-n Thailanda....dar... sunteti binevenite, oricand doriti. Spatiu pentru joaca bebeilor e, piscina e, gratar e, pomi pentru umbra sunt.... eventual, daca se lasa racoare, ne bagam in casa la un vin fiert in fata semineului.
Ehhhhh?

www.genjerdan.com/private/Baby/" target="_blank">poze
bebe de Honey 33+
Vali

Mergi la inceput