Mamici de Martie-Aprilie 2008(58)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Roxana Claudia spune:

Hai mai Naty - tocmai tu care incurajezi pe toate randunicile sa fii descurajata....Urmezi tratamentul si vezi ce-o sa fie. Faci tot ce tine de tine sa fie bine. Iulia mica creste pe zi ce trece si simte din ce in ce mai acut toate starile tale. Asa ca fii curjoasa si optimista pentru ea!

Roxana 33 sapt cu si Catalin (5 iunie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Naty hai ca noi te incurajam, si o sa vezi ca o sa fie totul bine, si fara preeclampsie, si cu tensiunea scazuta. O sa-si faca efectul pana la urma tratamentul.

Apropos, randunoiul meu iti multumeste de o mie de ori, pentru ca ii merge foarte bine. E constiincios si cuminte in fiecare zi, si se simte imbunatatirea.

Kya 25+ cu Sanziana

A inceput o mare dragoste

-------------------------

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Ali felicitari pentru poze. Ai o dulceata de fetita, frumoasa si scumpica!
Asteptam si pozele cu burtika.

Danuta poaspata nevastica, ma bucur ca a fost totul ok la eco. Felicitari pentru

Mami mi-a placut faza cu bomboanele . Am fost si eu afara la plimbarica. Si pe la pranz si acum seara. Cu "stupoare" am observat ca obosesc foarte repede... Si pe mine ma mai doare spatele, si e groaznic. Ma intreb si eu daca in luna a 9-a o sa pot sa mai merg 100 de metri pe jos.
Gata, de maine ma apuc de niste gimnastica. Nu ma deplasez decat pana in fata TV-ului, si imi pun un DVD cu gimnastica prenatala. Sa vedem daca se simte vreo imbunatatire...

Kya 25+ cu Sanziana

A inceput o mare dragoste

-------------------------

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maia37 spune:

Naty nu pot spune decat ca ziua de azi a fost memorabila prin faptul ca asa zapada n-am mai vazut demult combinata cu un viscoolll...mamamama.Au inchis orasul caci pe srada intr-adevar nu se putea circula ,iar bietii oameni mergeau pe strada.Cu greu si rar trecea o masina de transport in comun sau autoturism.Am vorbit in schimb cu ai mei parinti care stau la tara la 70km de c-ta si mi-au spus ca au venit vecinii sa-i dezapezeasca caci era zapada pana la acoperis.Precizez ca din cauza viscolului iar casa e situata pe un deal foarte aproape de granita cu bulgarii,nu au lumina sunt ingrijorata pentru ei caci daca e vreo urgenta medicala sa fereasca D-zeu.
Pidana felicitari pentru bb-ul grasunet!
Am tot avut probleme cu netul din cauza vremii cred

Mihaela, mamica Andreei 13+ si 30+ cu Vlad Andrei

Au mai ramas 10 sapt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RalucasS spune:

Of, Naty uite la tine ironia sortii...tu medic cardiolog, suferi de tensiune mare si nu reusesti sa ii dai de capat...este inca o incercare la care te pune DD, dar sunt sigura ca te va ajuta sa scapi si de problema asta.
Daca ai cumva lumanarea de la Paste , aprinde-o si roaga-te, eu asa procedez mereu cand am un necaz mai mare, si de fiecare data ma ajuta DD si il rezolv.

30+ Lucas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delphin spune:

Naty, fata babii, lasa maica ca trece. Stiu ca suna pueril ce-ti spun, dar uite usurel, usurel se aduna saptamanile la Iulia. Inca putina rabdare...stii tu, pana se obisnuieste corpul cu tratamentul...etc. sau poate exista un alt tratament, adica un alt medicament la care sa reactionezi mai bine...stiu eu! Ma duc sa googalesc cate ceva si poate vin cu vreo idee, desi cred ca tu stii mai multe!

Papacicomaica, funny povestea mea...si dr. la fel spun, dar ei nu stiu cu cine au de-a face! Pana la 2ani jumate a mancat mai pult pasat sau mestecat, ca deh" il tinea o scama acasa sa mestece si daca cumva il jena ceva, voma tot din el. Asta acasa caci la bona sau la cresha nu avea nimic, in plus manca si singur!
E poveste lunga si delicata cu al meu Seb, dar e al meu, eu l-am facut si trebuie sa-l asum chiar daca uneori i-mi vine sa ma arunc pe fereastra de nervi. seara stam ore intregi si eu si tatsu' in sedinta sa stim ce masuri sa aplicam...numai sa fie bine, dar totul tine de bunavointa lui Seb. Un mic ex.: 5 min. inainte de masa alearga prin casa e vioi, tipa etc., cand il chem la masa il apuca somnul, nu mesteca ce are in gura si nici nu atinge furculita. Si daca intr-un final, dupa 15 min. a reusit sa inghita ce avea in gura, ii spun sa ia furculita si sa continue...intrebarea este...Dar ce sa iau cu furculita, ca nu stiu? Farfuria fiind aproape intacta cu ce si-a ales sa manance.
Iar daca nu stiati, iaurtul danone natural, fara fructe, caci nu poate sa le inghita pe alea, are bilute si nu-l poate inghiti, chiar daca e batut de zici ca-i lapte.Voila!
Eu ma intreb daca la 16 ani va trebui sa-i mestec mancarea...vom vedea.

Of! Iar ma plang...dar mi-a facut bine sa ma descarc...parca am fost la psy!

pozici
bb2
burticutza

Mergi la inceput

Delphin imi dau si eu cu parerea acum un pic.
Eu cand eram mica bunicamea mereu ma vedea palida, si ii zicea maicamii ca sunt anemica( si ma ducea la spital sa imi ia sange pt analize, pana cand i-a zis doctorita ca daca ma mai aduce mult sa imi ia sange, chiar ca o sa devin anemica), si avea un fix sa ma intrebe toata ziua ce mananc, si facea in asa fel incat numai cand auzeam de mancare imi pierea foamea. Ei daca ma duceam la vecina care era vai de capul ei si mai avea si 5 copii, la ei mancam fasole goala ca de, era mai buna decat acasa...In concluzie, ar trebui sa il ignori cu mancarea intr-o zi, va treziti, voi mancati iar el daca nu vrea, ii spui foarte bine, o sa mananci cand iti este foame...ca i-o veni si lui foamea si atunci va manca mai cu pofta.Mai ales daca spui ca in alta parte mananca fara probleme, totul este pe fond psihic
Eu oricum am zis ca nu o sa imi cicalesc copilul cu mancarea...il las pana i se face foame, ca daca e sanatos si nu are nici o boala, trebuie sa ii vina foamea

30+ Lucas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ali_bia spune:

Si eu patesc aproape la fel cu Bianca, nu vrea sa manance aproape deloc, nu o fortez deloc
Cateodata sta si o zi fara mancare mai ciuguleste cate un pic iar a doua zi recupereaza
La gradinita mananca tot ce i se pune in farfurie, deci zic si eu la fel.. e pe fond psihic

_
Mamica de Bianca si acum de 2
Alexandra Ioana
Alina 25+
Bebe2
Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Kya, Raluca, Roxana, si va multumesc
Pidana, nici n-am apucat sa te felicit, suntem colege de club (al soacrelor mici). Ce a zis tati?!
Delphin, fata mamii desteapta, ma deprima mai ales ca va trebui sa scot sarea, eu ador sa mananc sarat-si a nu se uita ca nu am voie dulciuri si cantaresc feliile de paine si fructele; a nu se uita ca oarecum trebuie sa mi se aduca mancare la nas ca eu nu mai pot shmotrui in bucatarie sa-mi prepar singura. Cat despre tratament, Dopegyt e prima alegere la tratarea tensiunii gravidelor, inclusiv in State (apropo, se downloadeaza Sicko, randunoiul sa traiasca!); se incepe de regula cu 2/zi si doza maxima poate fi si 8/zi!, ori eu am inceput cu 2 jumatati/zi, abia de ieri iau 2. Ma tot gandesc ca pe forumul asta am tratat efectiv o gravida hipertensiva care nu avea cardiolog (si avea 180 tensiunea!)pana a nascut o frumusete de fetita; mi-o ajuta si mie Bunul...sau,in fine...o avea un sens ca trebuie sa trec prin perioada asta.
Dar voi oricum sunteti minunate, toate.

naty 26+ cu (Iulia Elena)
http://bd.lilypie.com/FYlVp3.png

Mergi la inceput

Naty intr-adevar la faza cu sarea e cam nasol...dar la cea ca esti servita, stai linistita ca o data esti gravida , dupa aia ai sa faci tu totul. Asa ii zic si eu randunoiului cand face curatenie, "mai mama tu faci tot si eu stau..." si el imi raspunde, "lasa draga ca eu fac acum, iar dupa ce nasti o sa il iau pe Lucas si o sa mergem "la gagici" de dimineata pana seara, si atunci tu ai sa faci toata treaba, asa ca bucuta-te acum cat o mai fac eu"
Sunt sigura ca o sa ma ajute si dupa aceea, ca asa face mereu, dar la cat muncim noi femeile in casa, meritam si noi sa mai fim rasfatate mancar in perioada asta, asa ca eu profit de orice ocazie acum.

30+ Lucas

Mergi la inceput